Slättövägen 26, Växjö

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Rudan 16

  Adress

  Slättövägen 26 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  1 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1968

  Boarea

  117m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  137m2

  Tomtarea

  639m2 - Friköpt

  Rum

  7 rok varav 6 sovrum

  Område

  Hov

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  25 598 kr/m2

  Modern tegelvilla på lugn gata i anslutning till Tomtabacken på Hov!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till en renoverad tegelvilla på lugn gata i anslutning till Tomtabacken på Hov. Här hittar vi en uppdaterad 60-talsvilla i ett plan med källare. Villan har renoverats löpande sedan 2009 och erbjuder två lägenheten med separata ingångar. På entréplan finns tre bra sovrum, stort vardagsrum, charmigt kök och uppdaterat badrum med tvättmöjligheter. källaren är fullt inredd och erbjuder bra kök, badrum med tvättmöjligheter, tre bra sovrum som enkelt kan användas som hobbyrum eller lekrum. I huset finns fjärrvärme, fiber och i källaren finns dessutom nivellsystem i delar av utrymmet! Förutom huset finns ett garage som är omgjord till enrumslägenhet På Hov bor du lugnt och bekvämt, med närhet till förskola, grundskola och naturen. På cykelavstånd finns affärsservice i form av Norremark och Växjös stadskärna. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan Entré & Hall Hemtrevlig entré med praktisk klinker och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare till vänster. Vidare i hallen ligger ekparkett på golv. Sovrum Sovrum med laminatgolv. Badrum Uppdaterat badrum med tvättmöjligheter. utrustad med klinker, våtrumstapet, golvvärme, badkar, wc, kombinerad tvätt- och torkmaskin, handfat, handdukstork, under- och överskåp. WC Gästtoalett med plastmatta på golv, utrustad med wc och handfat. Sovrum Bra sovrum med laminatgolv och garderob Vardagsrum Stort vardagsrum med ekparkett på golv och spotlights. Här finns gott om utrymme för soffgruppen, tv-möblerna och favoritfåtöljen. Sovrum Bra sovrum med laminatgolv. Kök Charmigt kök med smakfulla tillval och ekparkett på golv. Köket renoverades 2013 och är utrustad med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, mikro, kyl- och frys i halv höljd. Groventré Groventré med plats för ytterkläder till vänster och trappa ner till källaren, Källare Kök Uppdaterat kök i vitt utförande och med klinkerplattor på golv. Köket renoverades 2013 och är utrustad med spis, spisfläkt, handfat, kyl och frys. Här finner vi även fjärrvärmecentralen och fiberanslutningen. Badrum Helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Badrummet renoverades 2013 och erbjuder dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Hall Hall med laminatgolv och förråd till vänster. Sovrum Sovrum med laminatgolv och bra ljusinsläpp. Sovrum/hobbyrum Stort sovrum/hobbyrum med laminatgolv och bra ljusinsläpp. Sovrum Bra sovrum med laminatgolv och bra ljusinsläpp.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1968

  2009: Installation av fjärrvärme. 2010: Nytt yttertak och nya 3-glas fönster. 2013: Renovering och ombyggnation av kök. Ombyggnation och inredning av källare med nytt kök, badrum, golv mm. Ombyggnation av garage till lägenhet. 2014: Tillbyggd förrådsdel bakom garage.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Fastigheten är ansluten till fiber.

  Bredband

  Fastigheten är ansluten till fiber.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  33 732 kr/år

  Försäkring:

  3 500 kr/år

  Elkostnad:

  8 346 kr/år

  Uppvärmning:

  8 958 kr/år

  Vatten/avlopp:

  9 518 kr/år

  Renhållning:

  3 410 kr/år

  Total driftkostnad:

  33 732 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Notera att driftkostnaderna är individuella och kan komma att avvika. Kontakta ditt egna försäkringsbolag för prisuppgift på försäkring.

  Pantbrev:

  10 st om totalt 2 278 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 488 000 kr varav mark 835 000 kr

  Värdeår:

  1968

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1968

  Tomtarea:

  639m2

  Grund:

  Källare

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2009: Installation av fjärrvärme. 2010: Nytt yttertak och nya 3-glas fönster. 2013: Renovering och ombyggnation av kök. Ombyggnation och inredning av källare med nytt kök, badrum, golv mm. Ombyggnation av garage till lägenhet. 2014: Tillbyggd förrådsdel bakom garage.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor