Storgatan 26, Hultsfred

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 30 Jul

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Vagnsynaren 13

   Adress

   Storgatan 26 - Hultsfred

   Kommun

   Hultsfred

   Typ

   2 plan

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1963

   Boarea

   150m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   20m2

   Tomtarea

   846m2 - Friköpt

   Rum

   10 rok

   Utgångspris

   1 500 000 kr

   10 000 kr/m2

   Här finns möjlighet att driva kommersiell verksamhet såsom vårdboende, bed and breakfast eller liknande. Varför inte privatboende? I fastigheten finns hela nio sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök. Godkänd OVK och brandskyddskontroll finns, smidig uppvärmning via bergvärme. Fiber. Vidbyggt garage. Välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Björn Stridh

   Reg. Fastighetsmäklare

   076-510 04 92

   bjorn.stridh@lansfast.se Läs mer om Björn

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-30 00:00:00 2019-07-30 00:00:00 40 Bostadsvisning Storgatan 26, Hultsfred 57,484714482595, 15,8443384773678 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréplan

   Hall med parkettgolv och bred ektrappa till övre plan, en inre del med parkettgolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med klinkergolv och målade betongväggar, utrustat med sittbadkar, toalett och handfat. Sovrum/Kontor med parkettgolv och garderober. Wc med klinkergolv och målade väggar, utrustat med handfat och toalett. Hall vid sidoentré med utgång till trädgård. Sovrum med ekparkett och garderob. Sovrum med ekparkett. Förråd med målat betonggolv. Sovrum med laminatgolv. Pannrum med klinkergolv, bergvärmepump, tvättmaskin, torktumlare. Förråd med klinkergolv. Förråd med betonggolv, som nås från utsidan via portar.

   Övre plan

   Hall med parkettgolv och utgång till balkong. Vardagsrum med stavparkett i ek och öppen spis med energikassett. Sovrum med parkettgolv. Kök med parkettgolv, kökssnickerier i massiv ek, utrustat med två kylar, en frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Samt del med nyare vita köksskåp, utrustat med spis och fläkt. Från köket finns utrymningstrappa. Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, utrustat med dusch, handfat i badrumsmöbel, toalett och frånluftsfläkt. Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv.

   Tomt

   Liten lättskött hörntomt med gräsytor och fruktträd.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Vidbyggt garage med elport och matkällare.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1963

   Uppvärmning

   Bergvärme, braskassett, vent med värmeåtervinning

   Bredband

   Anslutet till fiber

   Bilplats

   Vidbyggt garage för en bil, samt uppfart.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   3352 kr / år

   Driftkostnad:

   56 577 kr/år

   Uppvärmning:

   38 200 kr/år

   Vatten/avlopp:

   12 809 kr/år

   Renhållning:

   5 568 kr/år

   Total driftkostnad:

   56 577 kr/år

   Kommentar:

   Kostnad för uppvärmning avser även hushållsel. Driftskostnad som uppges är vid full beläggning av verksamhet.

   Pantbrev:

   5 st om totalt 850 000 kr

   Taxeringsvärde:

   447 000 kr varav mark 69 000 kr

   Värdeår:

   1963

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1963

   Tomtarea:

   846m2

   Grund:

   Betongplatta

   Stomme:

   Betong

   Bjälklag:

   Gjutna valv

   Fasad:

   Handslaget tegel

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Plåtarbete:

   Lackad plåt

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk till- och frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Bergvärme, braskassett, vent med värmeåtervinning

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Övrigt:

   Brandklassade sovrum (EI30/EI60) Ventilation till varje sovrum Automatlarm Sovrum i markplan har ventilerade golv och golvsocklar. Brandskyddskontroll utförd 2019-02-01 utan anmärkning. Sotat senast 2013-05-06

   Energideklaration

   Energiklass:

   C

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   49 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2015-06-26

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor