Torkels väg 1, Ösmo

2 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 25 Aug 12:00 - 13:00

    Öppen visning - anmäl dig gärna

    Mån 26 Aug 18:00 - 19:00

    Öppen visning - anmäl dig gärna

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Stataren 1

    Adress

    Torkels väg 1 - Ösmo

    Kommun

    Nynäshamn

    Typ

    1 plan

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    1973

    Boarea

    101m2

    Areauppgifter enligt säljaren

    Biarea

    40m2

    Tomtarea

    843m2 - Friköpt

    Rum

    3 rok varav 2-3 sovrum

    Område

    Ösmo

    Utgångspris

    2 795 000 kr

    27 673 kr/m2

    Välskött 1-plansvilla på trevlig hörntomt med bl.a. garage, carport och inglasat uterum

    Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

    Välkommen till denna mycket hemtrevliga och välskötta fastighet i centrala Ösmo. Här bor man lugnt och tryggt med kort gångavstånd till allt som orten har att erbjuda. Fastigheten erbjuder många fina egenskaper som bl.a. garage, stor carport (med dörrar), altan med tak (på framsidan), inglasat uterum (på baksidan) och friggebod. Uppfarten är både asfalterad och stenlagd och erbjuder stora ytor att parkera fordon på. Utöver sedvanligt underhåll genom åren har taket lagts om och alla fönster har bytts ut. Ösmo ligger ca 45 minuter från Globen med bil och erbjuder ett lugnt och tryggt boende men underbar natur inpå knuten. I området finns skolor, förskolor, simhall, bollplaner, el-ljusspår, vandringsleder (bl.a. Sörmlandsleden), utomhusbad vid sjön Muskan, golfbana (Körunda) och stall (Sorunda ridklubb).

    Ansvarig mäklare

    Henrik Wallberg

    Reg. Fastighetsmäklare

    0723-414 414

    henrik.wallberg@lansfast.se Läs mer om Henrik

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-08-25 12:00:00 2019-08-25 13:00:00 40 Bostadsvisning Torkels väg 1, Ösmo 58,9826750450332, 17,8883001364594 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-26 18:00:00 2019-08-26 19:00:00 40 Bostadsvisning Torkels väg 1, Ösmo 58,9826750450332, 17,8883001364594 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    HALL

    Från farstukvisten når man hallen. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i den stora skjutdörrsgarderoben.

    BADRUM

    Till höger om entrén ligger badrummet med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, kommod, spegelskåp, väggskåp och toalett.

    TVÄTTSTUGA

    Till vänster om hallen ligger tvättstugan. Här finns altandörr som erbjuder access direkt mellan farstun och tvättstugan. I tvättstugan finns tvättmaskin, tvättställ, väggskåp samt torkskåp.

    GÄST-WC

    Gästtoaletten har ljust klinkergolv med golvvärme och ljust kakel på väggarna. Här finns en praktisk kommod med förvaringsmöjligheter samt väggspegel med belysning.

    KÖK

    Användarvänligt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns vitvaror såsom dubbla kyl/frys, spis, köksfläkt samt diskmaskin (oanvänd från 2019).

    MATRUM

    Invid köket ligger matrummet som erbjuder gott om plats för en rejäl matgrupp för många middagsgäster. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger samma slitstarka laminatgolv som börjar i hallen, går via matrummet och fortsätter hela vägen ut till köket. Från matrummet når man via altandörr den trevliga altanen på husets framsida.

    SOVRUM

    Intill matrummet finns ett trevligt rum med fint laminatgolv och ljusa tapeter. Rummet används i dag som ett extra vardagsrum/TV-rum men fungerar alldeles utmärkt som sovrum. Här finns två inbyggda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

    SOVRUM

    Husets största sovrum var tidigare två separata sovrum som slagits ihop till ett. Vill man återskapa den ursprungliga dispositionen kan man enkelt sätta upp en skiljevägg och öppna upp den igensatta dörrposten. Rummet har i dag en stor garderobsvägg med skjutdörrar samt två fönster mot baksidan. Utöver garderobsväggen finns även bra förvaringsutrymmen i två inbyggda garderober. På golvet ligger ett ljust och fint laminatgolv medan väggarna har en ljus tapet.

    VARDAGSRUM

    Stort och rymligt vardagsrum med rejäla fönsterpartier mot det ljuvliga uterummet som är beläget på husets baksida. Väggarna har en ljus tapet och på golvet ligger ett laminatgolv i ekutförande. Det inglasade uterummet fungerar som en förlängning på vardagsrummet och erbjuder en mycket trivsam yta att vistas på. Uterummet har stora glaspartier som enkelt kan skjutas ihop för att släppa in luften och ljuset från den härliga trädgården.

    Tomt

    På tomten finns en trevlig friggebod.

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1973

    Taket lades om 1995. Badrum renoverades 2003. Fönster bytta 2010.

    Uppvärmning

    Direktverkande el, centralstyrd

    Uteplats/Balkong

    På husets framsida finns en trevlig uteplats med tak och på baksidan finns ett stort inglasat uterum som kan nyttjas året om.

    Bilplats

    På fastigheten finns både garage med tillhörande förråd samt en stor carport.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    30 558 kr/år

    Försäkring:

    5 800 kr/år

    Elkostnad:

    17 900 kr/år

    Vatten/avlopp:

    4 600 kr/år

    Renhållning:

    2 258 kr/år

    Total driftkostnad:

    30 558 kr/år

    Personer i hushållet:

    2 st

    Pantbrev:

    4 st om totalt 470 100 kr

    Taxeringsvärde:

    1 935 000 kr varav mark 757 000 kr

    Värdeår:

    1973

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1973

    Tomtarea:

    843m2

    Grund:

    Betongplatta

    Stomme:

    Trä

    Takbeklädnad:

    Betongpannor

    Fönster:

    3-glasfönster isoler

    Ventilation:

    Självdrag och paxfläkt

    Uppvärmningssystem:

    Direktverkande el, centralstyrd

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    Taket lades om 1995. Badrum renoverades 2003. Fönster bytta 2010.

    Energideklaration

    Energiklass:

    F

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-07-10

    Primärenergital:

    200 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor