Lilla Bäcksgatan 1, Kungsbacka

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Varla 2:76

  Adress

  Lilla Bäcksgatan 1 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1980

  Boarea

  104m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  58m2

  Tomtarea

  1 879m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Varla

  Familjevänliga villa med lugnt och soligt läge

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkommen till Lilla Bäcksgatan 1. Här presenteras nu ett väl omhändertaget hus med ett ytterst bra läge, tilltalande planlösning samt en stor trädgård. Här får man plats med stora familjen då huset erbjuder möjlighet till hela fyra sovrum och har även då härliga sociala ytor. Separat ingång till hobbyrummet på baksidan som kan utan problem göras om till extra sovrum. Även utvändigt finns det mycket att gilla och den stora öppna tomten och grönskande gräsmatta inbjuder till lek och bus. Här bor man i ett lugnt läge ett stenkast från Kungsbackas innerstad med allt vad det har att erbjuda. Närhet till skola, kommunikationer och grönskande natur. Välkommen redan nu med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare!

  Ansvarig mäklare

  Axel Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-21 52 23

  axel.nilsson@lansfast.se Läs mer om Axel

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 879 m² (friköpt). Rymlig och grönskande trädgård som passar perfekt för lek och bus för de mindre. Soligt och bra läge.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1980

  Torktumlare 2000 Dusch 2001 Kök 2006 Spis/häll & spisfläkt 2007 Panna 2012 Vinkyl 2014 Diskmaskin, tvättmaskin 2015 Söderfasad, dörrar & fönster kökssida, altan vardagsrum,vindsskivor,takplåt. Målning fasad 2016 Stora badrum våtrumsmatta utbytt mot kakel 2018.

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  TV

  Kabel

  Uteplats/Balkong

  Soldränkt uteplats i anslutning till vardagsrummet.

  Bilplats

  Garage i anslutning till hus. Plats för bil framför

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  30 843 kr/år

  Uppvärmning:

  17 958 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 331 kr/år

  Renhållning:

  2 554 kr/år

  Övrigt:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 843 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Övrig kostnad avser larm via Verisure.

  Pantbrev:

  12 st om totalt 2 057 900 kr

  Taxeringsvärde:

  2 718 000 kr varav mark 1 552 000 kr

  Värdeår:

  1980

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1980

  Tomtarea:

  1 879m2

  Grund:

  Torpagrund/gjuten platta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Tegelpannor

  Fönster:

  3glas

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Torktumlare 2000 Dusch 2001 Kök 2006 Spis/häll & spisfläkt 2007 Panna 2012 Vinkyl 2014 Diskmaskin, tvättmaskin 2015 Söderfasad, dörrar & fönster kökssida, altan vardagsrum,vindsskivor,takplåt. Målning fasad 2016 Stora badrum våtrumsmatta utbytt mot kakel 2018.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor