Storgatan 26, Hultsfred

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vagnsynaren 13

  Adress

  Storgatan 26 - Hultsfred

  Kommun

  Hultsfred

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1963

  Boarea

  150m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  846m2 - Friköpt

  Rum

  10 rok

  Utgångspris

  1 500 000 kr

  10 000 kr/m2

  Här finns möjlighet att driva kommersiell verksamhet såsom vårdboende, bed and breakfast eller liknande. Varför inte privatboende? I fastigheten finns hela nio sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök. Godkänd OVK och brandskyddskontroll finns, smidig uppvärmning via bergvärme. Fiber. Vidbyggt garage. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Björn Stridh

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-510 04 92

  bjorn.stridh@lansfast.se Läs mer om Björn

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall med parkettgolv och bred ektrappa till övre plan, en inre del med parkettgolv och skjutdörrsgarderob. Badrum med klinkergolv och målade betongväggar, utrustat med sittbadkar, toalett och handfat. Sovrum/Kontor med parkettgolv och garderober. Wc med klinkergolv och målade väggar, utrustat med handfat och toalett. Hall vid sidoentré med utgång till trädgård. Sovrum med ekparkett och garderob. Sovrum med ekparkett. Förråd med målat betonggolv. Sovrum med laminatgolv. Pannrum med klinkergolv, bergvärmepump, tvättmaskin, torktumlare. Förråd med klinkergolv. Förråd med betonggolv, som nås från utsidan via portar.

  Övre plan

  Hall med parkettgolv och utgång till balkong. Vardagsrum med stavparkett i ek och öppen spis med energikassett. Sovrum med parkettgolv. Kök med parkettgolv, kökssnickerier i massiv ek, utrustat med två kylar, en frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Samt del med nyare vita köksskåp, utrustat med spis och fläkt. Från köket finns utrymningstrappa. Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, utrustat med dusch, handfat i badrumsmöbel, toalett och frånluftsfläkt. Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv.

  Tomt

  Liten lättskött hörntomt med gräsytor och fruktträd.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vidbyggt garage med elport och matkällare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963

  Uppvärmning

  Bergvärme, braskassett, vent med värmeåtervinning

  Bredband

  Anslutet till fiber

  Bilplats

  Vidbyggt garage för en bil, samt uppfart.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  3352 kr / år

  Driftkostnad:

  56 577 kr/år

  Uppvärmning:

  38 200 kr/år

  Vatten/avlopp:

  12 809 kr/år

  Renhållning:

  5 568 kr/år

  Total driftkostnad:

  56 577 kr/år

  Kommentar:

  Kostnad för uppvärmning avser även hushållsel. Driftskostnad som uppges är vid full beläggning av verksamhet.

  Pantbrev:

  5 st om totalt 850 000 kr

  Taxeringsvärde:

  447 000 kr varav mark 69 000 kr

  Värdeår:

  1963

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1963

  Tomtarea:

  846m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Betong

  Bjälklag:

  Gjutna valv

  Fasad:

  Handslaget tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme, braskassett, vent med värmeåtervinning

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Brandklassade sovrum (EI30/EI60) Ventilation till varje sovrum Automatlarm Sovrum i markplan har ventilerade golv och golvsocklar. Brandskyddskontroll utförd 2019-02-01 utan anmärkning. Sotat senast 2013-05-06

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda:

  49 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2015-06-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor