Körsbärsvägen 30, Ängelholm

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ärrarp 14:146

  Adress

  Körsbärsvägen 30 - Ängelholm

  Kommun

  Ängelholm

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1976

  Boarea

  148m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  375m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Pomona

  Utgångspris

  2 650 000 kr

  17 905 kr/m2

  Familjevilla på eftertraktade och populära Pomona. Inbjudande entré med hall, kök och matplats i öppen planlösning med ett stort valv in till vardagsrummet. I vardagsrummet finns det utrymme för både matsalsmöblemang och soffgrupp, stora fönster som ger fint ljusinsläpp och i hörnet pryder en vacker kamin. Två sovrum på entréplan. En spiraltrappa leder oss upp på ovanvåningen till ett möblerbart allrum, två sovrum och ett badrum. På baksidan av huset finns alla möjligheter till en njutbar vardag med pool, uterum och stenlagd uteplats. Trädgården är insynsskyddad och strax utanför ligger det ett grönområde. Området är barnvänligt, med närhet till skola, centrum, havet och goda kommunikationer. Välkommen till Körsbärsvägen 30.

  Ansvarig mäklare

  Annika Sjöstrand

  Reg. Fastighetsmäklare

  0706-19 95 20

  annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall med klinkergolv/parkett. Garderob, skjutdörrspartier med spegel, trappa till ovanvåning. Kök med kyl, frys med ismaskin, spis med induktionshäll, ugn, diskmaskin, infälld belysning i tak, laminatgolv. Köksö samt 6 st stolar (stolar kan lämnas kvar vid önskemål). Vardagsrum med parkettgolv. Öppen spis med insats och fläkt. Utgång till uterum. Badrum med kaklade väggar och klinker/trätrall på golv. Duschkabin, handdukstork, fönster. Sovrum med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv och garderobsrad. Tvättstuga med plastmatta. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask, varmvattenberedare, garderob.

  Ovanvåning

  Allrum med laminatgolv. Kupa. Lucka upp till vind. Klädkammare. Sovrum med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv. Toalett med kakel på väggarna och klinker på golv. Dusch, wc, handfat, fönster.

  Tomt

  Tomt med häckar och grind ut mot grönområde på baksidan. Pool. Uteplats med stenplattor. Uterum i behov av renovering.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1976

  Uppvärmning

  Direktverkande el, luft/luft värmepump, öppen spis med insats.

  Bilplats

  Garage med papptak (tak ca 6 år). Carport med infälld belysning.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Elledning Mm, 11-IM5-74/885.1 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (1992-10-20) Byggnadsplan (1975-10-24)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  27 112 kr/år

  Uppvärmning:

  17 500 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 569 kr/år

  Renhållning:

  3 043 kr/år

  Total driftkostnad:

  27 112 kr/år

  Kommentar:

  Uppvärmning är inkl. hushållsel, ca 14.600 kwh/år Vattenförbrukning 205 kubik, poolen har renoverats 2018, tömts och fyllts på, därför en hög vattenförbrukning. Renhållning är inkl. trädgårdsavfall.

  Pantbrev:

  15 st om totalt 2 508 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 001 000 kr varav mark 442 000 kr

  Värdeår:

  1976

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1976

  Tomtarea:

  375m2

  Grund:

  Betongplatta

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster isoler aluminium 2006

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el, luft/luft värmepump, öppen spis med insats.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  83 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-12-10

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor