Per Jakobs väg 29, Lerberget

4 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Lerberget 64:8

Adress

Per Jakobs väg 29 - Lerberget

Kommun

Höganäs

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1972

Boarea

175m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

20m2

Tomtarea

665m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 3-5 sovrum

Område

Gamla Lerberget

Bud

4 495 000 kr

25 686 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  På bästa läget......

  VÄLKOMMEN! På lugnt läge, längst ner på återvändsgata, gränsande till grönområde och med med närhet till havet ligger denna mycket välskötta 1 ½-plansvilla om ca 200 kvm. Öppen planlösning med stort vardagsrum och kök. På stora delar av bottenvåningen ligger ett gediget Höganäs klinkergolv med golvvärme. På ovanvåningen finns ett stort allrum och sovrum. Möjlighet finns till 3-5 sovrum. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett underbart uterum. I trädgården finns det flera stenlagda uteplatser i alla tänkbara väderstreck. Ett underbart hus för familjen som vill ha gott om plats och nära till havet.

  Ansvarig mäklare

  Peter Olofsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-442835

  peter.olofsson@lansfast.se Läs mer om Peter

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ OCH HALL Rymlig och välkomnande entré. Trappa till ovanvåningen. GÄSTWC Handfat och wc. KÖK Stort kök med köksö och öppet mot vardagsrummet. Köksluckor i grå nyans och bänkskiva i granit. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt , integrerad kyl och frys, inbyggnadsmikro och ugn och integrerad diskmaskin. VARDAGSRUM Ljus och luftigt vardagsrum med utgång till uterum och altan. SOVRUM Masterbedroom. Gott om garderober. RUM Tidigare frisörsalong med separat ingång. BADRUM/TVÄTTAVDELNING Kaklat badrum med wc, dusch, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Bottenvåningen har genomgående Höganäs klinker med golvvärme, förutom i salong och sovrum. OVANVÅNING Inrymmer ett stort allrum med kupa, som dela till ännu ett sovrum. Klädkammare och sovrum. Ovanvåningen har genomgående laminatgolv.

  Tomt

  Trädgårdstomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Nytt kök, badrum Byggt altan Nytt garagetak Nya fönster ov och byggt kupa Bytt allt plåtarbete Skorsten och hängrännor Markiser Granitfönsterkarmar

  TV

  via kabel-tv ComHem

  Bredband

  Comhem Fiber ligger i gatan, ej inkopplat

  Uteplats/Balkong

  Stensatt altan med optimalt solläge.

  Bilplats

  Garage och uppställningsplats för bil.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  2 st om totalt 124 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 280 000 kr varav mark 764 000 kr

  Värdeår:

  1972

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1972

  Tomtarea:

  665m2

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3 glas

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Nytt kök, badrum Byggt altan Nytt garagetak Nya fönster ov och byggt kupa Bytt allt plåtarbete Skorsten och hängrännor Markiser Granitfönsterkarmar

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor