Skogsstigen 11, Sorunda

2 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Sunnerby 1:202

  Adress

  Skogsstigen 11 - Sorunda

  Kommun

  Nynäshamn

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1975

  Boarea

  174m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  78m2

  Tomtarea

  422m2 - Friköpt

  Rum

  9 rok varav 4-6 sovrum

  Område

  Sunnerby

  Utgångspris

  2 795 000 kr

  16 063 kr/m2

  Rymligt, nyrenoverat treplanshus i populära och barnvänliga Sunnerby!

  Välkommen till denna rymlig och ljusa villa i genomgående fint skick. Här erbjuds ett modernt boende i tre plan med fräscha ytskikt och stora sällskapsytor. Samtliga tre badrum är nyrenoverade och ytskikten är nya i de flesta rummen. Huset erbjuder väl tilltagna ytor och många rum med gott om plats för den stora familjen. I souterrängplanet finns goda förutsättningar för uthyrning eller tonårsboende med eget badrum och möjlighet att sätta in ett kök. På baksidan finns en trevlig, insynsskyddad gräsmatta. I Sunnerby bor du tryggt och bekvämt, en perfekt plats att växa upp på. I närområdet finner vi förskola, skola, mataffär och goda allmänna kommunikationer. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Marcus Hellman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-414 616

  marcus.hellman@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Via den nybyggda altanen nås husets ljusa och rymliga hall. Här finns gott om utrymme för avhängning och ytterligare förvaringsmöbel vid behov. Väggarna är vitmålade och under fötterna ligger ett slitstarkt klinkergolv med golvvärme som enkelt hålls rent.

  Badrum

  Nyrenoverat, helkaklat badrum. Här är väggarna klädda med vitt kakel medan golvet pryds av mosaik. Fönstret ger badrummet ett fint ljus samt möjlighet att vädra. Här finns badkar, spegelskåp samt tvättställ med kommod.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möbel. Fönstret som vetter mot framsidan ger sovrummet ett fint ljus. Väggarna är ljusa och under fötterna ligger parkett.

  Vardagsrum

  Rymligt, ljust vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp, mediamöbel och ytterligare möblemang. Det stora fönsterpartiet tillsammans med de vitmålade väggarna ger vardagsrummet ett fint ljus och en härlig rymd. Mellan vardagsrum och kök finns matplats med gott om plats för matgrupp för ca 6 personer. Golvet i vardagsrum och matrum pryds av enhetlig parkett utan tröskel.

  Kök

  Rejält kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Mellan arbetsbänk och överskåp sitter klinker som enkelt torkas rent. Kökets maskinella utrusning består av kyl och frys i fullhöjd, spis/ugn med tillhörande fläkt samt diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker med golvvärme. Från köket nås den härliga balkongen i västläge. Balkongen är i behov av underhåll.

  Tvättstuga

  Invid köket ligger tvättstugan. Här finns husets varmvattenberedare, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med tvättställ.

  Övre hall

  Trappan tar oss en våning upp och i hallen på övre planet finns utrymme för arbetsplats eller annat möblemang efter önskemål och behov.

  Badrum

  Nyrenoverat, helkaklat badrum med badkar. Det stora takfönstret ger badrummet ett fint ljus. Här finns utöver badkaret, tvättställ med kommod samt spegelskåp.

  Sovrum 2

  Rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och ytterligare möbel. Här finns ett fönster som vetter mot framsidan. På kattvinden finns extra förvaringsutrymme. Väggarna är ljusa, på golvet ligger plastmatta.

  Sovrum 3

  Vägg-i-vägg med sovrum 2 finner vi det tredje sovrummet. Även här finns plats för dubbelsäng. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en plastmatta med träimitation.

  Sovrum 4

  Det största sovrummet på övervåningen rymmer utan problem dubbelsäng, förvaringsmöbel och exempelvis skrivbord. Härifrån har man tillgång till kattvindarna på bägge sidor huset med fina förvaringsmöjligheter.

  Suterrängplan

  I sutterängplan finner vi ett rymligt allrum, två sovrum, hobbyrum, badrum och bastu. Badrummet är nyrenoverat och helkaklat. I allrum och ena sovrummet ligger parkett medan det i det andra sovrummet ligger laminat. Från allrummet och hobbyrummet når man den trevliga baksidan med uteplats och gräsmatta.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vidbyggt garage

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1975

  Uppvärmning

  Luft/luftvärmepump samt direktverkande el

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sunnerby GA:1 som avser; Centralantenn för tv med underförstärkare, ledningar till anslutna fastigheter samt uttag i dessa. Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sunnerby GA:3 som avser; Vägar inklusive mötes-,vänd- och parkeringsplatser, vägbelysning samt skötsel av grönområden/parkmark. Planbestämmelser: Byggnadsplan (1972-08-31) Grundvattenskydd (1970-12-21)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Pantbrev:

  10 st om totalt 1 555 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 133 000 kr varav mark 432 000 kr

  Värdeår:

  1975

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1975

  Tomtarea:

  422m2

  Grund:

  Suterrängkällare

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Kalksandsten/stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2 glas kopplade i fönsterbågar

  Ventilation:

  Självdragsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Luft/luftvärmepump samt direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor