Mälby Park, tomt 1, Torshälla

Friliggande villa, 5 rok, 124m2 Pris: 3 555 000 kr

Enplansvilla i omtyckta Mälby!

Tilltalande enplansvilla med perfekt planlösning. Välplanerad villa som lämpar sig utmärkt för den som vill ha lite större ytor. Stort, härligt kök med bra materialval med öppen planlösning till vardagsrummet. Väl tilltaget vardagsrum med en rymd utöver det vanliga tack vare ryggåstaket. Ett boende med tre sovrum och allrum - perfekt umgängesyta för barnen eller tonåringarna. Rymlig tvättstuga, entréhall med praktiskt klinkersgolv och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett med golvvärme. Ett hem att trivas i!

Övrigt

Se gärna filmen om detta naturnära boende: https://www.youtube.com/watch?v=zIj5aUtypyQ&t=4s Anslutningskostnader som tillkommer är el, media, V/A och väg, ca 220-236 000 kr.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Mälby Park

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Mälby Park, tomt 1 - Torshälla

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  Boarea

  124m2

  Tomtarea

  954m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Pris

  3 555 000 kr

  28 669 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Annica Lövgren

  Reg.Fastighetsmäklare

  0709-993121

  annica.lovgren@lansfast.se Läs mer om Annica

  Extra kontaktperson

  Ellinor Mersin

  Reg.Fastighetsmäklare

  076-760 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Visning

  Är du intresserad?

  Mälby Park, tomt 1, Torshälla

  Friliggande villa, 5 rok, 124m2 Pris: 3 555 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Tomtarea:

  954m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola