Budgivning pågår

Lilla Bäcksgatan 1, Kungsbacka

Aktuellt bud

4 450 000 kr

Utgångspris 4 500 000 kr

Budgivare 1 21/08 kl: 17:53 - 4 450 000 kr

Budgivare 1 19/08 kl: 17:51 - 4 400 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Varla 2:76

  Adress

  Lilla Bäcksgatan 1 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1980

  Boarea

  104m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  58m2

  Tomtarea

  1 879m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Varla

  Utgångspris

  4 500 000 kr

  43 269 kr/m2

  Familjevänliga villa med lugnt och soligt läge

  Varmt välkommen till Lilla Bäcksgatan 1. Här presenteras nu ett väl omhändertaget hus med ett ytterst bra läge, tilltalande planlösning samt en stor trädgård. Här får man plats med stora familjen då huset erbjuder möjlighet till hela fyra sovrum och har även då härliga sociala ytor. Separat ingång till hobbyrummet på baksidan som kan utan problem göras om till extra sovrum. Även utvändigt finns det mycket att gilla och den stora öppna tomten och grönskande gräsmatta inbjuder till lek och bus. Här bor man i ett lugnt läge ett stenkast från Kungsbackas innerstad med allt vad det har att erbjuda. Närhet till skola, kommunikationer och grönskande natur. Välkommen att boka in er på visning!

  Ansvarig mäklare

  Axel Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-21 52 23

  axel.nilsson@lansfast.se Läs mer om Axel

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Luftig och ljus hall inredd i vitt och ekparkett.

  Gästtoalett

  I anslutning till hall har vi en mindre gästtoalett. Helkaklat i vitt och grått. Inrett med wc och handfat med ovansittande spegel.

  Kök

  Väldisponerat och välplanerat kök som dels är luftigt och har en underbar arbetsyta och skåpsförvaring. Går i ljusa toner med vita skåpluckor. Plats för matbord intill fönstren som vetter mot framsidan av fastigheten.

  Masterbedroom

  Det största av sovrummen som ligger längst in i bostaden. Inrett med trevlig grönsvart fondvägg och i övrigt vita färger. Plats för stor säng. Förvaring erbjuds i form av garderober. Via detta rum har vi utgång till altanen.

  Sovrum 2,3,4

  Sovrum två,tre och fyra ligger i anslutning till masterbedroom och gemensamt för alla är att de har plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och stilrent golv. Sovrum i alla rummen ger ett behagligt ljusinsläpp.

  Vardagsrum

  Ett ytterst rymligt vardagsrum med plats för stora soffpartier och matsalsbord. trevligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier som vetter mot trädgården och altanen. Centralt placerad braskamin skapar en behaglig och mysig känsla. Utgång till altanen.

  Badrum

  I anslutning till sovrummen har vi bostadens större badrum inrett i vita och blå toner. Smakfullt och välplanerat. Här finner vi badkar,wc, handfat med undersittande kommod och ovansittande spegelskåp.

  Tvättstuga/groventré

  I anslutning till köket har vi bostadens tvättstuga. Denna kan man även nå via ytterdörr. Praktiskt inredd med tvättmaskin samt torktumlare. Påkostat med skåpsförvaring och arbetsyta. Vidare in har vi även dusch och bastu.

  Tomt

  Tomtarea 1 879 m² (friköpt). Rymlig och grönskande trädgård som passar perfekt för lek och bus för de mindre. Soligt och bra läge.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1980

  Torktumlare 2000 Dusch 2001 Kök 2006 Spis/häll & spisfläkt 2007 Panna 2012 Vinkyl 2014 Diskmaskin, tvättmaskin 2015 Söderfasad, dörrar & fönster kökssida, altan vardagsrum,vindsskivor,takplåt. Målning fasad 2016 Stora badrum våtrumsmatta utbytt mot kakel 2018.

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  TV

  Kabel

  Uteplats/Balkong

  Soldränkt uteplats i anslutning till vardagsrummet.

  Bilplats

  Garage i anslutning till hus. Plats för bil framför

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  30 843 kr/år

  Uppvärmning:

  17 958 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 331 kr/år

  Renhållning:

  2 554 kr/år

  Övrigt:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 843 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Övrig kostnad avser larm via Verisure.

  Pantbrev:

  12 st om totalt 2 057 900 kr

  Taxeringsvärde:

  2 718 000 kr varav mark 1 552 000 kr

  Värdeår:

  1980

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1980

  Tomtarea:

  1 879m2

  Grund:

  Torpagrund/gjuten platta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Tegelpannor

  Fönster:

  3glas

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Torktumlare 2000 Dusch 2001 Kök 2006 Spis/häll & spisfläkt 2007 Panna 2012 Vinkyl 2014 Diskmaskin, tvättmaskin 2015 Söderfasad, dörrar & fönster kökssida, altan vardagsrum,vindsskivor,takplåt. Målning fasad 2016 Stora badrum våtrumsmatta utbytt mot kakel 2018.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  105 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-07-24

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor