Brunnsvägen 47A, Strängnäs

4 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Vesslan 5

  Adress

  Brunnsvägen 47A - Strängnäs

  Kommun

  Strängnäs

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2018

  Boarea

  143m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  659m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Finninge

  Pris

  4 275 000 kr

  29 895 kr/m2

  Nyproducerad 1½-plansvilla från LjusneHus i populära Finninge

  Passa på - endast en villa återstår! Ett hus är redan är sålt och står idag i sin helhet på plats -detta hus kommer även att användas som visningshus under hösten. En kortare film finns att skåda på länken nedan där man kan se hur huset färdigställdes på plats. https://www.youtube.com/watch?time_continue=85&v=pSEAD0FNJrM Ta chansen att boka och påverka ditt framtida drömboende i populära Finninge redan idag. I barnvänliga Finninge ges nu chansen att förvärva denna friliggande villa i 1½ plan om 143 kvm och hela 2,50 m i takhöjd. 6 rum & kök varav 4 sovrum och en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds genomgående högklassiga materialval, helkaklade badrum med elvärme, målade väggar och ekparkett med vattenburen golvvärme i alla torra utrymmen. Köp tomt och betala lagfart 1;5% på tomtpriset 650.000kr. Ett entreprenörskontrakt på 3.625.000 kr upprättas och avrop under byggandets gång görs. Banken lägger upp ett byggkreditiv på entreprenörskostnaden (byggkostnaden). Beräknad byggtid uppskattas till 16 veckor - vid köp i sommar kan inflyttning ske lagom till jul. På entréplanet möts ni av klinkergolv i hallen samt garderob för förvaring. Trappen till övervåningen är i anslutning till hallen. Köket med den härliga köksön är utrustad med genomtänkta och bra materialval i form av vitvaror från Siemens med rostfri kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro samt rostfri diskmaskin. Fina bänkskivor i laminat. Vita köksluckor från HTH (HTH mono vit standard), tillval är möjligt - kontakt sker då till HTH, Odengatan i Stockholm, med pristillägg. I det ljusa och ljuvliga vardagsrummet får hela familjen plats runt matbordet för middagar eller varför inte bara umgås framför TV:en. Vardagsrummet har även utgång till trädgården. Sovrum med fyra garderober återfinns på entréplanet. I badrummet är det helkaklat som gäller. Duschvägg, WC, tvättställ med kommod, spegelskåp och fin belysning i tidlösa materialval. Groventré/tvättstuga med egen ingång samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På övervåningen finns det tre sovrum med TV-uttag i samtliga rum. Master bedroom har fyra garderober medan de andra två sovrummen har två garderober var. I allrummet ges ett fint ljusinsläpp från takfönstren och möjlighet till ett mindre vardagsrum med plats för soffa. Stort helkaklat badrum där tiden får avgöra om det räcker med en snabbdusch eller varför inte tappa upp ett bad - både dusch och badkar erbjuds nämligen i badrummet. WC och tvättställ med kommod. Låter detta som drömboendet för just Er tveka inte att skicka in en intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare (Sebastian Hanisch, 073 509 79 44) för mer information. OBS! Ytterligare en anledning att välja denna fantastiska villa är att om köp utförs innan 2018-10-01ingår en braskamin (Jötul 130) med installation till ett värde av 75 000 kr.

  Ansvarig mäklare

  Sebastian Hanisch

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-509 79 44

  sebastian.hanisch@lansfast.se Läs mer om Sebastian

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 659 m² (friköpt). Grovplanerad trädgård (förberett för grässådd)

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump luft/vatten med återvinning.

  TV

  Fibra för TV och bredband

  Bilplats

  Biluppställningsplats för två bilar.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Strängnäs Vesslan GA:1, Strängnäs Vesslan S:1 Planbestämmelser: Detaljplan (2005-04-13)

  Övrigt

  STRÄNGNÄS Allmänt Välkommen till den vackra staden Strängnäs som är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna som är ett biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget. Invånarantalet är ca 33 561 personer. Strängnäs är en framtidsinriktad kommun och här förenas småstadens charm med närhet till storstadsregionens samlade utbud av möjligheter. Kommunens invånare bor i attraktiva tätorter som Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers styckebruk, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär, var och en med sin rika historia och unika karaktär. Strängnäs, staden där det finns någonting för alla att göra vintertid som sommartid, inomhus som utomhus, vattenledes som landledes. Några exempel är: Visholmsfesten, trubadurstafett, karnevalståg, bondens egen marknad, vernissage, utställningar, med M/S Tor kan man åka en guidad resa på Mälaren med musikunderhållning och mycket mer. Den självklara mötesplatsen i Strängnäs är det kulturella centrumet, Multeum, som ligger nära gästhamnen med bibliotek, utställningar och internet caféet Cafeum. Multeum erbjuder en omfattande programverksamhet, med allt från sagostunder och barnteater till debatter, författarträffar, skrivarcirklar och konserter. För den golfintresserade finns det ca 9 st golfklubbar i Strängnäs med omnejd och för den båtintresserade har vi båthamnen som är centralt belägen med ett antal restauranger vid kajen. Som sagt, Strängnäs en stad att leva och bo i som ger ett lugn och känns tryggt men ändå med närhet till de större städerna med bara några mils avstånd. Skolor Grundskolor med låg- och mellanstadier Det finns ca 5 st skolor, se Eniro. Grundskolor med högstadium Det finns ca 4 st , se Eniro Gymnasisekolor Det finns 2 st gymnasieskolor, se Eniro Daghem, Förskola, Fritidshem Det finns ca 19 st , se Eniro. Restauranger Det finns ett stort utbud av restauranger, cafeér, barer att välja mellan både i centrala Strängnäs men också strax utanför staden, se Eniro Det geografiska läget Det geografiska läget med Stockholm inom 50 minuters avstånd, Uppsala, Södertälje och Västerås runt hörnet gör att möjligheten till att bo i vår dynamiska idyll och samtidigt arbeta i andra orter är mycket god. Det geografiska läget Det geografiska läget gör att möjligheten till att bo i vår dynamiska idyll och samtidigt arbeta i andra orter är mycket god. Förutom att ta fram med bil så går det att ta tåget till både Stockholm och Strängnäs. Bilavstånd mellan Strängnäs och Eskilstuna är ca 32,9 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Västerås är ca 57,6 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Södertälje är ca 50,1 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Stockholm C är ca 83 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Uppsala är ca 80,6 km

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  31 000 kr/år

  Försäkring:

  4 500 kr/år

  Elkostnad:

  18 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 000 kr/år

  Renhållning:

  2 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  31 000

  Personer i hushållet: 4

  Tänk på att driftskostnaderna är schablon.

  Pantbrev:

  1 st om totalt 478 500 kr

  Taxeringsvärde:

  370 000 kr varav mark 370 000 kr

  Värdeår:

  2016

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Tomtarea:

  659m2

  Grund:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster energi UV 1,0

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft m återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump luft/vatten med återvinning.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Tillval Braskamin 75.000 kr godkänd (bygglov och besiktigad) Garage för en bil isolerat, förråd i garage som är isolerat, 3.96 m brett och 7,60 m långt. Takpannor i betong. Pris: 250.000 kr

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor