Storgatan 38, Kristdala

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Malghult 2:21

  Adress

  Storgatan 38 - Kristdala

  Kommun

  Oskarshamn

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  Boarea

  150m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  970m2 - Friköpt

  Nu finns chansen att förvärva Gästgiveriet i Kristdala!

  Nu finns chansen att förvärva Gästgiveriet på Storgatan 38 i Kristdala! Fastigheten är centralt belägen och har parkeringsmöjligheter på fastigheten. Entréplan inrymmer restaurang med stort kök, beredningsrum med arbetsbänkar, rymligt kylrum, fin matsal med mysig täljstenskamin samt två toaletter varav en med skötbord. På ovanvåningen finns badrum, förråd, kök och tre rum för uthyrning. Fastigheten är taxerad som hyreshusenhet, hotell eller restaurangbyggnad. Just nu bedrivs det ingen verksamhet på fastigheten, men kan möjligtvis göras om till bostad/lägenheter eller att, om så önskas, driva som gästgiveri/restaurang/pizzeria! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  RUMSBESKRIVNING

  ENTRÈ/KAPPRUM med plastmatta på golv och avhängningsmöjligheter, ingång till toalett samt trappa upp till övreplan. TOALETT med plastmatta på golv, wc och tvättställ. KÖK/BAR med plastmatta på golv, bardisk, pizzaugn, kyl/frys. MATSAL med plastmatta på golv, täljstenskamin (år 2008), utgång till inglasat uterum (år 2000) och altan. STÄDFÖRRÅD. TOALETT med plastmatta på golv, wc, tvättställ. KÖK med plastmatta på golv, kyl, spishäll, vask och diskmaskin. BEREDNINGSRUM med plastmatta på golv och bänkar. KYLRUM. GROVENTRÈ med plastmatta på golv. ÖVREPLAN HALL med plastmatta på golv, garderober. BADRUM med våtrumsmattor på väggar och golv, wc, tvättställ, tvättmaskin, dusch. RUM med plastmatta på golv. RUM med plastmatta på golv och garderob. KÖK med plastmatta på golv, spis, fläkt, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin. RUM med plastmatta på golv. FÖRRÅD/RUM med plastmatta på golv.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Uppvärmning

  luftvärmepump, el

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 08-IM2-52/945.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1955-04-27)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  54 419 kr/år

  Försäkring:

  8 850 kr/år

  Elkostnad:

  36 500 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 908 kr/år

  Renhållning:

  1 188 kr/år

  Övrigt:

  1 973 kr/år

  Total driftkostnad:

  54 419 kr/år

  Pantbrev:

  2 st om totalt 617 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Tomtarea:

  970m2

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Tegel

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  luftvärmepump, el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor