Baldergatan 13, Kumla

950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 14 Aug 17:00 - 17:45

   Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Oppegården 15

   Adress

   Baldergatan 13 - Kumla

   Kommun

   Kumla

   Boendeform

   Parhus

   Byggår

   1980

   Boarea

   70m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Tomtarea

   208m2 - Friköpt

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Kumla

   Eller högstbjudande

   950 000 kr

   13 571 kr/m2

   Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

   Välkommen till Baldergatan 13. Ett litet friköpt radhus i de sk Giraffhusen i Oppegård Kumla. Två rum och kök fördelade på 70 kvm. Här bor du i ett bilfritt och trivsamt område med grönskande gårdar. Stort kök, bra vardagsrum och rymligt sovrum. Huset är välskött men i behov av uppdatering då allt är i original från byggåret 1980. Vid entrén finns en uteplats med trätrall i sydvästläge och på baksidan finns en altan och en liten trädgård. Rymligt intilliggande förråd och bilen har plats i garage i länga. Det finns en fint gemensamhetshus att tillgå med bastu. Nära till mataffäroch strax intill finns busshållplats där buss till Örebro går vart 15:e minut. Drygt 2 km till Kumla Station och Kumla torg där det finns café, restauranger, matbutik (Ica Maxi), apotek och andra servicebutiker. Länsdeklarerat!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-08-14 17:00:00 2019-08-14 17:45:00 40 Bostadsvisning Baldergatan 13, Kumla 59,1410221261527, 15,1385405436921 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   HALL med plastmatta, tapetserade väggar och en garderob. Till vänster finns det stora KÖKET som har klinkermönstrad plastmatta och tapetserade väggar, vita köksluckor, vitt stänkskydd, spis, fläkt, kyl, frys. Gott om plats för matbord och utgång till uteplatsen som ligger på framsidan av huset. Innanför köket ligger SOVRUMMET som har fönster åt två håll, plastmatta och tapetserade väggar. TVÄTTSTUGA med plastmatta och våtrumstapet, tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Från tvättstugan utgång till ALTANEN som ligger på baksidan av huset. VARDAGSRUM med parkettmönstrad plastmatta och tapetserade väggar. BADRUM med våtrumsmatta och våtrumstapet, toalett, tvättställ och badkar.

   Tomt

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Förråd finns på framsidan av huset.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1980

   Uppvärmning

   Direktverkande el

   Uteplats/Balkong

   Vid entrén finns en plattlagd uteplats i sydvästläge. På baksidan, i nordöstläge, finns en stor takad altan och en liten lättskött gräsmatta som omgärdas av en grönskande häck.

   Bilplats

   Bilen har plats i garage i länga.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Gemensamhetsanläggning: Kumla Oppegården GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kumla Oppegården GA:2 Planbestämmelser: Stadsplan (1979-11-26)

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   6660 kr / år

   Driftkostnad:

   33 600 kr/år

   Försäkring:

   3 400 kr/år

   Uppvärmning:

   20 000 kr/år

   Vatten/avlopp:

   1 500 kr/år

   Samfällighet:

   8 700 kr/år

   Total driftkostnad:

   33 600 kr/år

   Personer i hushållet:

   1 st

   Pantbrev:

   3 st om totalt 409 600 kr

   Taxeringsvärde:

   888 000 kr varav mark 337 000 kr

   Värdeår:

   1980

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1980

   Tomtarea:

   208m2

   Grund:

   Krypgrund/varmgrund

   Stomme:

   Lättbetong

   Fasad:

   Puts och liggande träpanel

   Takbeklädnad:

   Papp

   Fönster:

   Kopplade 2+1 glasfönster i bågar

   Ventilation:

   Mekanisk frånluftsventilation

   Uppvärmningssystem:

   Direktverkande el

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Övrigt:

   Bostadsområdet är ett egnahemsägande i en skepnad av radhusboende. Området är en samfällighet.

   Energideklaration

   Energiklass:

   G

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   144 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-06-04

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor