Vitsippegatan 1, Ystad

4 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Eberstein 8

  Adress

  Vitsippegatan 1 - Ystad

  Kommun

  Ystad

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1973

  Boarea

  230m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  22m2

  Tomtarea

  1 098m2 - Friköpt

  Rum

  7 rok varav 4-5 sovrum

  Område

  Bellevue

  Eller högsta bud

  4 295 000 kr

  18 674 kr/m2

  Rymlig familjevilla med pool på fint läge i Ystad

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välkommen till Vitsippegatan 1! På högt läge med hörntomt finner vi denna rymliga och fräscha pool-villa. Bostaden erbjuder trevlig känsla och härlig rymd i alla delar. De öppna ytorna är slående med mycket ljusinsläpp och rejält med plats för umgänge. Den pampiga eldstaden sprider härlig värme och skapar hög trivselfaktor, dessutom drar den ner driftskostnaderna under vintern. Uterummet, ett "Classicum", är mycket stilrent med gott om plats för både matbord och sideboard. Vidare ut finner vi trädgården som sällan skådats med riktig parkkänsla, här växer vackra växter och träd invid pittoreska stensättningar och uteplatser - en oas som måste upplevas! Poolen är pricken över i:et och är den givna platsen under sommarhalvåret. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Erik Roslund

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-95 05 17

  erik.roslund@lansfast.se Läs mer om Erik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  En alldeles underbar hörntomt mot söder. Otroligt välplanerad och många smultronställen. Nedan följer trädgårdens träd och växter. Mot gatan finns följande träd: Ginko Biloba, Katsura, Pimernöt, Kaukasisk Vingnöt, Ek, Syrenhortensia I trädgården: grön och röd bok, Magnolia, Fikon, Jarsmin, Syrén Växter: Pioner, Ormskägg, Daggkåpa, Hasselört, Hortensia, Rosor, Klematis m.m.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Rymlig garagebyggnad med separat förrådsdel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1973

  2018 - Häll 2016 - Nya köksluckor - Målning utvändigt 2013 - Luft-/luftvärmepump 2010 - Pool 2005 - Fönsterbyte 2004 - Badrum entréplan 1999 - Uterum 1996 - Luft-/luftvärmepump 1993 - Badrum övervåning

  Uppvärmning

  Dir. el + luft-/luftvärmepump (2 st) + eldstad

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Pooldäck med sydvästligt läge, helt insynsskyddat och soldränkt från morgon till kväll. Uterum i smide med, en förlängning på säsongerna med hög klass.

  Bilplats

  Garage med plats för en personbil och två stenlagda uppställningsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  47 860 kr/år

  Uppvärmning:

  32 938 kr/år

  Vatten/avlopp:

  10 600 kr/år

  Renhållning:

  1 522 kr/år

  Övrigt:

  2 800 kr/år

  Total driftkostnad:

  47 860 kr/år

  Kommentar:

  Uppgifterna är cirka och enligt säljaren. I uppvärmningen ingår elkostnaden. Posten "övrigt" avser ved.

  Pantbrev:

  17 st om totalt 2 439 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 111 000 kr varav mark 768 000 kr

  Värdeår:

  1976

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1973

  Tomtarea:

  1 098m2

  Grund:

  Gjuten platta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Mexitegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  Isolerglas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Dir. el + luft-/luftvärmepump (2 st) + eldstad

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2018 - Häll 2016 - Nya köksluckor - Målning utvändigt 2013 - Luft-/luftvärmepump 2010 - Pool 2005 - Fönsterbyte 2004 - Badrum entréplan 1999 - Uterum 1996 - Luft-/luftvärmepump 1993 - Badrum övervåning

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-05-28

  Primärenergital:

  134 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor