Sidensvansvägen 14, Östersund

3 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Gnejsen 17

  Adress

  Sidensvansvägen 14 - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2019

  Boarea

  130m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  974m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Pris

  3 750 000 kr

  28 846 kr/m2

  Klimatsmarta lågenergihus med hög standard och toppenläge!

  Äntligen ett val för den medvetna familjen som längtar efter ett hållbart boende! På Sidensvansvägen, med skogen och elljusspåret som granne, i populära Brittsbo skapas framtidens hem i 4 energismarta parhus/kedjehus med klimatvänliga solceller och expresscykelväg till stan. Husen håller hög standard med vattenburen golvvärme i båda planen, bänkskivor i sten i det lyxigt vita köket och en värmande braskamin som standard. Balkong och altan mot solen och garage med förråd är en självklarhet. Alla hus säljs med fast pris där även finplanering med gräsmatta och asfalt ingår - allt för att livets största affär ska kännas trygg, lättsam och utan överraskningar. I Brittsbo kan hela familjen trivas, nära naturen och en cykeltur från stan. Lugna villagator som välkomnar både hopphagar och garageloppisar knyter ihop kvarteret. Utanför löper motionsspår med ski-in ski-out (eller run-in, run-out) och förskola planeras i området våren 2019.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hela huset har 3-stavs ekparkett och vita väggar. Perfekt som utgångspunkt för att sedan kunna sätta egen prägel på huset. Planlösningen är verkligen genomtänkt och den sköna golvvärmen gör också huset fritt från radiatorer. Hall med plats för avhängning. Direkt vid entrén finns tvättstuga som samtidigt är groventré från garaget. Perfekt för smutsiga barn och hundar. Här finns tvättmaskin, tumlare och tvättho. Duschrum/wc med vitt kakel och grå klinker, tvättställ med kommod, spegel med ledbelysning, wc och duschväggar i glas. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Skåpinredning med vita luckor och mörka bänkar i sten från Granit och Form i Ås (Azul Nose) Kyl, frys, fläkt, diskmaskin inbygd mikro och induktionshäll. Braskaminen sprider både värme och trivsel. Utgång till altan. En vit trappa med steg i ek leder till övre plan som består av fyra sovrum, varav ett har utgång till balkong, allrum och badrum med wc, spegel med ledbelysning, tvättställ med kommod och badkar. Klädkammare ger plats för förvaring och en praktisk skjutdörr från allrummet mot nedre plan ger ljudavskärmning.

  Tomt

  Tomtarea 974 m² (friköpt). Färdig gräsmatta. tomten gränsar till skogen i söder. Asfalterad garageuppfart och entré.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Oisolerat garage med förrådsdel. Fjärrstyrd port, engelskt röd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Vattenburen golvvärme i båda planen. Se övrigt.

  Bredband

  Fiber

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  14 500 kr/år

  Uppvärmning:

  7 500 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 000 kr/år

  Renhållning:

  2 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  14 500 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  I uppvärmning ingår hushållsel. Solcellerna ger ca 6000 kwh/år. Beräkningen är gjort på ett hushåll på två vuxna och två barn. Villa/Hemförsäkring tillkommer. Driftskostnad för del i gemensamhetsanläggning kan tillkomma.

  Taxeringsvärde:

  369 000 kr varav mark 369 000 kr

  Värdeår:

  2019

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Tomtarea:

  974m2

  Grund:

  Betonplatta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Falsad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen golvvärme i båda planen. Se övrigt.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp. Kommunalt dagvatten.

  Övrigt:

  Solceller 6 kwh från Nibe. Överskottsel levereras till Jämtkraft. Möjlighet finns att köpa till 9 el 12 kwh solcellspaket. Uppvärmning: Vattenburen golvvärme i båda planen. Frånluftsvärmepump med solcellspanel som komplement. Braskamin.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor