Blåbärsvägen 21, Växjö

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vinkremlan 4

  Adress

  Blåbärsvägen 21 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1959

  Boarea

  97m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  570m2 - Friköpt

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hov

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  20 567 kr/m2

  Enplansvilla i tegel med stor potential på omtyckta Hov!

  Välkommen till en bra enplansvilla på omtyckta Hov. Här erbjuds en charmig tegelvilla om 97 kvadratmeter, med äldre standard och stor potential för den som vill renovera och skapa sitt drömboende. På Blåbärsvägen bor du på lugnt och trivsam gata med närhet till förskola, skola, busshållplats, affärsservice på Norremark och Centrum! På Hov finner ni dessutom populära Tomtabacken där det finns möjlighet att grilla. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entré Entré med plastmatta på golv och plats för ytterkläder till vänster. I hallen finns en klädkammare. Sovrum Till vänster i entrén finns ett bra sovrum med plastmatta på golv. Sovrummet kan delas av till två mindre sovrum. Badrum Till höger i entrén finner vi husets badrum med bastu, dusch och plastmatta på golv. Sovrum Stort sovrum i vinkel med plastmatta på golv och fyra garderober. Genom sovrummet når man även tvättstugan Tvättstuga Via sovrummet når man tvättstugan som är utrustad med plastmatta på golv, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Kök Kök med plastmatta på golv och plats för mindre matbord. Utrustad med spis, spisfläkt, kyl och mindre frys. Vardagsrum Bra vardagsrum i vinkel med vacker ekparkett på golv och utgång till husets uteplats belägen i sydvästligt läge.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Carport, rymligt förråd och hobbyrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Sovrummet renoverades efter en vattenskada av Länsförsäkringar.

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via elpanna

  Uteplats/Balkong

  Altan i sydvästligt läge

  Bilplats

  Carport och uppfart

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  29 006 kr/år

  Försäkring:

  3 000 kr/år

  Elkostnad:

  5 067 kr/år

  Uppvärmning:

  14 453 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 161 kr/år

  Renhållning:

  2 325 kr/år

  Total driftkostnad:

  29 006 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Notera att driftkostnaden är individuell och kan komma att avvika. Kontakta gärna ditt egna försäkringsbolag för prisuppgift på försäkring.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 45 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 789 000 kr varav mark 808 000 kr

  Värdeår:

  1959

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1959

  Tomtarea:

  570m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme via elpanna

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Sovrummet renoverades efter en vattenskada av Länsförsäkringar.

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  116 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-03-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor