Kvarnslättsvägen 14, Vallda

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Tor 22 Aug 17:45 - 18:30

    Välkommen att boka dig på visning!

    Lör 24 Aug 12:30 - 13:15

    Välkommen att boka dig på visning!

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Vallda 18:24

    Adress

    Kvarnslättsvägen 14 - Vallda

    Kommun

    Kungsbacka

    Typ

    1 plan

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    1987

    Boarea

    135m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Tomtarea

    1 200m2 - Friköpt

    Rum

    6 rok varav 3-4 sovrum

    Välplanerad enplansvilla med ett naturnära läge!

    Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

    Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

    Välkommen till Kvarnslättsvägen 14 i lugna och natursköna Vallda. Här bor du verkligen nära naturen med cykelavstånd till populära Vallda Sandö där det trevliga naturreservatet rymmer såväl härliga bad som hamn och fina promenadstråk. Huset kännetecknas av ett mycket trevligt kök med såväl bra arbetsytor som en charmig gjutjärnsspis och socialt planerade ytor som ger gott om plats för umgänge. Därtill finns vardagsrum, allrum och ett avskilt tv-rum samt tre sovrum. Badrum och gästtoalett är helkaklade med skön golvvärme för kalla fötter. Uteplatser finns både på fram- och baksida där den stora på baksidan sträcker sig längs nästan hela långsidan. Här får ett flertal grupper av utemöbler plats och man kan även få skydd under tak. Tomten har både plana gräsytor, perfekta för barnens spring och lek som naturens inslag av berg i dagen, träd och annan växtlighet. Naturnära boende med motionsslingor och promenadstråk i området samt ett barnvänligt område med närhet till Vallda Sandö Förskola. Toråsskolan (F-9), livsmedelsaffär, gym, fiskhandlare och bvc/vårdcentral ligger bara tiotalet minuter bort. På Sandövägen finns även två pizzerior samt knutpunkten Vallda Trekant med Thai-mat, gatukök och kiosk. Bra kommunikationer med buss finns och för vidare transport via lokaltrafiken till Göteborg och Varberg finner ni tågkommunikation i Kungsbacka stad.

    Ansvarig mäklare

    Kristian Winsnes

    Reg. Fastighetsmäklare

    0709-507858

    kristian.winsnes@lansfast.se Läs mer om Kristian

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-08-22 17:45:00 2019-08-22 18:30:00 40 Bostadsvisning Kvarnslättsvägen 14, Vallda 57,477179121737, 11,9702963853197 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-24 12:30:00 2019-08-24 13:15:00 40 Bostadsvisning Kvarnslättsvägen 14, Vallda 57,477179121737, 11,9702963853197 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréhall

    Kök

    Tv-rum

    Badrum

    Vardagsrum / Allrum

    Sovrum

    Tomt

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1987

    2016 - Tvättmaskin 2014 - Utbyggnader, två fönster vardagsrum, tilläggsisolering vind, nya golv, vardagsrumsgolv slipat och betsat 2013 - Ombyggnad kök, värmesystem, elstammar 2012 - Dränering 2011 - Renovering badrum, rörstammar

    Uppvärmning

    Luftvärme + el

    TV

    Fiber, Kungsbacka bredbandsnät

    Bredband

    Fiber, Kungsbacka bredbandsnät

    Servitut, planbestämmelser m m

    Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Vallda GA:21 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1982-04-08) Byggnadsplan (1958-08-30)

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    47 399 kr/år

    Försäkring:

    5 700 kr/år

    Uppvärmning:

    32 668 kr/år

    Vatten/avlopp:

    5 048 kr/år

    Renhållning:

    2 307 kr/år

    Samfällighet:

    1 102 kr/år

    Sotning:

    574 kr/år

    Total driftkostnad:

    47 399 kr/år

    Personer i hushållet:

    4 st

    Kommentar:

    Uppvärmning inkl. hushållsel. I de sista tre årens elanvändning ingår laddning av elbil. Normal förbrukning innan dess var 18-19 000 kWh/år.

    Pantbrev:

    8 st om totalt 1 485 000 kr

    Taxeringsvärde:

    3 184 000 kr varav mark 1 062 000 kr

    Värdeår:

    1990

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1987

    Tomtarea:

    1 200m2

    Grund:

    Krypgrund

    Grundmur:

    Betongsten med puts

    Stomme:

    Trä

    Bjälklag:

    Trä

    Fasad:

    Trä

    Takbeklädnad:

    Betongpannor

    Plåtarbete:

    Vitlackerad plåt

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Luft-Luft

    Uppvärmningssystem:

    Luftvärme + el

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    2016 - Tvättmaskin 2014 - Utbyggnader, två fönster vardagsrum, tilläggsisolering vind, nya golv, vardagsrumsgolv slipat och betsat 2013 - Ombyggnad kök, värmesystem, elstammar 2012 - Dränering 2011 - Renovering badrum, rörstammar

    Energideklaration

    Status:

    Ej utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor