Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Gullrands väg 85, Norsborg

3 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Folkvisan 35

  Adress

  Gullrands väg 85 - Norsborg

  Kommun

  Botkyrka

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1981

  Boarea

  122m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  190m2 - Tomträtt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Norsborg

  Utgångspris

  3 195 000 kr

  26 189 kr/m2

  Gavelradhus i mycket fint skick!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkommen till detta radhus om fem rum och kök! Här på Gullrands väg 85 möts du av ett charmigt, stort och väl omhändertaget boende om 122 välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, utmärkt planlösning och stora sällskapsytor.    Här kommer du in i en öppen och inbjudande hall med hatthylla och klädhängare. Fortsätt in till ett stort, öppet och välplanerat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Huset har också ett välplanerat och fint vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och vacker utsikt samt fyra sovrum. Badrummet är stort, rymligt och funktionellt med toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat och badrumsskåp. Huset står på en rogivande, lättskött och barnvänlig hörntomt med en vacker häck som skyddar mot insyn. Härliga vår- och sommardagar tillbringas med fördel på uteplatsen som har sydvästläge! Här bor du i ett oslagbart läge med närhet till alla bekvämligheter samt i ett lugnt och barnvänligt område ett stenkast från Norsborg centrum, närhet till tunnelbana, förskola, skola, samt fina promenadstråk. Välkommen att trivas på Gullrands väg 85.

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Extra kontaktperson

  Sofia Martinsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-650 44 32

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det första vi möts av när vi kommer in i huset är en öppen och inbjudande hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och ljust golv.

  Kök

  Ett stort, öppet och välplanerat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är välplanerat och fint och erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och vacker utsikt. Detta rum har ljusa väggar och ljust golv.

  Sovrum 1

  Från hallen når du detta sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Ett inbjudande och väl tilltaget rum med utmärkta förvaringsmöjligheter.

  Sovrum 2

  Ett stort och lättmöblerat sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Här erbjuds dessutom bra förvaring och plats för säng och nattduksbord.

  Sovrum 3

  Ett lagom stort och fint rum med bra förvaring och plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusa väggar och ljust golv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

  Sovrum 4

  Det fjärde sovrummet är ett lagom stort, mysigt och rogivande rum med ljust golv och ljusa väggar. Här finns plats för säng eller bäddsoffa.

  Badrum 1

  Ett stort, rymligt och funktionellt badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat och badrumsskåp. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Uteplats

  Från husets uteplats har du utsikt mot skogen. En underbar, solig och insynsskyddad uteplats med morgonsol och eftermiddagssol som nås via vardagsrummet.

  Tomt

  Upplåtelseform: Tomträtt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1981

  Uppvärmning

  Radiatorer

  TV

  Comhem ingår i samfälligheten

  Bredband

  Comhem ingår i samfälligheten

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Folkvisan GA:1 Last: Officialservitut Skyddsområde, 0127-11/41.1 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2011-12-15) Stadsplan (1980-07-07)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Tomträttsavgäld:

  6 300 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  38 400 kr/år

  Försäkring:

  6 000 kr/år

  Elkostnad:

  12 000 kr/år

  Underhåll:

  20400 kr/år

  Total driftkostnad:

  38 400 kr/år

  Pantbrev:

  9 st om totalt 2 830 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 389 000 kr varav mark 1 012 000 kr

  Värdeår:

  1981

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Avgäldsperiod:

  2041-10-01

  Byggnad

  Byggår:

  1981

  Tomtarea:

  190m2

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Uppvärmningssystem:

  Radiatorer

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor