Tranvägen 55, Segeltorp

7 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Tandläkaren 1

Adress

Tranvägen 55 - Segeltorp

Kommun

Huddinge

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2006

Boarea

135m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

68m2

Tomtarea

1 150m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Utgångspris

7 995 000 kr

59 222 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkomna till denna härliga 1-plans villa om 135 + 68 kvadratmeter på Tranvägen 55 i lugna och vackra Segeltorp! Här möts ni av ett väldisponerat hus med braskamin och öppen planlösning. Stor tomt om 1150 kvadratmeter och gångavstånd till Långsjön. Förutom närhet till badplats erbjuds både pool och spabad på tomten. Huset bjuder på en stor välkomnande hall med praktiskt klinkergolv. Ett inbjudande kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Mysig braskamin och stora luftiga ytor. Vidare erbjuds två sovrum varav ett har en stor klädkammare, samt två helkaklade badrum ett med dusch och det andra är utrustat med spabadkar och bastu. Bostaden är belägen på en lättskött och barnvänlig tomt med flera härliga uteplatser. Goda parkeringsmöjligheter på uppfarten samt garage med carport. Lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen i Gömmarens naturreservat och till shopping i Kungens Kurva. Nära till kommunikationer, förskola och skola. Goda bussförbindelser till både pendeltåg och t-bana. Välkommen till ditt nya hem!

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Ida Eklund

  Mäklarassistent / Certifierad inredare

  070-497 43 42

  ida.eklund@lansfast.se Läs mer om Ida

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 150 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Servitut, planbestämmelser m m

  Avtalsservitut Vatten-&avloppsledning Planbestämmelser: Stadsplan (1958-10-13) , Stadsplan (1976-01-23) , Ytvattenskydd (2008-11-25)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  20 163 kr/år

  Försäkring:

  8 400 kr/år

  Uppvärmning:

  6 056 kr/år

  Vatten/avlopp:

  3 717 kr/år

  Renhållning:

  1 750 kr/år

  Sotning:

  240 kr/år

  Total driftkostnad:

  20 163 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (28 212 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Pantbrev:

  4 st om totalt 3 800 000 kr

  Taxeringsvärde:

  5 682 000 kr varav mark 2 457 000 kr

  Värdeår:

  2006

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Tomtarea:

  1 150m2

  Fasad:

  Stående träpanel

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor