Kronotorpsgatan 9, Ängelholm

4 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 19 Jun 17:00 - 18:00

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Kungsörnen 17

   Adress

   Kronotorpsgatan 9 - Ängelholm

   Kommun

   Ängelholm

   Typ

   1 ½ plan med källare

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1928

   Boarea

   97m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   68m2

   Tomtarea

   356m2 - Friköpt

   Rum

   4 rok varav 2 sovrum

   Utgångspris

   4 250 000 kr

   43 814 kr/m2

   I centrala Ängelholm finner vi denna charmiga villa, där man varsamt bevarat de detaljer som utmärker bostaden. Genomgående äldre plankkolv, farstukvist, vedkamin i köket, pampig kakelugn i vardagsrummet, spegeldörrar och smårutiga spröjsar i fönsterna är bara några exempel på vad man finner i huset, som även erbjuder generösa sällskapsytor i form av ett vardagsrum i öppen planlösning med en stor matsal samt ett socialt kök renoverat i lantlig stil. En trappa upp ligger det två sovrum, varav det ena med balkong, ett helkaklat badrum samt ett allrum. Källare med mycket förrådsutrymmen, tvättstuga samt badrum med badkar. Ute i trädgården finns en fullt inredd gäststuga med kök, matplats, vardagsrum, helkaklat badrum. En bra lösning för tonåringen eller långväga gästen. Trädgården är insynsskyddad och lättskött med en veranda under tak. Optimalt läge för dig som vill bo på ett lugnt läge men ändå med gång och cykelavstånd till centrum med dess butiker och restauranger, järnvägsstationen, skolor samt naturen kring Hembygdsparken och Rönneå. Välkommen till Kronotorpsgatan 9.

   Ansvarig mäklare

   Berit Johansson

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-619 45 20

   berit.johansson@lansfast.se Läs mer om Berit

   Alla bilder

   Planritning

   Gäststuga

   Visning

   Visning 1

   2019-06-19 17:00:00 2019-06-19 18:00:00 40 Bostadsvisning Kronotorpsgatan 9, Ängelholm 56,2517015420864, 12,8716425677986 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréplan

   Veranda/farstukvist med målat betonggolv, dubbla dörrar in till hallen. Hall med äldre nyslipat plankgolv och tegelvägg. Vardagsrum med burspråk, äldre nyslipat plankgolv, kakelugn. Kök med matplats -10, utgång till överbyggd terrass och trädgården, spishäll -10, fläktkåpa, ugn -10, inbyggd kyl -17, inbyggd diskmaskin -17, fungerande vedkamin.

   Ovanvåning

   Hall med trägolv, litet vitrinskåp. Sovrum med trägolv och garderob. Vardagsrum med trägolv, garderober med skjutdörrar. Sovrum med trägolv, utgång till balkong. Helkaklat badrum, klinker med vattenburen golvvärme, handfat, toalett, dusch.

   Källare

   Stort rum med fjärrvärmepanna och utgång till trädgården. Tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter, frys, tvättmaskin -16, torktumlare -16, nya fönster. Badrum med klinkergolv, handfat, toalett, dusch, badkar med lejontassar, fönster. Förrådsrum/kontor med matkällare.

   Tomt

   Tomtarea 356 m² (friköpt). Härlig lättskött trädgård med terrass under tak samt infravärme, byggt och installerat -17.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Gäststuga med bjälkar i taket och vedkamin. Kulvert med fjärrvärme från huvudfastigheten. Kök med matplats, äldre plankgolv, skafferi, spis, fläkt, kyl/frys, skafferi. Badrum-2018, kakel och klinker, handfat, toalett, dusch, infälld belysning i taket. Vardagsrum, äldre plankgolv, kamin. Dressingroom/sovrum med äldre plankgolv garderober. Sovloft med laminatgolv.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1928

   Uppvärmning

   Fjärrvärme, kakelugn, vedkamin

   Bilplats

   Uppfart och garage.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   8049 kr / år

   Driftkostnad:

   31 744 kr/år

   Elkostnad:

   8 607 kr/år

   Uppvärmning:

   12 067 kr/år

   Vatten/avlopp:

   6 200 kr/år

   Renhållning:

   4 370 kr/år

   Sotning:

   500 kr/år

   Total driftkostnad:

   31 744 kr/år

   Kommentar:

   Förbrukning el 5297 kWh Förbrukning fjärrvärme 21061 kWh Kostnad elnät 4705kr Kostnad elhandel 3902kr Kostnad Fjärrvärme 12067kr (Uppgifter från Öresundskraft)

   Pantbrev:

   7 st om totalt 3 443 000 kr

   Taxeringsvärde:

   2 155 000 kr varav mark 914 000 kr

   Värdeår:

   1929

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1928

   Tomtarea:

   356m2

   Grund:

   Källare

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Tegelpannor

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme, kakelugn, vedkamin

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Energideklaration

   Energiklass:

   G

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   198 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2017-12-07

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor