Lunnavägen 9, Åled

1 985 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Lör 25 Maj 10:00 - 11:00

   Bokad visning - anmäl dig här eller ring 035-152800

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Enslöv 14:26

   Adress

   Lunnavägen 9 - Åled

   Kommun

   Halmstad

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1971

   Boarea

   99m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   99m2

   Tomtarea

   1 516m2 - Friköpt

   Rum

   3 rok varav 2-4 sovrum

   Område

   Åled

   Utgångspris

   1 985 000 kr

   20 051 kr/m2

   Enplansvilla med källare i populära Åled!

   En härlig enplansvilla med källare och underbar trädgård i populära Åled väntar nu på en ny ägare! Är det du? Fastigheten har varit i samma ägares hand sedan byggnationen och det känns i väggarna att kärleken till huset aldrig tagit slut. Här erbjuds flertalet mervärden som till exempel en flexibel planlösning, gott om utrymmen i den inredda källaren, nyare värmekälla och en fantastisk trädgård med flertalet uteplatser och ett inglasat uterum. Fastigheten har ett bra läge på den lugna gatan och det är promenadavstånd till skolan. Men det som gör huset lite extra speciellt är nog det stora vidbyggda garaget med smörjgrop som nås från verkstaden i källaren under. Perfekt för den bilintresserade hemmafixaren! Missa inte chansen att skapa ditt drömboende för många år framöver!

   Ansvarig mäklare

   Tomas Nilsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0733-143543

   tomas.nilsson@lansfast.se Läs mer om Tomas

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-05-25 10:00:00 2019-05-25 11:00:00 40 Bostadsvisning Lunnavägen 9, Åled 56,7415092400849, 12,9551548285158 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré/Hall

   Vi möts av en trappavsats med parkettgolv, tapetserade väggar, avhängningsmöjligheter och förbindelse med såväl entréplanet som källaren.

   Sovrum 1

   En halv trappa upp och till vänster finner vi husets första sovrum som ursprungligen varit två. Här har ägaren öppnat upp mellan rummen och satt igen den ena dörren. Detta kan med enkla medel återställas för den som önskar. På golvet finner parkett, väggarna är tapetserade och det finns inbyggd förvaring.

   Sovrum 2

   Till höger om sovrum ett hittar vi nästa sovrum med gott om plats för dubbelsängen. På golvet ligger ett furugolv och väggarna är tapetserade med inbyggd förvaring. Via en altandörr når vi även den insynskyddade delen av uteplatsen.

   Badrum

   Vägg i vägg med sovrum två ligger badrummet. Här finns det gott om plats och det är plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna förutom i duschen där det är kakel. Det finns även wc, bidé, och dubbla tvättställ med kommod.

   Kök

   Rakt fram från entrén finner vi köket som är centralt placerat i huset. Härifrån når man den stensatta uteplatsen och matsalsdelen av vardagsrummet. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och gott om inbyggd förvaring.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är byggt i vinkel och här finns möjligheten att sätta upp en vägg för att skapa ett extra sovrum om behovet finns. På golvet ligger det parkett och väggarna är tapetserade.

   Källare

   Källaren är lättillgänglig och kommer i spel via det luftiga trapphuset vid entrén. Här erbjuds det rejäla utrymmen i form av bland annat stort allrum/gillestuga med öppen spis, luft-luftvärmepump och trägolv, pannrum, badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en verkstad direkt under garaget med smörjgropsöppning.

   Garage

   Det stora vidbyggda garaget nås fån källaren vid verkstaden och rymmer två till fyra bilar. Här finns smörjgrop, trädgårdsförråd och utgång till trädgården.

   Tomt

   Härlig trädgårdstomt

   Upplåtelseform: Friköpt

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1971

   [-91] Nya fönster [ca -08] Installation av luft/vatten- och luft/luft-värmepump [-16] Målning av yttertak

   Uppvärmning

   Luft-vattenvärmepump + luft-luftvärmepump

   Bredband

   Fiber är beställt och indragning pågår.

   Uteplats/Balkong

   Stor stensatt uteplats i sydostläge Inglasat uterum

   Bilplats

   Uppställningsplats för en bil. Garage med plats för två-fyra bilar

   Servitut, planbestämmelser m m

   Gemensamhetsanläggning: Halmstad Enslöv GA:2 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1985-05-06)

   Övrigt

   Åled Åled är beläget drygt en mil nordost om Halmstad längs riksväg 26. I ortens centrala del, i dalen kring Nissan, finns en närbutik, en distriktssköterskemottagning, hemvärnsgården samt en pizzabutik. I närheten hittar man även en akvarieaffär (i Älvdalen) samt ortens ena kommunala dagis (i Soldalen). I den nordvästra delen av orten ligger Spånstad, med bland annat en bilverkstad, ett gatukök, en föräldrakooperativ förskola (Sandrosen), samt en strutsfarm. I den östra delen ligger Enslöv med Enslövs kyrka, prästgården, låg- och mellanstadieskolan Enslövsskolan, det andra kommunala dagiset samt ett vandrarhem. I anslutning till skolan har fotbollsklubben Sennans IF sin klubbstuga. Nordost om samhället, inte långt från skolan, hittar man den lilla sjön Torsjön med tillhörande badplats.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   8049 kr / år

   Driftkostnad:

   26 134 kr/år

   Försäkring:

   6 324 kr/år

   Elkostnad:

   13 000 kr/år

   Vatten/avlopp:

   4 308 kr/år

   Renhållning:

   2 502 kr/år

   Total driftkostnad:

   26 134 kr/år

   Personer i hushållet:

   2 st

   Pantbrev:

   2 st om totalt 114 300 kr

   Taxeringsvärde:

   1 424 000 kr varav mark 451 000 kr

   Värdeår:

   1971

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1971

   Tomtarea:

   1 516m2

   Grund:

   Källare

   Grundmur:

   Betonghålsten

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Gjutna valv

   Fasad:

   Tegel + trä

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Plåtarbete:

   Lackerad plåt

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Luft-vattenvärmepump + luft-luftvärmepump

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Renoveringar:

   [-91] Nya fönster [ca -08] Installation av luft/vatten- och luft/luft-värmepump [-16] Målning av yttertak

   Energideklaration

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-05-15

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor