Budgivning pågår

Klaragatan 9A, Malmö

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Klotet 34

  Adress

  Klaragatan 9A - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Typ

  2 plans parhus

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1985

  Boarea

  115m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  176m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Sofielund

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  30 391 kr/m2

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  På lugn och mysig gata hittar vi detta välplanerat hus med modern planlösning i form av sociala delar på entréplan och sovrummen på plan 2. Härlig lummig tomt med stora möjligheter för dig som vill skapa ditt drömboende. På nedreplan möts vi av bostadens kök med gott om förvaring samt plats för ordentligt matbord. Från köket når vi bostadens vardagsrum som med lätthet går att möblera med både soffmöblemang och mediamöblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens trädgård. Vidare in i huset så hittar vi bostadens första badrum samt tvättstuga. På övre plan hittar vi bostadens tre sovrum som alla har gott om plats för förvaringslösningar samt plats för dubbelsäng. VI hittar även en rymlig klädkammare samt bostadens andra badrum på övre plan. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1985

  Fjärrvärmeväxlaren är bytt 2012

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  15 825 kr/år

  Försäkring:

  2 469 kr/år

  Elkostnad:

  2 776 kr/år

  Uppvärmning:

  5 625 kr/år

  Vatten/avlopp:

  3 085 kr/år

  Renhållning:

  1 870 kr/år

  Total driftkostnad:

  15 825 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Uppvärmningskostnaden är beräknad på 5113 kwh x 1,1 kr = 5625 kr Elkostnaden är beräknad på 2523 kwh x 1,1 kr = 2776 kr

  Pantbrev:

  9 st om totalt 1 068 600 kr

  Taxeringsvärde:

  2 660 000 kr varav mark 1 071 000 kr

  Värdeår:

  1985

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1985

  Tomtarea:

  176m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Fjärrvärmeväxlaren är bytt 2012

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor