R F Bergsgatan 81, Limhamn

6 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Giraffen 12 (kopia)

Adress

R F Bergsgatan 81 - Limhamn

Kommun

Malmö

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1974

Boarea

210m2

Areauppgifter enligt mätning

Biarea

7m2

Tomtarea

434m2 - Friköpt

Rum

7 rok

Område

Limhamn

Utgångspris

6 650 000 kr

31 667 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till välplanerat 1,5-planshus i hjärtat av Limhamn!

  Här erbjuds ett välplanerat och ljust hus i genomgående fint skick. Här bor du i ett öppet boende i två plan med stora sällskapsytor, fina ytskikt och härlig atmosfär. Huset har även bra förvaringsmöjligheter och smarta förvaringslösningar. Husets tomt är lättskött, trevlig och välskött. På tomten finns jacuzzi, gräsmatta och förvaringsmöjligheter i form av förråd samt garage. Här bor du i ett av Malmös mest populära områden bland barnfamiljer och med ett av Limhamns trevligaste lägen. Bara ett stenkast bort hittar du mysigt parkområde. Med en kort promenad når du även Limhamn centrum och inom några minuter är du vid Havet. FILM PÅ BOSTADEN: https://www.youtube.com/watch?v=g_D_i569xr4 FÖRBESIKTNING UTFÖRD: Säljaren har låtit uföra besiktning av fastigheten, se fliken dokument. Kontakta gärna fastighetsmäklaren för genomgång av protokollet. Vi ses på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning entréplan

  Planlösning ovanvåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Klinker och vita väggar. Plats för avhängning och förvaringslösning.

  Sovrum 1

  Ljusa Pergogolv och vita väggar. Fyra garderober samt en liten garderob.

  Sovrum 2

  Ljusa Pergogolv och vita väggar, Två garderober.

  Vardagsrum

  Ljust Pergogolv och vita väggar. Luft/luft värmepump IVT 2018. Skjutdörrar till altanen och uteplatsen.

  Kök

  Med öppen planlösning nås ljust praktiskt kvikk kök (2005) som ligger i anslutning till sällskapsytor. Här finner vi ljust pergogolv och vita väggar samt arbetsytor i laminat. Maskinell utrustning består av: induktionshäll, ångugn, diskmaskin, kyl med vatten samt kolsyrat vatten samt frys med ismaskin är samtliga Electrolux från 2010. Fläkten är en Gorrenje från 2005. Sänkt tak med infällda spotlights.

  Tvättstuga

  Vitt kakel på väggarna och vitt klinker på golvet. Tvättmaskin och Torktumlare Electrolux från 2010. Torksåp Cylinda från 2005.

  Badrum

  Kaklat i svart och vitt 2005 med svart klinker på golvet. WC, handfat med ett rejält underskåp samt ett vägghängtskåp i vitt. Kombinerad Dusch/ångbastu/infrarödbastu insatt 2016. Finns ett fönster bakom .

  Wc

  Vita väggar och grå klinker på golvet. WC, handfat med grått och vitt klinker ovan, infällda spotligts.

  Ovanvåning allrum

  Grå Pergogolv 2017 och vita väggar.

  Ovanvåning Sovrum 1

  Grå Pergogolv och vita väggar och fyra garderober.

  Ovanvåning Sovrum 2

  Likt ovanvåningens sovrum 1 ligger grått pergogolv med vitmålade väggar. Även här finner vi garderober med gott om förvaring.

  Ovanvåning Stort Sovrum

  Lackat trägolv, ljusa väggar samt en enorm garderobsvägg med skjutdörrar med speglar. Hyllor i garderoben ingår. Nedfällt tak med spotlights och en takhöjd på ca 210 cm. Luft/luft värmepump från 2018.

  Ovanvåning Dusch/Wc

  Vidgjort 2004. Helkaklat i beigatoner. Handfat med kommod , spegelskåp, WC samt kaklad dusch. Nedsänkt tak med infällda spotlights. Fläkt.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1974

  2006-Byggde terrassen 2004- Kök 2016-Bastu, infrarög och ångbastu 2018-AC luft/luft pump i vardagsrum och sovrum. 2017- Nytt golv i hela huset. 2018-Garageport 2005-Fönster 2007- Stenbelagd entré 2017-Terrassdörrar samt köksdörr. 2009-Ny ytterdörr. 2018-Jaccuzzi föe 7 personer.

  Uppvärmning

  Två luft/luft värmepumpar 2018 / direktverkande el

  Bredband

  Fiber

  Övrigt

  Areauppgifter enligt mätning vid energideklarationen. Enligt fastighetsutdraget 179 kvm..

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  40 171 kr/år

  Uppvärmning:

  35 251 kr/år

  Vatten/avlopp:

  3 300 kr/år

  Renhållning:

  1 620 kr/år

  Total driftkostnad:

  40 171 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (48 220 kr)

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Observera att boendekostnaderna baseras på säljarens information och individuell förbrukning.

  Taxeringsvärde:

  4 422 000 kr varav mark 1 837 000 kr

  Värdeår:

  1974

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1974

  Tomtarea:

  434m2

  Grund:

  Krypgrund

  Fasad:

  Mexitegel

  Takbeklädnad:

  Tegel

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Två luft/luft värmepumpar 2018 / direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2006-Byggde terrassen 2004- Kök 2016-Bastu, infrarög och ångbastu 2018-AC luft/luft pump i vardagsrum och sovrum. 2017- Nytt golv i hela huset. 2018-Garageport 2005-Fönster 2007- Stenbelagd entré 2017-Terrassdörrar samt köksdörr. 2009-Ny ytterdörr. 2018-Jaccuzzi föe 7 personer.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-01-30

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor