Budgivning pågår

Göklyckegatan 4, Tollarp

1 690 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Skrivaren 8

  Adress

  Göklyckegatan 4 - Tollarp

  Kommun

  Kristianstad

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1975

  Boarea

  140m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  30m2

  Tomtarea

  1 072m2 - Friköpt

  Högst bjudande

  1 690 000 kr

  12 071 kr/m2

  Välrenoverad fin villa!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välskött fin tegelvilla på lugn gata i centrala Tollarp, huset är väl omhändertaget genom åren, fiber är indraget. Fina innerdörrar, ljusa fräscha ytskikt, öppen planlösning, fönsterna bytta 2004, stort ljust uterum om ca 21 kvm. Bottenvåningen välkomnar med en välkomnande hall med klinker och bra plats för hängning av kläder. Tvättstuga med bra plats. Badrum med dusch handfat och wc. Stort vardagsrum i vinkel med generösa sällskapsytor, här finns bra med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp, från vardagsrummet går trappan till övervåningen. Sovrum med garderober. Övervåningen har ett stort härligt allrum med utgång till balkong. Badrum med badkar, wc och handfat. Två sovrum med snedtak.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Lättskött trädgård med stora fina gräsytor.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Lekstuga Garage med förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1975

  Uterum 2006 fönster 2004 luftvärmepump 2008 Syllarna bytta.

  Uppvärmning

  El oljefyllda radiatorer och luftvärmepump

  Uteplats/Balkong

  Balkong, uteplats och inglasat uterum.

  Bilplats

  Garage och rymlig uppfart.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  7275 kr / år

  Driftkostnad:

  25 200 kr/år

  Elkostnad:

  16 800 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 000 kr/år

  Renhållning:

  2 400 kr/år

  Total driftkostnad:

  25 200 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Pantbrev:

  9 st om totalt 447 900 kr

  Taxeringsvärde:

  970 000 kr varav mark 183 000 kr

  Värdeår:

  1975

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1975

  Tomtarea:

  1 072m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  El oljefyllda radiatorer och luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Uterum 2006 fönster 2004 luftvärmepump 2008 Syllarna bytta.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-06-12

  Primärenergital:

  124 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor