Orkanvägen 37, Järfälla

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Polhem 1:94

Adress

Orkanvägen 37 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Typ

2 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2001

Boarea

121m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

8m2

Tomtarea

410m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Polhem

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ett modernt och socialt kedjehus i mycket bra skick i barnvänliga Polhem.

  ÅRETS HUS av Hus & Hem. I barnvänliga Polhem finns nu detta boende om 121 kvadratmeter. Här kan du flytta in i ett arkitektritat kedjehus med fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Vidare är huset modernt med fem meter höga fönsterpartier i vardagsrummet som ger en härlig ljusinsläpp, tillgång till fyra rum och kök att möblera och inreda precis så som du vill ha det! Här kommer du in i en praktisk och yteffektiv hall med bra förvaringsmöjligheter, klädhängare och säkerhetsdörr. Fortsätt in till ett stort, modernt och påkostat kök med rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Huset har också ett socialt och härligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor samt tre sovrum. Badrummet är praktiskt och fräscht med toalett, dusch, duschvägg, handfat och badrumsskåp. Golvvärme genom hela huset. Här kan du njuta av en rogivande och barnvänlig tomt med välskött gräsmatta. Dessutom erbjuds en stor och solig atriumgård med kvällssol, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar samt en stor och lättmöblerad altan med morgonsol på husets baksida. Välkommen på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Tevfik Can Cigel

  Fastighetsmäklare

  0707-42 52 93

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Övreplan

  Nedreplan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉPLAN

  Hall

  Det första vi möts av när vi kommer in i huset är en praktisk och yteffektiv hall med bra förvaringsmöjligheter, klädhängare och säkerhetsdörr. Hallen har vita väggar och klinkergolv.

  Kök

  Ett stort, modernt och påkostat kök med rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är socialt och härligt och erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Detta rum har vita väggar och parkettgolv.

  Badrum Nedreplan

  Ett praktiskt och fräscht badrum med toalett, dusch, duschvägg, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Badrummet har klinkergolv och väggar i vitt kakel.

  Altan

  Stor trädeckad altan på baksidan utav huset med morgonsol.

  Atriumgård

  Via köket och hallen når du en stor och solig atriumgård i sydvästläge. Här erbjuds kvällssol, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar.

  ÖVREPLAN

  Sovrum 1

  Från korridoren når du detta sovrum med vita väggar och parkettgolv. Ett mysigt rum med fransk balkong och en walk in closet.

  Sovrum 2

  Ett stort sovrum med vita väggar och parkettgolv. Här erbjuds dessutom en stor walk in closet, plats för säng och nattduksbord generös takhöjd .

  Sovrum 3

  Ett lagom stort rum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta sovrum har vita väggar och parkettgolv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

  Badrum Övreplan

  I detta badrum finns toalett, badkar, förvaringsskåp och handfat. Badrummet har väggar i vitt kakel och klinkergolv.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Det finns ett förråd på framsidan utav huset, det finns möjlighet att göra om det förrådet till ett extra sovrum

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2001

  Uppvärmning

  Vattenburen

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem

  Bredband

  Leverantör: ComHem

  Uteplats/Balkong

  Bostaden har en Atriumgård på framsidan utav huset med sydväst läge och en trädäckad altan på baksidan med nordost läge.

  Bilplats

  Carport och plats för upp till tre bilar. Dessutom finns det gästparkering i området

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Järfälla Polhem GA:4 Planbestämmelser: Detaljplan (1999-04-29)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  25 500 kr/år

  Elkostnad:

  8 400 kr/år

  Uppvärmning:

  15 600 kr/år

  Samfällighet:

  1 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  25 500 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (33 549 kr)

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Sophämtning ingår i samfällighetsavgiften

  Pantbrev:

  6 st om totalt 2 900 000 kr

  Taxeringsvärde:

  4 338 000 kr varav mark 1 820 000 kr

  Värdeår:

  2001

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2001

  Tomtarea:

  410m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och Träpanel

  Takbeklädnad:

  Sedum

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  89 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-08-05

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor