Budgivning pågår

Ängstigen 4, Ängelholm

3 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Mån 17 Jun

    Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning

    Ons 19 Jun

    Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Steén 1

    Adress

    Ängstigen 4 - Ängelholm

    Kommun

    Ängelholm

    Typ

    1 plan

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    1963

    Boarea

    104m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Biarea

    2m2

    Tomtarea

    1 707m2 - Friköpt

    Rum

    5 rok varav 4 sovrum

    Område

    Havsbaden

    Utgångspris

    3 950 000 kr

    37 981 kr/m2

    I härliga och charmiga Havsbaden ligger detta 1-planshus inbäddat på stor hörntomt med grönskande trädgård, vackra syrener, rododendron och äppelträd. Huset kan användas som både permanentboende och fritidshus. Vid entrén inramad överbyggd terrass med klinkergolv samt en stenlagd uteplats. Rymligt vardagsrum med öppen spis, kök med matplats och det finns fyra sovrum. Huset ligger på ett av Havsbadens bästa läge med promenadavstånd till sandstrand, sköna bad, småbåtshamnen i Skälderviken, samt tallskog där man kan promenera på de många stigarna. Även närhet till dagis, tennisbanor, paddel och Klitterhus. En fastighet med stor potential. Välkommen till Ängstigen 4.

    Ansvarig mäklare

    Annika Sjöstrand

    Reg. Fastighetsmäklare

    0706-19 95 20

    annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-06-17 00:00:00 2019-06-17 00:00:00 40 Bostadsvisning Ängstigen 4, Ängelholm 56,2628927646714, 12,8435485652599 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-06-19 00:00:00 2019-06-19 00:00:00 40 Bostadsvisning Ängstigen 4, Ängelholm 56,2628927646714, 12,8435485652599 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréplan

    Hall med plastmatta och klädkammare. Vardagsrum med parkettgolv och öppen spis. Kök med plastmatta, spis med häll, fläkt, liten diskmaskin, kyl-frys, utgång till trädgården. Matplats vid kök med heltäckningsmatta. Badrum med plastmatta på golvet, duschkabin, toalett, bidé, fönster. Passage med parkettgolv. Sovrum med heltäckningsmatta och garderob. Sovrum med heltäckningsmatta och garderob. Sovrum med parkettgolv och garderober. Sovrum med parkettgolv. Förråd med tvättmaskin och torktumlare, utgång från utsidan.

    Tomt

    Upplåtelseform: Friköpt

    Övriga byggnader

    Förrådsbyggnad. Vedbod. Lekstuga.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1963

    Papptak och plåtarbete 2008

    Uppvärmning

    Direktverkande el, värmepump, öppen spis

    TV

    Tv-antenn

    Bredband

    ADSL Priset för anslutning av fiber: 29 900 kr hela vägen in eller 26 500 kr ifall kund ska gräva själv från tomtgräns in. Rabatt för nyinflyttade på 3 000 kr. Uppgifter hämtade från Bjäre Kraft 13/5-2019.

    Uteplats/Balkong

    Överbyggd altan.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    25 008 kr/år

    Elkostnad:

    19 835 kr/år

    Vatten/avlopp:

    2 673 kr/år

    Renhållning:

    2 500 kr/år

    Total driftkostnad:

    25 008 kr/år

    Kommentar:

    Vatten: 39 kubik

    Pantbrev:

    5 st om totalt 150 000 kr

    Taxeringsvärde:

    3 159 000 kr varav mark 1 718 000 kr

    Värdeår:

    1963

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1963

    Tomtarea:

    1 707m2

    Grund:

    Krypgrund

    Fasad:

    Eternit/tegel

    Takbeklädnad:

    Papp

    Fönster:

    Kopplade fönster

    Ventilation:

    Självdrag

    Uppvärmningssystem:

    Direktverkande el, värmepump, öppen spis

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    Papptak och plåtarbete 2008

    Övrigt:

    Fastigheten säljes med friskrivningsklausul - för mer information kontakta fastighetsmäklare Annika Sjöstrand. Brandskyddskontroll 2012. Sotningsprotokoll 2018

    Energideklaration

    Energiklass:

    G

    Energiprestanda:

    139 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-05-28

    Primärenergital:

    244

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor