Fjärås Nyponstig 6A, Fjärås

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Må 2:212

  Adress

  Fjärås Nyponstig 6A - Fjärås

  Kommun

  Kungsbacka

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2010

  Boarea

  165m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  8m2

  Tomtarea

  1 026m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Fjärås

  Unikt läge med en fantastisk utsikt mot Kungsbackafjorden

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Fjärås Nyponstig 6A i centrala Fjärås. Här erbjuds en bostad med ett unikt läge och en utsikt som sträcker sig över Fjärås Bräckas landskapsvyer hela vägen ner till Kungsbackafjorden. Huset om 167 kvm erbjuder ett snyggt nyrenoverat kök med köksö mot vardagsrummet där både den stora soffgruppen och matbordet får plats. Här finns direkt access till den väl tilltagna terrassen där man kan ha flera olika grupper av utemöbler och följa solen precis hela dagen. Huset rymmer även ett stort master bedroom, ett badrum med dusch, en klädkammare och tvättstuga med grovingång på entréplan. På övervåningen som färdigställdes 2012 finns tre rymliga sovrum, ett stort allrum, ett badrum med badkar och två klädkammare. Trädgården är välskött där terrassen med dess möjligheter och storlek självklart är i centrum men även snygg stenläggning med olika sorters sten, uppbyggda murar, trappor, staket och trädgårdsland. Med knappa 10 minuters promenad tar du dig till Fjärås Bräckas härliga natur, bad i Lygnern eller träning i motionsslingan eller vid Fjärås IP. För bad i havet rekommenderas bl.a. Hanhalsholme eller Åsa. Förskolor, skolor och busshållplats finns även det på promenadavstånd liksom Fjärås centrum med dess serviceutbud. Här bor man verkligen med absolut närhet till det mesta du kan tänkas behöva. Tar ni bilen är pendling till Kungsbacka och Göteborg enkelt och smidigt. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  Ansvarig mäklare

  Kristian Winsnes

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-507858

  kristian.winsnes@lansfast.se Läs mer om Kristian

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkommen in i en ljus hall med avhängning- och förvaringsmöjligheter i en stor dubbelgarderob med snygga skjutdörrar i spegelglas. Här finns trappa upp till övre plan. Väggarna har snyggt mönstrade tapeter i vit kulör och på golvet ligger ekparkett som följer vidare in i huset.

  Kök / Vardagsrum

  Från hallen nås vardagsrum och kök vilka har en öppen planlösning med en stor köksö som delar av. Flertalet fönster ger rikligt med ljus och utgångar till terrassen finns det dubbelt av. Det nyrenoverade och fantastiskt snygga köket från Marbodal gör det till en ren glädje att laga mat då man samtidigt kan umgås med familj och vänner. Det erbjuder även rikligt med arbetsyta och gott om förvaringsutrymme. Den maskinella utrustningen består kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn och mikro och diskmaskin, alla från Siemens, samt en snygg svart spisfläkt från Fjäråskupan. För den rätt tempererade drycken finns även en vinkyl. Vardagsrummet har utrymme för så väl soffgrupp, mediamöbler som ett större matsalsbord. Det finns även plats för familj och gäster runt köksön.

  Sovrum

  Sovrummet på entréplan är stort och ljust med skön heltäckningsmatta på golvet. Dubbelsängen med tillhörande sängbord och soffhörna med mediamöbel får gott och väl plats. Vill man istället ha en stor walk-in-closet finns det möjlighet till det. De tidigare två sovrummen som slagits ihop går självklart att återställa efter ursprungliga planritningen. Strax utanför sovrummet finns en klädkammare.

  Badrum / Tvättstuga

  Slutligen har vi på entréplanet ett badrum med interiör bestående av dusch med rundade duschväggar i glas, wc-stol och handfat med kommod och spegelskåp. Intill badrummet finner vi tvättstugan med grovingång. Här finns självklart tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt plats för förvaring i högskåp.

  Allrum

  Trappan upp på övre plan leder till ett stort allrum som har en skön heltäckningsmatta på golvet. I dagsläget möblerat med soffa och mediamöbel men kan även rymma kontorsdel eller annat valfritt möblemang. Två större förråd/klädkammare nås härifrån. Här uppe har man också en fantastisk utsikt bort mot Kungsbackafjorden.

  Sovrum

  Sovrummen här uppe är tre till antalet, har parkett på golvet och färgglada kulörer på väggarna. Alla rymmer säng, skrivbord och byrå alternativt kontorsmöblemang.

  Badrum

  Slutligen har vi husets andra badrum vilket verkligen är rymligt. Ett stort hörnbadkar med bubbelfunktion finns samt wc-stol, handfat med kommod och vägghängd spegel.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Friggebod med arbetsbänk och gott om förvaringsmöjligheter samt laddare till elbilen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2010

  2017-2018 - Köket byggdes om, sovrum nedre plan (två sovrum till ett stort) 2012 - Övervåning

  Uppvärmning

  Vattenburet med frånluftsvärmepump

  TV

  Telia öppen fiber

  Bredband

  Telia öppen fiber

  Uteplats/Balkong

  Stor veranda som går längs både kort- och långsida i sydvästligt läge.

  Bilplats

  Grusade parkeringar med plats för tre till fyra bilar

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Må GA:1 Last: Officialservitut Väg, 1384-09/10.1 Förmån: Officialservitut Gångstig, 1384-09/10.2 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1964-10-30)

  Möjligt tillträde

  Augusti - September

  Övrigt

  Ingår i försäljningen gör garderob i entréhall, arbetsbänk i friggebod och Teslaladdaren (kan även användas av alla Typ 2 laddare)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  40 953 kr/år

  Försäkring:

  5 509 kr/år

  Uppvärmning:

  27 225 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 619 kr/år

  Samfällighet:

  1 600 kr/år

  Total driftkostnad:

  40 953 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Uppvärmning inkl. hushållsel. Där ingår också laddning av elbil på ca 6 000 kWh/år Nuvarande ägare har larmtjänst från Verisure, kostnad 5 588 kr/år

  Pantbrev:

  7 st om totalt 4 384 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 546 000 kr varav mark 805 000 kr

  Värdeår:

  2012

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2010

  Tomtarea:

  1 026m2

  Grund:

  Isolerad och uppvärmd krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Förzinkad stålplåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburet med frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2017-2018 - Köket byggdes om, sovrum nedre plan (två sovrum till ett stort) 2012 - Övervåning

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-05-15

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor