Gamla Kognevägen 15, Torshälla

3 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Klensmeden 8

  Adress

  Gamla Kognevägen 15 - Torshälla

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1929

  Boarea

  252m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  2 449m2 - Friköpt

  Rum

  10 rok varav 7 sovrum

  Område

  Kogne/Bjällersta/Torshälla

  Utgångspris

  3 200 000 kr

  12 698 kr/m2

  Välskött fastighet med 3-4 lägenheter i naturskönt område!

  Välskött fastighet med nytt tak och fönster samt lättskött plåtfasad i lugna Kogne. Boarea om 252 kvm fördelat i dagsläget på två treor om 63 kvm på entréplan samt ägarlägenheten om 126 kvm. Lägenheterna på entréplan är uthyrda och ägarlägenheten blir tillgänglig för en köpare. Generös tomt om 2449 kvm med stor gräsmatta samt baksida som angränsar mot skogsparti. Tillgång till garage i länga. Perfekt fastighet som kan nyttjas på flera olika sätt där ni kan välja att bo i ägarlägenheten och hyr ut eller återställ ägarlägenheten så finns två treor till för uthyrning.

  Ansvarig mäklare

  Magnus Örevik

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-45 02 99

  magnus.orevik@lansfast.se Läs mer om Magnus

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Lägenhet 1

  Ägarlägenheten ligger på övre plan och är två treor där väggen mellan vardagsrummen är borttagen. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med utgång till en stor takad balkong. Plastmatta på golv mot tapetserade väggar. Kök 1: Rymligt kök som även där en vägg är borttagen men kan med enkla medel återställas för den som önskar. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin kylfrys samt gott om plats i skåp och lådor. Kök 2: Detta kök är i originalutförande och ej använt de senaste åren. Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Laminatgolv mot tapetserade väggar. Sovrum 2&3: Dessa rum har två garderober var och plastmatta samt heltäckningsmatta på golv. Duschrum 1: Utbyggt duschrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschkabin, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrum 2: Helkaklat badrum utrustat med badkar,

  Lägenhet 2 (Bilder kommer)

  Denna lägenhet är i gott skick med ett nytt, helkaklat duschrum utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, handfat samt spegel. Kök: Renoverat kök utrustat med spis med häll, kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt. Laminatgolv mot nymålade väggar och tak. Vardagsrum: Plastmatta mot vitmålad tapet. Sovrum 1: Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och plastmatta på golv. Sovrum 2 Laminatgolv mot tapetserade väggar.

  Lägenhet 3

  Denna lägenhet är välskött och trivsam. Kök: Plastmatta på golv mot tapetserade väggar. Köket är utrustat med smalspis, charmiga köksluckor, kyl/frys samt köksfläkt. Vardagsrum: Trevligt vardagsrum med plastmatta mot tapetserade väggar. Sovrum 1:Trivsamt sovrum med två garderober. Plastmatta på golv mot tapetserade väggar. Sovrum 2: Detta rum har plastmatta på golv och tapetserade väggar. Duschrum: Helkaklat duschrum utrustat med tvättmaskin torktumlare handfat med kommod samt spegel.

  Källare

  I källaren finns flera fina biytor som kan användas efter behov. Pannrum, flera förråd samt verkstad.

  Tomt

  Tomtarea 2 449 m² (friköpt). Rymlig tomt med flera plana gräsytor samt en fin baksida som ger stora möjligheter.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1929

  1982 Fasad 2016 Fönster 2017 Tak

  Uppvärmning

  Jordvärme

  Bredband

  Fiber finns indraget i ägarlägenheten

  Uteplats/Balkong

  Ägarlägenheten har en rymlig balkong med tak. I trädgården finns en takad uteplats.

  Bilplats

  Plats för flera bilar på parkering samt tillgång till fyra garageplatser.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Samfällighet: Eskilstuna Klensmeden S:1, Samfällighet: Eskilstuna Klensmeden S:2, Samfällighet: Eskilstuna Klensmeden S:3 Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 04-IM2-63/1395.2 Last: Officialservitut Väg, 04-77/623.6 Förmån: Officialservitut Väg, 04-77/623.5 Planbestämmelser: Stadsplan (1980-11-13)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  31 000 kr/år

  Elkostnad:

  20 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 000 kr/år

  Renhållning:

  4 800 kr/år

  Övrigt:

  1 200 kr/år

  Total driftkostnad:

  31 000 kr/år

  Kommentar:

  Övrigt avser "gårds-el" Utebelysning samt garage. Uppvärmning ingår i el-kostnad.

  Pantbrev:

  8 st om totalt 1 975 200 kr

  Taxeringsvärde:

  2 160 000 kr varav mark 519 000 kr

  Värdeår:

  1929

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1929

  Tomtarea:

  2 449m2

  Grundmur:

  Källare

  Fasad:

  Plåt

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Jordvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  1982 Fasad 2016 Fönster 2017 Tak

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor