Ingvaldstorp 446, Odensbacken

Friliggande villa, 4 rok, 118m2 Pris: 995 000 kr

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Med en fin gårdsbild finner du rara Ingvaldstorp 446. Boningshus på ca 108 kvm med tre sovrum, vardagsrum med utgång till uterum, kök samt badrum med våtrumsmatta från -12. Huset värms upp med vedpanna och ackumulatortank så att det blir varmt och gott året om. Till fastigheten finns en ekonomibyggnad med gamla djurstallet, vagnslider samt bra med förvaring. Därtill finns ett magasin och garage med carport. Beläget ca 3,5 mil från Örebro och Kumla. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall och badrum

ENTRÉ och HALL med laminatgolv. Till vänster om entrén ligger BADRUMMET som renoverades ca -12 med våtrumsmatta. Toalett, tvättställ, bidé, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Kök

KÖK med plastmatta på golvet, tapet och bröstpanel, skåp och bänkskivor. Vitvaror; spis med elplattor, fläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Vardagsrum och uterum

VARDAGSRUM med trägolv, öppen spis (eldningsförbud), utgång till UTERUM i söderläge.

Sovrum entréplan

Nyrenoverat SOVRUM entréplan med laminatgolv -17, målade väggar -17. Garderobsvägg.

Pannrum

PANNRUM och GROVENTRÉ med betonggolv, vedpanna med ackumulatortankar.

Övervåning

Vitmålad trapp upp till övervåningen med HALL med laminatgolv. 2 SOVRUM, ett sovrum i vardera änden, laminatgolv, sidovind.

Tomt

Tomtarea ca 3 000 m² (friköpt). Gräsmatta, äppelträd och buskar. Tomten är under fastighetsreglering där byggnader och trädgård kommer bilda egen fastighet. (Åkermarken behåller säljaren.) Säljaren står för alla kostnader i samband med avstyckningen.

Övriga byggnader

MAGASIN med två rum används idag som förråd. EKONOMIBYGGNAD med gamla stallet, loft, förvaring.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1906

Uppvärmning

Vedpanna Albin och ackumulatortank

TV & Internet

Tecknat avtal/tackat ja till fiber IP only. Köpare ansvarar för indragning av fiber och står även för kostnaden. Preliminär kostnad är 20 000 kr.

Uteplats/Balkong

Altan i söder och uterum i västerläge.

Bilplats

GARAGE med gjuten platta, eternittak, stor port, dörr. Vidbyggt förråd i bakkant. Ävenvidbyggd carport med plats för 2 fordon.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Örebro Askers Häradsallmänning S:1. Skattetal: Mantal. 3/4. Avtalsservitut Avloppstank; Avtalsservitut Vattentäkt Mm; Avtalsservitut Väg; Officialservitut Avlopp; Officialservitut Avloppsledning(2 st); Officialservitut Vattenledning; Officialservitut Väg Officialservitut Vattentäkt Väg

Övrigt

Gården är under fastighetsreglering och tillträde kan ske så snart avstyckningen är klar hos Lantmäteriet. Ansökan om avstyckning sker när kontrakt med köpare signerats..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Del av Boda 1:15

Adress

Ingvaldstorp 446 - Odensbacken

Kommun

Örebro

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1906

Boarea

118m2

Tomtarea

3 000m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Ingvaldstorp

eller högstbjudande

995 000 kr

8 432 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Ingvaldstorp 446, Odensbacken

Friliggande villa, 4 rok, 118m2 Pris: 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

28 000 kr/år

Försäkring:

6 000 kr

Hushållsel:

5 500 kr

Uppvärmning:

9 500 kr

Vatten/avlopp:

2 000 kr

Renhållning:

2 500 kr

Samfällighet:

500 kr

Sotning:

2 000 kr

Värdeår:

1906

Skattesats:

34.48

Byggnad

Tomtarea:

3 000m2

Grund:

Torpargrund

Stomme:

Timmer/trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Betongpannor och plåt

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Vedpanna Albin och ackumulatortank

Vatten/avlopp:

Två grävda vattenbrunnar, 3-kammarbrunn.

Energideklaration

Energiklass:

F

Energikonsumtion:

171 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola