Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Häggkullevägen 32, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Söra 1:556

  Adress

  Häggkullevägen 32 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1975

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  220m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Centralt

  Fräsch enplansvilla i centrala Åkersberga

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna enplansvilla beläget i ett lugn och barnvänligt område endast ett stenkast från Åkersberga Centrum. Här bor du med närhet till kommunikationer, livsmedelsbutiker, grönområden, förskolor och skolor. Sedan 2016 har det lagts nytt golv genomgående i hela huset, ommålat i samtliga rum, gått från elradiatorer till vattenburna radiatorer, inredning i badrummen har bytts ut, byggt en ny altan samt målat taket. I dagsläget finns det fyra sovrum, två badrum med golvvärme, hall med klinker och golvvärme, rymligt kök med plats för matbord för 4-6 personer, stort vardagsrum med braskamin, tvättstuga samt förråd. Husets trädgård ligger i söderläge med gott om soltimmar. Här finns det plats för härliga grillmiddagar på den väl tilltagna altanen men det finns även plats för att sparka boll eller sätta upp studsmattan på den härliga gräsmattan.

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1975

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Bredband

  Internet 100mbit/100mbit via Teknikbyrån/IP-Only.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Österåker Söra GA:5, Gemensamhetsanläggning: Österåker Söra GA:6 Planbestämmelser: Stadsplan (1971-02-19)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  60 768 kr/år

  Försäkring:

  9 972 kr/år

  Elkostnad:

  22 392 kr/år

  Vatten/avlopp:

  9 096 kr/år

  Samfällighet:

  16 200 kr/år

  Övrigt:

  3 108 kr/år

  Total driftkostnad:

  60 768 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Övrigt: Larm I elkostnaden ingår uppvärmning. I hushållet lever det två vuxna och två små barn.

  Pantbrev:

  14 st om totalt 2 865 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 251 000 kr varav mark 807 000 kr

  Värdeår:

  1975

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1975

  Tomtarea:

  220m2

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor