Budgivning pågår

Prästgårdsvägen 78, Tumba

2 995 000 kr

Högsta bud 2 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 24 Feb 14:00 - 14:30

   Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Tumba Gärde 117

   Adress

   Prästgårdsvägen 78 - Tumba

   Kommun

   Botkyrka

   Typ

   1 1/2 plans radhus med inredd vind

   Boendeform

   Radhus

   Byggår

   1975

   Boarea

   110m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   4m2

   Tomtarea

   140m2 - Friköpt

   Rum

   5 rok varav 3-4 sovrum

   Område

   Tumba

   Tillträde

   15-04-2019

   Utgångspis

   2 995 000 kr

   27 227 kr/m2

   Radhus i barnvänligt område!

   Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

   *** Visning 24/2 kl 14:00-14:30 *** Välkomna till detta fina radhus i barnvänligt område nära kommunikationer, skolor och förskolor. På entréplanet finns kök och sällskapsytor samt ett härligt uterum på baksidan och uteplats där du kan njuta av kvällssolen på framsidan. Nyrenoverat duschrum och tvättstuga. På Övre plan hittar ni de tre sovrummen samt badrum. Vinden är inredd och kan användas som ett allrum eller varför inte ett extra sovrum. I samfällighetsavgiften ingår fjärrvärme, vatten, snöröjning samt vägunderhåll, kabel-Tv och garage i länga med motorvärmare. För mer information kontakta Danielle Hamrin 076-948 94 12

   Ansvarig mäklare

   Danielle Hamrin

   Reg. Fastighetsmäklare

   076-948 94 12

   Danielle.Hamrin@lansfast.se Läs mer om Danielle

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-24 14:00:00 2019-02-24 14:30:00 40 Bostadsvisning Prästgårdsvägen 78, Tumba 59,2042164105796, 17,8263473619966 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   I direkt anslutning till entrén finns en bra inbyggd garderob med skjutdörrar, perfekt utrymme för alla ytterkläder och skor. Klinkers med golvvärme och ljust målade väggar. Inbyggda spotlights.

   Kök

   Köket har gott om utrymme och förvaring i både över- och underskåp. Köket renoverades 2005 av föregående ägare men har under de senaste åren fräschats till ytterligare, med nya vitvaror, bänkskiva samt kakel. Matplats invid fönstret med plats för 4-6 personer. Fullstor kyl samt frys, diskmaskin, ugn, häll och inbyggnadsmikro. Parkettgolv och tapetserade väggar.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum med plast för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Brett fönsterparti ut mot baksidan och de inglasade uterummet. Parkettgolv och ljust målade väggar.

   Wc

   Gäst wc som nås från hallen. Denna har renoverats med vitt kakel och mörkt klinkers. Här finns wc samt kommod.

   Duschrum / Tvättstuga

   Kombinerat tvättrum samt duschrum som nyligen renoverats med vitt kakel och grått klinkers. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt plats för att hänga tvätt. Duschhörna med glasdörrar och handdukstork samt kommod med förvaring.

   Sovrum 1

   Välkomna till de stora sovrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Dubbla fönster som vetter ut mot framsidan. Laminatgolv och ljust målade väggar.

   Sovrum 2

   Sovrum med plats för både säng garderober och annat möblemang. Fönster ut mot den lugna baksidan. Målade väggar och laminatgolv.

   Sovrum 3

   Även detta sovrum har plats för säng, garderob och annat möblemang och fönstret är också ut mot baksidan. Laminatgolv och målade väggar.

   Badrum

   Badrum med ett fantastiskt bubbelbadkar. Väggarna är kaklade i en blå nyans och ljust klinkers. Kommod med förvaring med spegelskåp ovanför.

   Inredd vind

   På denna inredda vind är det bara fantasin som sätter stop för vad man kan använda denna till. Ett extra sovrum, allrum för barnen eller varför inte ett spelrum? Heltäckningsmatta och furupanel på väggar och tak. Takfönster mot framsidan av huset.

   Tomt

   Inglasat uterum på baksidan som byggdes år 2017. Baksidan av huset vetter mot en allmänning och områdets uteplats.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Litet kallförråd intill entrén.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1975

   Renovering av tidigare ägare: 2002 - Utbyte av fönster på övre plan 2002 - Renovering av kök 2005 - Renovering av badrum på övre plan 2007 - Nockband på tak monterades Renovering av nuvarande ägare: 2013 - Renovering av förråd 2013 - Renovering av WC på entréplan 2015 - Renovering av Tvättstuga/Duschrum 2016/2018 - Renovering av kök 2017 - Inglasning av altan

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Via Comhem

   Bredband

   Via Comhem, ADSL.

   Bilplats

   I samfällighetsavgiften ingår garage i länga.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Tumba Gärde GA:1 Planbestämmelser: Stadsplan (1975-01-21)

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Tumba är centralorten i Botkyrka och har växt fram runt järnvägen. Naturnära stadsdel med mycket goda kommunikationer. Bebyggelsen består av såväl villor, bostadsrätter samt hyresrätter. I området finns motionsspår invid Harbrostugan samt ishall och sporthall invid Tumba Gymnasium. Tumba erbjuder gott om utbud för aktiviteter: inomhusbad, bandyplan, gymnastikhall, skytteklubb och mycket mer. En annan populär del är Lida friluftsområde. På Lida finns möjlighet till bad, motion- och skidspår, skridskoåkning på plogade naturisbanor, en 250m lång skidbacke, MTB-stigar, friluftsgym och mycket mer. Ungefär en mil bort ligger även Flottsbro ännu ett friluftsområde här finns länets högsta och bästa skidbacke, naturbad, vandringsleder, lekplatser med mera. Flottbro är även ett attraktivt område och boende för turister. Tumba Centrum som är huvudcentrum i kommunen erbjuder ett gott utbud av butiker och service. I Tumba finns även kommunalhus och polisstation samt mycket mer. I Tumba finns flertalet populära skolor och förskolor för samtliga åldrar och med olika inriktningar. Kommunikationsmöjligheter i Tumba är oerhört goda och en stor fördel för pendlare och även en av anledningarna till att Tumba fortsätter växa. Snabb kommunikation till Stockholm på ca 25min och ca 15min till Södertälje.

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   8049 kr / år

   Driftkostnad:

   36 279 kr/år

   Elkostnad:

   9 500 kr/år

   Renhållning:

   1 751 kr/år

   Samfällighet:

   25 028 kr/år

   Total driftkostnad:

   36 279 kr/år

   Personer i hushållet:

   3 st

   Kommentar:

   I samfällighetsavgiften ingår fjärrvärme, vatten, snöröjning samt vägunderhåll, kabel-Tv och garage i länga med motorvärmare.

   Pantbrev:

   4 st om totalt 1 678 000 kr

   Taxeringsvärde:

   2 366 000 kr varav mark 1 181 000 kr

   Värdeår:

   1975

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1975

   Tomtarea:

   140m2

   Grund:

   Platta på mark

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Plåtarbete:

   Lackerad plåt

   Fönster:

   3-glasfönster & 2-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Renoveringar:

   Renovering av tidigare ägare: 2002 - Utbyte av fönster på övre plan 2002 - Renovering av kök 2005 - Renovering av badrum på övre plan 2007 - Nockband på tak monterades Renovering av nuvarande ägare: 2013 - Renovering av förråd 2013 - Renovering av WC på entréplan 2015 - Renovering av Tvättstuga/Duschrum 2016/2018 - Renovering av kök 2017 - Inglasning av altan

   Energideklaration

   Energikonsumtion:

   174 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor