Budgivning pågår

Ängstigen 4, Ängelholm

3 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 19 Jun

   Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Steén 1

   Adress

   Ängstigen 4 - Ängelholm

   Kommun

   Ängelholm

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1963

   Boarea

   104m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   2m2

   Tomtarea

   1 707m2 - Friköpt

   Rum

   5 rok varav 4 sovrum

   Område

   Havsbaden

   Utgångspris

   3 950 000 kr

   37 981 kr/m2

   I härliga och charmiga Havsbaden ligger detta 1-planshus inbäddat på stor hörntomt med grönskande trädgård, vackra syrener, rododendron och äppelträd. Huset kan användas som både permanentboende och fritidshus. Vid entrén inramad överbyggd terrass med klinkergolv samt en stenlagd uteplats. Rymligt vardagsrum med öppen spis, kök med matplats och det finns fyra sovrum. Huset ligger på ett av Havsbadens bästa läge med promenadavstånd till sandstrand, sköna bad, småbåtshamnen i Skälderviken, samt tallskog där man kan promenera på de många stigarna. Även närhet till dagis, tennisbanor, paddel och Klitterhus. En fastighet med stor potential. Välkommen till Ängstigen 4.

   Ansvarig mäklare

   Annika Sjöstrand

   Reg. Fastighetsmäklare

   0706-19 95 20

   annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-06-19 00:00:00 2019-06-19 00:00:00 40 Bostadsvisning Ängstigen 4, Ängelholm 56,2628927646714, 12,8435485652599 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréplan

   Hall med plastmatta och klädkammare. Vardagsrum med parkettgolv och öppen spis. Kök med plastmatta, spis med häll, fläkt, liten diskmaskin, kyl-frys, utgång till trädgården. Matplats vid kök med heltäckningsmatta. Badrum med plastmatta på golvet, duschkabin, toalett, bidé, fönster. Passage med parkettgolv. Sovrum med heltäckningsmatta och garderob. Sovrum med heltäckningsmatta och garderob. Sovrum med parkettgolv och garderober. Sovrum med parkettgolv. Förråd med tvättmaskin och torktumlare, utgång från utsidan.

   Tomt

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Förrådsbyggnad. Vedbod. Lekstuga.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1963

   Papptak och plåtarbete 2008

   Uppvärmning

   Direktverkande el, värmepump, öppen spis

   Uteplats/Balkong

   Överbyggd altan.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   8049 kr / år

   Driftkostnad:

   25 008 kr/år

   Elkostnad:

   19 835 kr/år

   Vatten/avlopp:

   2 673 kr/år

   Renhållning:

   2 500 kr/år

   Total driftkostnad:

   25 008 kr/år

   Kommentar:

   Vatten: 39 kubik

   Pantbrev:

   5 st om totalt 150 000 kr

   Taxeringsvärde:

   3 159 000 kr varav mark 1 718 000 kr

   Värdeår:

   1963

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1963

   Tomtarea:

   1 707m2

   Grund:

   Krypgrund

   Fasad:

   Eternit/tegel

   Takbeklädnad:

   Papp

   Fönster:

   Kopplade fönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Direktverkande el, värmepump, öppen spis

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Renoveringar:

   Papptak och plåtarbete 2008

   Övrigt:

   Fastigheten säljes med friskrivningsklausul - för mer information kontakta fastighetsmäklare Annika Sjöstrand. Brandskyddskontroll 2012. Sotningsprotokoll 2018

   Energideklaration

   Energiklass:

   G

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   139 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-05-28

   Primärenergital:

   244 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor