Trönningebjärsvägen 22, Varberg

4 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Trönninge 38:9

  Adress

  Trönningebjärsvägen 22 - Varberg

  Kommun

  Varberg

  Typ

  2 plan med vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2019-2020

  Boarea

  135m2

  Tomtarea

  413m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Pris

  4 495 000 kr

  33 296 kr/m2

  Drömmer du om att bo med naturen runt knuten och med cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger det nybyggda, barnvänliga området Pilgläntan - mitt emellan skog och hav. Här bygger Derome Mark & Bostad kvarteret Ängalyckan, i tre olika etapper, granne med de två nybyggda förskolorna. Första etappen består av 12 moderna bostäder i två olika hustyper. Inom området kör bilarna sakta och barnen kommer kunna röra sig fritt genom kvarteren. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka med sina grannkompisar på lekplatserna nära husen. Till och från ditt nya hem i kvarteret Ängalyckan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad. Oavsett vilken av Ängalyckans hustyper som faller dig i smaken, så får du ett modernt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Husen är nyckelfärdiga och du är med och påverkar inredning och material. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt! Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  enligt markritning

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019-2020

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:17, Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:26 Planbestämmelser: Detaljplan (2016-10-27)

  Övrigt

  Derome Mark & Bostad erbjuder nyckelfärdiga hem med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapet och material. Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Kommentar:

  Frånluftsvärmepump typ: NIBE F730 Beräkningen enligt Derome har gett följande resultat: Köpt energi till uppvärmning av rum: 3 005 kWh/år Köpt energi till tappvarmvatten: 828 kWh/år Köpt energi till fastighetsenergi: 572 kWh/år

  Byggnad

  Byggår:

  2019-2020

  Tomtarea:

  413m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor