Götagatan 5, Munka-Ljungby

Friliggande villa, 6 rok, 187m2 + 163m2 Pris: 2 850 000 kr

Rymlig och trivsam familjevilla i centrala Munka-Ljungby. Ljusa stora sällskapsytor med stort vardagsrum i vinkel, utgång till uterum med öppen spis, allrum mellan kök och vardagsrum. Köket är fräscht med inredning från 2011 och med kamin som ger en skön värme. Helkaklat badrum med dusch. Ovanvåningen består bl a av fyra sovrum, varav ett med utgång till balkong. Inredd vind med trägolv och fönster i vardera gavel, kanske något för tonåringen, som kontor eller hobbyverksamhet. Källare under hela huset med tvättstuga och praktisk förvaring. Grönskande insynsskyddad trädgårdstomt med stenlagd altan, damm och vacker blodbok. Fristående dubbelgarage med förrådsutrymmen. Välkommen till Götagatan 5.

Rumsbeskrivning

.

Entréplan: Hall, klinkergolv, trappa till ovanvåningen, garderobsmöbel. Vardagsrum i fil, parkettgolv, utgång till uterum med trägolv och öppen spis. Allrum, laminatgolv. Kök med matplats, parkettgolv, kamin, köksinredning från Ikea, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrougn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Köksentré, klinkergolv med elslinga i golv. Helkaklat badrum med dusch, fönster, elslinga i golv. Ovanvåning: Möblerbar hall, laminatgolv, trappa till inredd vind. Sovrum, laminatgolv, garderober, utgång till balkong. Toalett, trägolv, fönster, badrumsskåp ingår ej. Sovrum, laminatgolv. Sovrum, lamiantgolv, garderob. Sovrum, lamiantgolv, garderob. Källare: Förrådsrum med gaspanna, klinkergolv. Helkaklad tvättstuga, tvättmaskin, torktumlare, dusch, utgång till trädgården. Matkällare, äldre kyl/frys. Verkstad och övriga förrådsutrymmen.

Tomt

Tomtarea 1 339 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1928

Ägaren har ägt fastigheten sedan 1971 1975 - tegel på fasad 1979 - uterum 1990 - nytt undertak och plåttak 1997 - dränering med platonmatta, nya tegelrör 2003 - helkaklat badrum 2010 - ny elcentral, el, jodfelsbrytare 2010 - kamin 2011 - köket renoverades 2013 - Ny gaspann

Uppvärmning

Gaspanna. Kamin

TV & Internet

Fiberoptik

Bilplats

Fristående byggnad med dubbelgarage och förråd.

Övrigt

Robotgräsklippare ingår ej.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Almen 1

Adress

Götagatan 5 - Munka-Ljungby

Kommun

Ängelholm

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1928

Boarea

187m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

163m2

Tomtarea

1 339m2

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Munka- Ljungby

Tillträde

01-08-2018

Utgångspris

2 850 000 kr

15 241 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Götagatan 5, Munka-Ljungby

Friliggande villa, 6 rok, 187m2 + 163m2 Pris: 2 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

33 395 kr/år

Hushållsel:

7 746 kr

Uppvärmning:

19 059 kr

Vatten/avlopp:

3 315 kr

Renhållning:

3 275 kr

Pantbrev:

3 st om totalt 180 000 kr

Taxeringsvärde:

1 507 000 kr varav mark 339 000 kr

Värdeår:

1935

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.45

Byggnad

Tomtarea:

1 339m2

Grund:

Källare

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Tegel

Takbeklädnad:

Plåttak

Fönster:

Dubbelkopplade/isolerglas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Gaspanna. Kamin

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, egen brunn för bevattning. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

80 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola