Tullerum tomt 119, Ydre

2 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Tullerum 1:19

  Adress

  Tullerum tomt 119 - Ydre

  Kommun

  Ydre

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2003

  Boarea

  153m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  1 443m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Tullerum

  Tillträde

  05-08-2019

  Utgångspris

  2 000 000 kr

  13 072 kr/m2

  Välkomna till ett nyare och vackert beläget fritidshus med permanentstandard, som dessutom erbjuder en fin vy över sjön Sommen! Välplanerat och ljust med fyra sovrum och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Från allrummet på övervåningen når man den generösa balkongen med underbar utsikt över omnejden och sjölivet. Högt beläget och generös trädgård med stor gräsyta och sol hela dagen. Trevlig och stenlagd uteplats med plats för många. Rymligt garage. En kort promenad ner till både bad- och båtplatsmöjlighet. Kommunalt VA. Närmsta livsmedelsaffär hittar man i Asby och ett lite större utbud finner man i Tranås eller Österbymo.

  Ansvarig mäklare

  Ann-Sofie Wissmar

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-84 79 13

  Ann-Sofie.Wissmar@lansfast.se Läs mer om Ann-Sofie

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  "Villa Tulle" har en utomordentligt bra planlösning. Hall med öppen avhängning direkt till vänster. Vidare ligger vardagsrummet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående enhetlig ekparkett och tapetserade väggar. Köket har vita snickerier från Ballingslöv och en vitvarupark bestående av keramiskt häll, spisfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Utgång till plattsatt uteplats på husets baksida. Vidare finns två vardera generösa sovrum mot husets baksida. Mitt emot sovrummen ligger våningsplanets badrum. Våtrumsmatta och våtrumstapet, duschhörna, tvättställ i kommod samt WC. Här finns även elpannan.

  Övre plan

  På det övre våningsplanet möter ett stort allrum upp. Takfönstren och takkupan med utgång till balkongen gör att att rummet fullkomligt badar i ljus. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, duschhörna, tvättställ och WC. I norr ligger två rymliga sovrum.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Garage med gjuten platta.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2003

  Uppvärmning

  Vattenburet system till Nibe frånluftsvärmepump

  Bredband

  Ägaren har använt mobilt bredband.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Ydre Tullerum GA:9 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-08-30)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  34 271 kr/år

  Försäkring:

  6 315 kr/år

  Elkostnad:

  17 544 kr/år

  Vatten/avlopp:

  9 037 kr/år

  Renhållning:

  1 375 kr/år

  Total driftkostnad:

  34 271 kr/år

  Kommentar:

  Driftskostnaderna avser ett hus för uthyrning. Beroende på om man vidtalar någon för snöröjning tillkommer den kostnaden. Driftskostnaderna varierar mellan antal personer och levnadsvanor.

  Taxeringsvärde:

  1 445 000 kr varav mark 264 000 kr

  Värdeår:

  2003

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2003

  Tomtarea:

  1 443m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Ventilation:

  Mekaniskt

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburet system till Nibe frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  116 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-03-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor