Lundby Lantdröm Hus nr 13a, Norrköping

FRAMTIDENS MELODI- DRÖMMEN OM LANDET NÄRA CITY!

Pris

3 495 000 kr

Parhus Norrköping

Projekt Lundby Lantdröm- Arkö Bostad AB
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 3-5 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 2020

Boarea: 121 m2 Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea: 462m2

Just nu finns möjligheten att skapa ett unikt boende i parhus på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen och alla aktiviteter en familj är vana vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi. Bostäderna vi bygger är i form av villor och parhus. Först ut är Etapp 1 om 14 tvåplansparhus, med en bostadsyta om ca 121 kvm. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor så som HTH-kök med kvartskompositsten, Kährs parkettgolv och kakel sa klinker från Bricmate. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan. Två planritningsalternativ ger möjlighet till 5- 6 rum och kök varav 3-5 sovrum. Enligt den mycket generösa detaljplanen för området har du även rätt till att bygga upp till 40 kvm inglasat uterum samt 15 kvm fristående förråd. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus. Preliminär inflyttning sommar 2020.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  RUMSBESKRIVNING

  Välkommen till Lundby Lantdröm och första etappen som består av friköpta och flexibla parhus. Här presenteras Hus 13a, ett tilltalande 2-plansradhus om ca 121 kvm med en hörntomt om ca 462 kvm. Huset ligger i en egen vinkel om två parhus och omfattar 5-6 r.o.k. Entréplanet erbjuder en generös takhöjd om 2,7 m, vattenburen golvvärme, genomgående Kährs 3-stav ekparkett och fönsterbänkar i kvartskompositsten. Planet disponerar entré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter. Intilliggande tvättrum med Siemensutrustning och helkaklat wc/duschrum med kvalitetskänsla samt sovrum alternativt matplats beroende på planlösningsalternativ. Vidare kommer ni direkt in i det stora och tilltalande vardagsrummet som bidrar till den sociala känslan i bostaden. Öppen planlösning mot det exklusiva HTH-köket med kvartskompositskiva och skåp upp till tak, antingen i L-form eller kök med separat utrymme för matplats. Här har vi hemmets hjärta och knutpunkt. Den praktiskt stängda ektrappan från Drömtrappor leder upp till sovrumsdelen även detta med ett genomgående Kährsgolv och kvartskompositfönsterbänkar, 2,5 m takhöjd. I ju med att trappen är stängd är det förberett för förråd under, för mer förvaring. Övre planet omfattar allrum, passande för spel eller en lugn stund, vid behov kan detta enkelt göras om till ett sovrum. Tre sovrum samt ytterligare ett trivsamt wc/duschrum med bl.a. Svedbergsinredning och kakel samt klinker från Bricmate. Möjlighet till en planlösning med separat klädkammare. I ju med de olika planlösningsalternativen kan du forma ett hus helt efter egna behov. Välj mellan tre – fem sovrum! För er som vill sätta en mer personlig prägel finns ett brett urval i standardsortimentet samt extra och attraktiva tillval för hemmets alla rum och till fastighetens yttre sida. Till exempel köksinredning med fler lådor för smartare förvaring, en ljusare parkett eller varför inte altan, carport och fasadbelysning! Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. OBSERVERA Planritningsalternativ 2 är ett tillval. Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls. Se mer detaljerad information i Projektbeskrivningen och Broschyren.

  ALLMÄNT OM BYGGNADEN

  TAKHÖJD Våningshöjd 2,7 meter bottenplan samt 2,5 meter på övre plan. UPPVÄRMNING Frånluftsvärmepump, NIBE F730. Bottenvåning med vattenburen golvvärme, övervåning med vattenradiatorer. EL Installationer enligt svensk standard ATTEFALLSREGEL Attefallsregeln nyttjas för lov till byggnad av carport/garage. ÖVRIGT Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls. Se mer detaljerad information i Projektbeskrivningen.

  Uteplats/Balkong

  Praktiskt tillval för altan i skönt sydvästläge, om ca 25 kvm. Se broschyr.

  Byggnad

  Byggnadstyp

  2 plan

  Byggår

  2020

  Rum

  5 rok varav 3-5 sovrum

  Boarea

  121m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energideklaration:

  Bredband

  Förberett för fiberanslutning, köparen står för anslutningsavgiften.

  Fastighetsbeteckning

  Agetomta 2:63

  Allmänt om fastigheten

  Tomtarea

  462m2

  Övrigt om tomt

  Tomt om ca 462 kvm, se översiktsplan. Uppgrusning och grovjustering för permanent garage/carport/uppfart. Vidare ingår markplanering till 3 meter utanför hus.

  Vatten/avlopp

  Kommunalt V/A.

  Parkering

  Tillval för garage alternativt carport med förråd på betongplatta, förberett för laddstolpe. I garaget ingår kvalitetsport från Hörman (elektrisk). Attefallsregeln nyttjas för detta. Se broschyr.

  Övrigt

  PRIS I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Ingen kostnad för fastighetsskatt på 15 år. 10 års garanti på nyproduktion. 10 års ansvarstid. Kostnader för lagfart ca 12 000 -13 500 kr, eventuella pantbrev och byggström, upskattad till ca 20 000 kr, samt tillval tillkommer på priset. ENTREPRENÖRENS RÄTT TILL ÄNDRINGAR Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls.

  Servitut och andra rättigheter

  Gemensamhetsanläggning: Norrköping Agetomta GA:2 med ändamål; Lokalgator, lekplats och grönområden. Andelstal 1,0 av 65,2. Norrköping Agetomta GA:4 med ändamål; Kvartersgata. Förvaltas av delägande fastigheter, 4 st.

  Planbestämmelser

  Detaljplan (2018-09-24)

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Lundby Lantdröm Hus nr 13a, Norrköping

  Kommun: Norrköping

  Område: Lundby

  Församling: Norrköpings S:t Johannes Församling

  Möjligt tillträdesdatum: Tidig sommar 2020

  Boendeform: Parhus - Friköpt

  Ekonomi

  Utgångspris: 3 495 000 kr FAST PRIS

  Driftkostnad: 22 650 kr/år

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 10 500 kr/år

  Vatten & avlopp: 4 500 kr/år

  Vägsamfällighet: 1 200 kr/år

  Renhållning: 2 100 kr/år

  Försäkring: 4 350 kr/år

  Fastighetsavgift/skatt: 0 kr/år

  Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är en preliminär beräkning. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Kostnadenför hushållsel omfattar även uppvärmning.

  Antal personer i hushållet: 4 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Norrköping

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder