Sunnanvägen 31, Karlskoga

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 21 Jan 17:15 - 17:45

  Välkommen att boka dig på visning!

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Gärsen 8

  Adress

  Sunnanvägen 31 - Karlskoga

  Kommun

  Karlskoga

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  1971

  Boarea

  138m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  7m2

  Tomtarea

  442m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Sandviken

  Utgångspris

  995 000 kr

  7 210 kr/m2

  Barnvänlig och naturnära villa

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välplanerad 1½-plansvilla i Sandviken, med närhet till fina promenadstråk och sjön Möckeln. Huset erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med matsalsdel, fyra sovrum samt WC på båda planen. I anslutning till det praktiska arbetsköket ligger tvättstugan med groventré. Garage med vidbyggt förråd finns på tomten. Detta hus är perfekt för barnfamiljen!

  Ansvarig mäklare

  Anna Nordwall Holmberg

  Fastighetsmäklare

  0707-21 90 95

  anna.nordwall@lansfast.se Läs mer om Anna

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-21 17:15:00 2019-01-21 17:45:00 40 Bostadsvisning Sunnanvägen 31, Karlskoga 59,3251109838739, 14,5771148566924 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  ENTRÈPLAN

  Hall

  Golv: parkett. Garderob.

  WC

  Golv: plastmatta. Väggar: plastmatta. Utrustning: WC och tvättställ.

  Kök

  Golv: plastmatta. Utrustning: spis, fläkt, kombinerad kyl/frys (2016), diskmaskin.

  Tvättstuga

  Golv: plastmatta. Utrustning: tvättho, äldre tvättmaskin och torkskåp samt groventré.

  Vardagsrum med matsalsdel

  Golv: parkett.

  Sovrum

  Golv: parkett Garderober.

  ÖVRE PLAN

  Möblerbar hall

  Golv: laminat. Klädkammare.

  Sovrum

  Golv: plastmatta.

  Sovrum

  Golv: plastmatta.

  Badrum

  Golv: plastmatta. Väggar: plastmatta. Utrustning: WC, tvättställ, bidé samt badkar.

  Sovrum

  Golv: laminat. Garderob.

  Tomt

  Tomtarea 442 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  TV

  via Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Stensatt uteplats. Läge: sydväst.

  Bilplats

  Garage med vidbyggt förråd.

  Övrigt

  Sidotjänster För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår 50 % av avgiften som administrationsersättning till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som publicerar annonsen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Stadsdelen Sandviken är beläget i Karlskogas östliga delar. Sandviken är ett mycket barnvänligt bostadsområde då det är bekvämt gångavstånd till allt från förskolor, Sandviksskolan (F-6), Österledsskolan (7-9), lekplaster samt Sandvikens Centrum där det finns allt ifrån livsmedelsbutik till bageri, florist och klädaffär. Övrigt i närområdet finner du Brickegårdensvårdcentral, Coop Forum och ett flertal badplatser vid sjön Möckeln. Här finns även goda kommunikationer både med länsbussen 500 som går mellan Örebro och Karlstad och lokaltrafiklinjer som trafikerar området morgon till kväll.

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  5692 kr / år

  Driftkostnad:

  39 296 kr/år

  Försäkring:

  4 790 kr/år

  Elkostnad:

  26 224 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 897 kr/år

  Renhållning:

  2 385 kr/år

  Total driftkostnad:

  39 296 kr/år

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning med 1 person i hushållet. Förbrukning el: 20 774 kWh, vatten 32 m3. (Huvudsäkring 20A.)

  Pantbrev:

  4 st om totalt 147 000 kr

  Taxeringsvärde:

  759 000 kr varav mark 135 000 kr

  Värdeår:

  1971

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1971

  Tomtarea:

  442m2

  Grund:

  Betongplatta på mark

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor