Mellanvägen 6, Mantorp

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Häggarp 7:19

  Adress

  Mellanvägen 6 - Mantorp

  Kommun

  Mjölby

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1967

  Boarea

  95m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  93m2

  Tomtarea

  515m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  23 105 kr/m2

  Mellanvägen 6, populärt i Mantorp!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkomna till Mellanvägen 6 i Mantorp. Det är en populär adress med ett mycket praktiskt hus som passar många. Entréplan med 2 sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Källarplan med gillestuga, tvättstuga och sovrum med egen ingång samt mängder med förvaringsutrymmen! Huset är ett mycket praktiskt hus med gedigna materialval. Mycket välskött och väl underhållet. Trädgården är väldigt lättskött och en uteplats i bästa söderläge! I Mantorp finns fritidsanläggning, skolor med F-9, stor matbutik med mindre galleria samt vårdcentral. Kommunikationer ligger väldigt nära såsom påfart på E4 samt pendelstation där du enkelt tar dig till Linköping, Norrköping och Mjölby. Dessutom har du närhet till fantastisk natur av både öppna landskap samt skogspromenader. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Caroline Lundén

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-20 20 70

  caroline.lunden@lansfast.se Läs mer om Caroline

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Separat entréhall för att enkelt kunna förvara ytterkläderna. En liten trappa upp kommer entréplanet. Ljust HTH-kök med diskho trevligt placerat mot fönster, utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kyl + frys. Köket är i öppen planlösning mot matplats som ger trevliga och sociala ytor. Kök, matplats och hall har ett mycket slitstarkt och praktiskt laminatgolv. Även vardagsrummet angränsar till dessa ytor och har parkettgolv. Badrummet är mycket fräscht med ljust kakel och klinker, utrustat med golvvärme(el), badkar, handdukstork, handfat och WC. Dessutom finns två stycken sovrum på detta plan med fina ytskick.

  Källarplan

  I källaren finns en trevlig gillestuga med fint ljusinsläpp från fönster med braskamin som ger härlig värme på höst och vinter. Det finns även en väldigt stor och fräsch tvättstuga med med tvättmaskin och torktumlare samt gott om bänkyta. Här finns även ett inrett sovrum med egen ingång som passar perfekt som gästrum eller tonårsboende. Utöver detta finns mängder med förvaringsutrymmen och en 'snickardel'.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  37 426 kr/år

  Försäkring:

  4 527 kr/år

  Elkostnad:

  7 604 kr/år

  Uppvärmning:

  15 892 kr/år

  Vatten/avlopp:

  8 978 kr/år

  Sotning:

  425 kr/år

  Total driftkostnad:

  37 426 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Pantbrev:

  15 st om totalt 1 500 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 390 000 kr varav mark 407 000 kr

  Värdeår:

  1967

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Tomtarea:

  515m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor