Höstbruksvägen 6, Staffanstorp

Friliggande villa, 5 rok, 142m2 Pris: 4 395 000 kr

Nu börjar försäljningen av 8 stycken friköpta stenhus på Vikhemsområdet. 5 rum om 142 kvm boyta. OBS: 997, 998 är sålda och 995, 996 är f.n. reserverade. Se Pdf-fil under Reserverade/Sålda. Moderna hus med väggar i NATURMATERIAL. Naturliga material utsöndrar inga kemiska substanser till vår luft, vilket leder till en sundare inomhusmiljö. ENERGISNÅLT, väggmaterialets täthet och värmeisolerande egenskaper gör att du minskar energiåtgången väsentligt. FUKTSÄKERT, fukt och mögelsvampar angriper trä och andra organiska material, som de bryter ner och förstör, men sten rår dom inte på. KLIMATSMART, lättbetong är ett material med stor värmetröghet, det vill säga, förmåga att i sig själv lagra värme. BRANDSÄKERT, eftersom väggarna består av stenprodukter, brinner de inte och sprider inte eld. ESTETISKT, ett drömhus skall inte bara vara sunt, miljöänligt och naturligt. Det skall också vara snyggt. Med väggar i stenmaterial får du dels en slät insida, som är enkel att ytbehandla och underhålla och en fasadyta som tack vare den armerade putsen står sig år efter år. HÅLLBART, ett hus från Haaks Stenhus skall hålla länge så därför är alla moment och material noga genomtänkta. Ett exempel är att husets grundläggning utförs med platta på mark som är ett väl beprövat system för att undvika framtida bekymmer. Ett utmärkt tillfälle för familjer som värdesätter en sund byggteknik med sunda materialval. Trädgårdsförråd ingår. Garage alternativt carport finns som tillval.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ med klinkergolv. - VARDAGSRUM med parkettgolv. - KÖK med parkettgolv. - TVÄTTSTUGA med klinkergolv. - BADRUM med kakel och klinkergolv. - SOVRUM/ALLRUM med parkettgolv.

Tomt

Tomtarea 313 m² (friköpt).

Upplåtelseform: Friköpt

Övriga byggnader

Förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Vattenburen värme i kombination med värmepump.

TV & Internet

Fiber till Staffanstorps öppna stadsnät.

Fiber till Staffanstorps öppna stadsnät.

Bilplats

P-plats.

Servitut, planbestämmelser m m

Staffanstorp Stanstorp S:15 "Fastigheten kommer att åsättas andelstal i gemensamhetsanläggningen av Lantmäteriet. Samtliga utförandekostnader för de gemensamma hårdgjorda gångstråken med bärlagergrus och gemensam grönyta ingår i köpeskillingen. Dock svarar köparen för drift och framtida utförandekostnader, med start vid tillträdesdagen"

Övrigt

I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvariga för lån till denna bostad är privatrådgivare Markus Thulin 046-433 86 02 markus.thulin@lansforsakringar.se Victor Bengtsson 046-433 87 01 victor.bengtsson@lansforsakringar.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Stanstorp 5:383

  Adress

  Höstbruksvägen 6 - Staffanstorp

  Kommun

  Staffanstorp

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2018

  Boarea

  142m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  313m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Vikhem

  Pris

  4 395 000 kr

  30 951 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Micael Hult

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-575074

  micael.hult@lansfast.se Läs mer om Micael

  Extra kontaktperson

  Robert Lundin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-575077

  robert.lundin@lansfast.se Läs mer om Robert

  Visning

  Är du intresserad?

  Höstbruksvägen 6, Staffanstorp

  Friliggande villa, 5 rok, 142m2 Pris: 4 395 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Värdeår:

  2018

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Tomtarea:

  313m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Lättbetong

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  aluminiumklädda 3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme i kombination med värmepump.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola