Budgivning pågår

Tre vänners väg 27, Kalmar

1 975 000 kr

Högsta bud 1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Galeasen 11

  Adress

  Tre vänners väg 27 - Kalmar

  Kommun

  Kalmar

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1970

  Boarea

  138m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  362m2 - Tomträtt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Bergavik

  Utgångspris

  1 975 000 kr

  14 312 kr/m2

  Trivsamt radhus i ett plan.

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Med allt bekvämt på ett och samma plan i Bergavik! Omtyckt radhusmodell med en planlösning som kan anpassa sig till många olika familjekombinationer. Huset har efter 2008 fått nytt tak och nya fönster samt nytt kök och badrum. I dagsläget finns här fyra sovrum och ett stort vardagsrum med mysig täljstenskamin. Två toaletter finns i bostaden varav den ena med dusch och dessutom en extra dusch i tvättstugan. Insynsskyddad och lättskött tomt med stor altan i västerläge och en liten stensatt uteplats i söder på framsidan. Till fastigheten hör även parkeringsplats och en garageplats i gemensam länga. Här bor du nära förskola, skola, service och kommunikationer och som extra bonus så når du enkelt Norrlidsbadet med fin motionsslinga, bastu och ny långbrygga. Även nära till pulkabacke, fotbollsplan och multiarena.

  Ansvarig mäklare

  Johanna Svensson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-49 08 63

  johanna.svensson@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Alla bilder

  Planritning

  Planskiss

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall, gästwc och klädkammare

  Vi kommer först in i en hall med möjlighet till att hänga av sig ytterkläder. Från hallen nås även gästwc samt klädkammare.

  Sovrum

  Efter hallen kommer sedan ett sovrum med en integrerad garderob.

  Allrum/matrum, vardagsrum och

  Efter hallen möter allrummet/matrummet som har öppen planlösning mot vardagsrummet. Från allrummet nås altanen och trädgården via en altandörr. Vardagsrummet är rymligt och har en stämningsskapande täljstenskamin som mittpunkt. Längs in i vardagsrummet finner vi även nästa sovrum.

  Kök

  Köket renoverades smakfullt 2008 och har grå köksinredning och vitt kakel. Möjlighet till ett par sittplatser framför fönstret. Den maskinella utrustningen består av spishäll induktion (en platta trasig), ugn, fläkt, kyl, diskmaskin och mikro. Frysbox finns inne i förrådet.

  Badrum

  Badrummet renoverades även det 2008. Här finns badkar, wc, handfat med kommod och en handdukshängare. På väggar och golv är det våtrumsmatta.

  Ytterligare två sovrum och en

  Om vi fortsätter inåt i bostaden så finner vi sedan husets två sista sovrum och en praktisk klädkammare där även luckan ner till grunden finns.

  Tvättstuga och förråd

  Längst in finner vi till vänster tvättstugan som även har en extra duschplats. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns också en utgång till framsidan. Förrådsrummet erbjuder praktisk förvaring och en utgång till baksidan. Här finns även frysboxen placerad.

  Tomt

  Tomtarea 362 m² (tomträtt). 10 040 kr/år t.o.m 2030-01-01. Tomten är möjlig att friköpa från kommunen. Liten, behändig och insynskyddad trädgård med bl.a. äppelträd och röda vinbärsbuskar.

  Upplåtelseform: Tomträtt

  Övriga byggnader

  Garageplats i gemensam länga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  2008: Renovering av kök och badrum. Omläggning av tak. Nya isolerglasfönster. Installation av täljstenskamin. Därutöver är de flesta ytskikten löpande renoverade.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Altan i västerläge.

  Bilplats

  Garage i gemensam länga. Gemensam parkeringsplats.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Kalmar Norrliden GA:2 Planbestämmelser: Tomtindelning (1969-05-19) Stadsplan (1968-08-15)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Tomträttsavgäld:

  10 040 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  42 273 kr/år

  Försäkring:

  3 096 kr/år

  Elkostnad:

  7 700 kr/år

  Uppvärmning:

  19 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 248 kr/år

  Renhållning:

  2 229 kr/år

  Samfällighet:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  42 273 kr/år

  Personer i hushållet:

  3 st

  Pantbrev:

  9 st om totalt 1 765 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 448 000 kr varav mark 391 000 kr

  Värdeår:

  1970

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Tomträttens löptid:

  2030-01-01

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Tomtarea:

  362m2

  Grund:

  Krypgrund

  Fasad:

  Betongelement

  Takbeklädnad:

  Papp

  Fönster:

  Isolerglas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2008: Renovering av kök och badrum. Omläggning av tak. Nya isolerglasfönster. Installation av täljstenskamin. Därutöver är de flesta ytskikten löpande renoverade.

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  163 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-03-14

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor