Marknadsvägen 14, Lönneberga

425 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Haddarp 8:1

Adress

Marknadsvägen 14 - Lönneberga

Kommun

Hultsfred

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1963

Boarea

82m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

82m2

Tomtarea

1 280m2 - Friköpt

Rum

3 rok varav 2-1 sovrum

Område

Lönneberga

Utgångspris

425 000 kr

5 183 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välskött och underhållen enplansvilla med källare i Lönneberga. Huset bjuder ett fräscht kök, badrum, sovrum och stora ljusa sällskapsytor, möjliga att dela av för flera sovrum i entréplan. Källare med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga och garage. Lättskött trädgård med gräsytor och fruktträd. I omgivningen finns fin natur med vandringsleder och det är knappt kilometer till badplats.

  Ansvarig mäklare

  Björn Stridh

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-510 04 92

  bjorn.stridh@lansfast.se Läs mer om Björn

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall med laminatgolv. Kök med laminatgolv och vita släta skåpsluckor, utrustat med spis, fläkt, kyl/frys. Badrum med klinkergolv och halvkaklade väggar, utrustat med toalett, handfat och badkar. Sovrum med plastmatta och garderob. Vardagsrum med laminatgolv och utgång till altan. Allrum med plastmatta och garderob.

  Källarplan

  Hall med målat betonggolv och oljetank. Förråd med hyllor. Matkällare med hyllor. Pannrum med målat betonggolv. Tvättstuga med målat betonggolv, utrustat med duschkabin och tvättmaskin. Förråd med målat betonggolv.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963

  Uppvärmning

  Luftvärmepump till vattenburet system och panna

  Uteplats/Balkong

  Altan

  Bilplats

  Garage i källarplan. Carport.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  30 088 kr/år

  Försäkring:

  3 830 kr/år

  Uppvärmning:

  18 956 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 284 kr/år

  Renhållning:

  2 018 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 088 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  1 582 kr (31 670 kr)

  Kommentar:

  Driftskostnaden bygger på uppgifter från leverantörer för nuvarande ägare. Uppvärmning omfattar även förbrukning av hushålls el.

  Pantbrev:

  4 st om totalt 185 000 kr

  Taxeringsvärde:

  211 000 kr varav mark 40 000 kr

  Värdeår:

  1963

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1963

  Tomtarea:

  1 280m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Målad plåt

  Fönster:

  Kopplade

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump till vattenburet system och panna

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Enskilt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor