Grönsångarevägen 23, Växjö

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Glansnävan 3

  Adress

  Grönsångarevägen 23 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  3 plan

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  1966

  Boarea

  133m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  56m2

  Tomtarea

  432m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Högstorp

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  22 519 kr/m2

  Kedjehus med fint läge på Högstorp

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Kedjehus på Högstorp med attraktiv planlösning och ett läge som tilltalar barnfamiljen. Inbjudande boende med fina gemensamma ytor i vardagsrum och kök samt allrum., 3-4 sovrum, två badrum samt hemtrevligt och välskött i övrigt. Lättskött och uppväxt trädgård i olika nivåer på hörntomt med två uteplatser i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och fiberbredband är indraget. Huset är högt och lugnt beläget med fin utsikt som näst sista hus på återvändsgata med närhet till skogen, lekplats, förskola- och skola samt grönområden. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Jonas Hellström

  Fastighetsmäklare

  0705-144633

  jonas.hellstrom@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉVÅNING

  Entré och hall

  Stor entré och hall med ekparkett. Praktisk förvaring i kapprum med klädkammare i anslutning. Från hallen har man kontakt med större delen av huset.

  Badrum

  Renoverat och fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: WC, tvättställ, dusch och handdukstork.

  Sovrum

  Stort sovrum med ekparkett och högt i tak.

  ÖVERVÅNING

  Allrum

  Möblerbart allrum med laminatgolv. Förvaring i stor klädkammare som också kan användas som gästrum.

  Sovrum

  Sovrum med plastmatta.

  Badrum

  Badrum med plastmatta, plasttapet och takfönster. Utrustning: WC, tvättställ och badkar.

  Sovrum

  Stort sovrum med plastmatta. Detta rum kan delas av till två sovrum och tas klädkammaren bredvid i anspråk går det att skapa två sovrum av större storlek.

  BOTTENVÅNING

  Nedre hall

  Nedre hall med ekparkett och centralt placerad braskamin som höjer mysfaktorn under årets kallare årstider.

  Vardagsrum

  Inbjudande vardagsrum med ekparkett och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till stensatt terrass med västerläge.

  Kök

  Gediget kök med ekparkett, matplats, vita luckor och praktiska laminatbänkskivor. Från köket når man smidigt altanen under tak med västerläge. Utrustning: spis (Electrolux, 2012), fläkt (Thermex), kombinerad kyl/frys (Electrolux, 2008) och diskmaskin (Whirlpool, 2005).

  Tvättutrymme

  Tvättutrymme med betonggolv, bra bänkytor och förvaringsmöjligheter. Utgång till stort förråd med laminatgolv och från förrådet nås garaget. Utrustning: tvättmaskin (Husqvarna, 2007) och tvättho.

  Tomt

  Trevlig trädgårdstomt högt belägen om 432 m² (friköpt) med körsbärsträd, bärbuskar (svarta vinbär, krusbär), blomsterrabatter, prydnadsbuskar och häckar. Baksidan är högt belägen med västerläge och erbjuder fin utsikt över grannskapet.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Trädgårdsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1966

  2016: Målning av fasad. 2014: Byte av ytterdörr och resterande del av fönster. 2012: Installation av braskamin, ombyggnad av tomt och ny altan. 2010: Renovering av kök. Byte av hängrännor och nedre del av tak. 2008: Renovering av badrum på entrévåning och renovering av kök. 2006: Byte av altandörr i köket. 2005: Installation av markiser. 2002: Installation av fjärrvärme och byte till 3-glasfönster på övervåning. 2001: Alla golv på entrévåning och bottenvåning utbytta och Nivell-system installerat

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  TV via digitalbox.

  Bredband

  Internet via fiberbredband (Wexnet).

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Altan under tak med västerläge. Uteplats 2: Stensatt terrass med västerläge.

  Bilplats

  Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil. Bilplats 2: Uppfart med plats för 1 bil.

  Möjligt tillträde

  Mars månad

  Övrigt

  Markiser finns över de flesta av husets fönster.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  29 020 kr/år

  Elkostnad:

  5 350 kr/år

  Uppvärmning:

  16 900 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 300 kr/år

  Renhållning:

  2 470 kr/år

  Total driftkostnad:

  29 020 kr/år

  Kommentar:

  Driftkostnaden baseras på säljarnas lämnade upplysningar med två personer i hushållet.

  Pantbrev:

  8 st om totalt 1 408 300 kr

  Taxeringsvärde:

  1 577 000 kr varav mark 495 000 kr

  Värdeår:

  1966

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1966

  Tomtarea:

  432m2

  Grund:

  Källare och betongplatta

  Stomme:

  Betong

  Bjälklag:

  Betong

  Fasad:

  Tegel, puts och trä

  Takbeklädnad:

  Papp

  Plåtarbete:

  Galvaniserad målad plåt

  Fönster:

  Isolerglas + 2-glas kopplade

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2016: Målning av fasad. 2014: Byte av ytterdörr och resterande del av fönster. 2012: Installation av braskamin, ombyggnad av tomt och ny altan. 2010: Renovering av kök. Byte av hängrännor och nedre del av tak. 2008: Renovering av badrum på entrévåning och renovering av kök. 2006: Byte av altandörr i köket. 2005: Installation av markiser. 2002: Installation av fjärrvärme och byte till 3-glasfönster på övervåning. 2001: Alla golv på entrévåning och bottenvåning utbytta och Nivell-system installerat

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energikonsumtion:

  145 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor