Vattugatan 45, Mjölby

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Lör 24 Aug 13:00 - 13:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Tis 27 Aug 17:00 - 17:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Stinsen 10

    Adress

    Vattugatan 45 - Mjölby

    Kommun

    Mjölby

    Typ

    2 plan

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    1978

    Boarea

    186m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Tomtarea

    792m2 - Friköpt

    Rum

    7 rok

    Område

    Mjölby - Östra

    Utgångspris

    3 495 000 kr

    18 790 kr/m2

    Hörntomt på Östra!

    Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

    Bostaden med adress Vattugatan 45, ligger i ett mycket populärt område. Redan när du kliver in på tomten möter du en vacker inramad gård där huset är tilltalande och symmetriskt . Detta är ett tillfälle för er som prioriterar ett hus där allt är påkostat, välplanerat och gediget och dessutom har bostaden en mycket lättskött trädgård! Entréplanet är praktiskt med en stor groventré kombinerad med tvättstuga och vitvaror av bästa kvalité. Köket är rymligt och plats för matbord, ett fint ekkök från Marbodal med smarta funktioner. Vidare på entréplanet finns matsal med en kakelugn, kontor samt badrum. På övre plan finns gott om ytor att disponera. Ett stort allrum med utgång till balkongen. Fyra tilltagna sovrum med platsbyggda garderober i varje rum. Till sist men inte minst finns ett sprillans nytt badrum i högblankt klinker, rejäl duschhörna samt stilrena förvaringsskåp. Detta hus måste naturligtvis upplevas på plats! Läget är mycket bra med endast 3 minuter med cykel till pendelstation som ger mycket smidig pendling. Med bil är det endast 3 minuter till påfart av E4. I området finns ett nytt dagis, flera grundskolor, indrottsplatser samt trevliga promenadstråk i naturområden runt omkring.

    Ansvarig mäklare

    Caroline Lundén

    Reg. Fastighetsmäklare

    0763-20 20 70

    caroline.lunden@lansfast.se Läs mer om Caroline

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-08-24 13:00:00 2019-08-24 13:30:00 40 Bostadsvisning Vattugatan 45, Mjölby 58,3171293586906, 15,1467798978821 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-27 17:00:00 2019-08-27 17:30:00 40 Bostadsvisning Vattugatan 45, Mjölby 58,3171293586906, 15,1467798978821 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréplan

    Klinkergolvet med golvvärme(el) sträcker sig över stora delar av entréplanet. Köket som är ett Marbodal kök i ek finns flera smarta funktioner för att maximera den användbara ytan. Vitvaror såsom kyl och frys, inbygd micro samt ugn är från 2014(Husqvarna) även utrustat med induktionshäll och diskmaskin. I köket finns plats för matbord ch härifrån nås utgång till altanen. Från köket nås groventré/tvättstuga med klädkammare och platsbyggda garderober. Tvättmaskin(Bosch, I-DOS 2018) samt torktumlare(Bosch) vv-beredare(Nibe 2019). Badrum med plastmatta och kakel, golvvärme(el), dusch och WC. Kontor/sovrum med parkettgolv. Matsal och vardagsrum i ett med parkettgolv och kakelugn.

    Övre plan

    Stort allrum med utgång till balkongen. 4 stycken sovrum med ek-parkettgolv och platsbyggda garderober. Badrum(2018) Golvvärme(el) högblankt klinker, vitt kakel på väggarna, stor duschhörna, WC samt handfat med kommod.

    Tomt

    Upplåtelseform: Friköpt

    Övriga byggnader

    På tomten finns ett enkelgarage samt förråd. Förrådsbod finns även på tomten.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1978

    Uppvärmning

    El, takvärme, luft/luft, golvvärme(stora delar)

    Bredband

    ADSL

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    42 098 kr/år

    Försäkring:

    4 900 kr/år

    Elkostnad:

    32 000 kr/år

    Vatten/avlopp:

    2 744 kr/år

    Renhållning:

    2 204 kr/år

    Sotning:

    250 kr/år

    Total driftkostnad:

    42 098 kr/år

    Personer i hushållet:

    3 st

    Kommentar:

    el = värme och el.

    Pantbrev:

    7 st om totalt 1 265 000 kr

    Taxeringsvärde:

    2 165 000 kr varav mark 533 000 kr

    Värdeår:

    1978

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1978

    Tomtarea:

    792m2

    Grund:

    Platta på mark

    Stomme:

    Trä

    Bjälklag:

    Trä

    Fasad:

    Trä

    Takbeklädnad:

    Betongpannor

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Mekanisk frånluft

    Uppvärmningssystem:

    El, takvärme, luft/luft, golvvärme(stora delar)

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Energideklaration

    Energiklass:

    D

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-07-05

    Primärenergital:

    114 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor