Hultmansgatan 13, Karlskoga

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Kompassen 1

  Adress

  Hultmansgatan 13 - Karlskoga

  Kommun

  Karlskoga

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1914

  Boarea

  300m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  80m2

  Tomtarea

  1 050m2 - Friköpt

  Rum

  10 rok varav 4-5 sovrum

  Område

  Bohult

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  9 983 kr/m2

  Unik villa med plats för den stora familjen!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välkommen till denna unika villa med centralt läge. På en boyta om 300 m2 finner vi hela tio rum och kök. Entréplanet välkomnar oss med en nybyggd hall med ett exklusivt jadefärgat klinkergolv med vattenburen golvvärme samt en platsbyggd garderob. När vi tagit oss genom hallen öppnar sällskapsytorna upp sig och vi möts av hela fyra rum i fil med sammanhängande fiskbensparkett. I salongen finner vi en rejäl täljstenskamin ca två meter hög. Köket är väldisponerat med matplats samt ett platsbyggt skafferi. Tvättstugan är belägen på entréplanet i det rymliga badrummet. Då fastigheten i sitt ursprung består av två hopbyggda huskroppar finns det fortfarande två trappor till övre plan. På övre plan möts vi av en möblerbar hall, ett stort sovrum med kakelugn och klädkammare, en lounge med öppen planlösning mot det nybyggda allrummet med tak öppet upp till nock. Från allrummet tar man sig ut till en insynsskyddad balkong om hela 25 m2. I sin helhet finner vi fyra sovrum på övre plan samt tre sällskapsrum. Källaren är oinredd och inrymmer förutom pannrum gott om förvaringsutrymmen, dränerades och isolerades 2014.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall

  Jadefärgat klinkergolv med vattenburen golvvärme.

  Träningsrum

  Fiskbensparkett.

  Vardagsrum

  Fiskbensparkett.

  Matsal

  Fiskbensparkett.

  Salong

  Fiskbensparkett. Täljstenskamin.

  Dusch/Tvätt

  Plastmatta på golv och kakel på vägg. Utrustning: dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.

  WC

  Plastmatta på golv. Utrustning: toalett och tvättställ.

  Hall

  Fiskbensparkett.

  Kök med matplats

  Laminatgolv. Utrustning: spishäll, varmluftsugn, kyl, frys och diskmaskin.

  WC

  Plastmatta på golv. Utrustning: toalett och tvättställ.

  Övre plan

  Möblerbar hall

  Trägolv.

  Sovrum

  Kakelugn. Klädkammare.

  Badrum

  Plastmatta på golv. Utrustning: toalett, tvättställ och badkar.

  Lounge

  Trägolv. Öppen planlösning mot allrum. Walk in closet.

  Allrum

  Trägolv. Utgång till balkong.

  Sovrum

  Trägolv. Garderober i sidovindar.

  Sovrum

  Trägolv. Garderober.

  Källare

  Hall. Förråd. Mangelrum. Matkällare. Förråd. Pannrum. Verkstad med äldre vedspis. Förråd.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1914

  2019 Utbyggt på övre plan. 2016 Utbyggt på entréplan med ny entré hall. 2014 Dränering och isolering av grund samt nya vatten och avloppsstammar från huset till gatan. 1989 Nytt yttertak, papp och läkt. Fasad isolerad och putsad. 1988 Nytt elsystem.

  Uppvärmning

  Bergvärme 2004, CTC 10 kWh, borrhål 175 m.

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong i österläge. Stensatt uteplats.

  Bilplats

  Carport med plats för en bil.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Samfällighet: Karlskoga Bregårdsskogen S:1 Skattetal: Mantal 5/10000 Planbestämmelser: Detaljplan (2001-11-29) Tomtindelning (1954-08-04)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  40 154 kr/år

  Försäkring:

  5 000 kr/år

  Elkostnad:

  27 666 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 888 kr/år

  Renhållning:

  2 600 kr/år

  Total driftkostnad:

  40 154 kr/år

  Kommentar:

  Nuvarande ägares driftsuppgifter: EL: huvudsäkring 20A kostnad 5.770 kr/år. Årsförbrukningen ligger på 21.896 kWh. Vattenförbrukningen ligger på 260 m3. Kostnad 5826kr/år + 18,80kr/m3.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 2 251 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 435 000 kr varav mark 246 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1914

  Tomtarea:

  1 050m2

  Grund:

  Källare

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  Två och treglasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme 2004, CTC 10 kWh, borrhål 175 m.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2019 Utbyggt på övre plan. 2016 Utbyggt på entréplan med ny entré hall. 2014 Dränering och isolering av grund samt nya vatten och avloppsstammar från huset till gatan. 1989 Nytt yttertak, papp och läkt. Fasad isolerad och putsad. 1988 Nytt elsystem.

  Övrigt:

  Larm installerat.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor