Svarthättevägen 13, Åkersberga

3 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Tråsättra 1:634

  Adress

  Svarthättevägen 13 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1978

  Boarea

  135m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  15m2

  Tomtarea

  347m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Tråsättra

  Utgångspris

  3 850 000 kr

  28 519 kr/m2

  Rymligt hus på omtyckta och barnvänliga Svarthättevägen

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Visas söndag 18/8 kl 15. I omtyckta och barnvänliga Björksättra hittar du denna villa om fem rum och kök belägen på en lugn återvändsgata. Huset har två plan och är välplanerat, barnvänligt och rymligt. Huset har en utmärkt planlösning som går att ändra efter behov. Husets tomt är lättskött och trädgården på baksidan är perfekt belägen intill allmänning. Tomten omges av en häck som skyddar mot insyn och här finns även ett förråd, carport och uppfart med plats för tre bilar.

  Ansvarig mäklare

  Sanna Vestin

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-241 33 78

  sanna.vestin@lansfast.se Läs mer om Sanna

  Alla bilder

  Planritning

  Övre plan

  Entréplan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det första vi möts av när vi kommer in i huset är en rymlig och praktisk hall med klädhängare till vänster och bra förvaringsutrymmen i klädkammaren längre in. Hallen har tapetserade väggar och plastmatta.

  Sovrum 1

  Från hallen når du detta väl tilltagna sovrum med tapetserade väggar och plastmatta. Rummet har en stor klädkammare.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är ljust och mysigt och erbjuder bland annat fyra fönster och utgång till trädgården. Detta rum har tapetserade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Kök med ljusinsläpp från tre håll. Köksdel med rejäla arbetsytor och gott om skåp och lådor. Maskinell utrustning i form av Spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. I bortre delen av köket finns tvättdel med tvättmaskin (Whirlpool 2005) Torktumlare (Elektro Helios 2005) och tvättho. Matplatsen är belägen i andra änden av köket med fönster mot trädgården på baksidan. Stort och rymligt med plats för stora middagssällskap. Väggen mellan matplats och vardagsrum kan tas ner för den som önskar en mer öppen planlösning.

  Badrum entréplan

  Badrum med toalett, dusch och handfat. Badrummet har klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar.

  Övre hall

  Övre hall från vilken du når sovrum, badrum och klädkammare. Ljusa tapeter och laminatgolv.

  Sovrum 2

  Husets master bedroom ligger till vänster i den övre hallen och är ett stort, lättmöblerat och ljust sovrum med tapetserade väggar och laminatgolv.

  Sovrum 3

  Sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 4

  Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

  Badrum övre plan

  Badrum med våtrumsmatta och ljusa väggar. Toalett, handfat och stor spegel. Duschhörna bakom vägg i betongglas, vitt kakel på väggarna och turkos mosaikklinker.

  Tomt

  Trädgårdstomt i sydost på framsidan som omges av en insynsskyddande häck sommartid. Baksida mot allmänning med stenbelagd uteplats som är en perfekt plats för grillkvällar med familj och vänner. Nordvästläge med kvällssol. Lagom stor gräsmatta för barnens spring och lek. Även baksidan omges av en insynsskyddande häck sommartid.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd som nås via carport och trädgård.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  2019 Målning av köksväggar, skåp och luckor. Ny bänkskiva Ny kyl, frys och spisfläkt 2018 Ventilationsrengöring 2013 Luftvärmepump ca 2005 tak över carport Början 2000 Klinkergolv med elgolvvärme i kök

  Uppvärmning

  Direktverkande el och luft- luftvärmepump

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber Se mer: www.björksätrabredband.org

  Bilplats

  Carport och uppfart med plats för tre bilar.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Österåker Tråsättra GA:6 Ändamål för gemensamhetsanläggningen är: Kvartersgård med inredning och installationer, parkmark med planteringar, lekredskap, bollplan, gångvägar, belysning, förrådsbyggnad och dräneringsledningar. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av Björksätra samfällighetsförening. Planbestämmelser: Stadsplan (1977-03-30)

  Möjligt tillträde

  Flexibelt

  Övrigt

  I Björksättra har du nära till allt du behöver och läget är oslagbart! Flertalet förskolor finns i direkta närområdet, den närmsta finner du på i slutet av gatan och det är gångavstånd till både Margretelundsskolan och Tråsättraskolan. Ca 250 meter till busshållplats som tar dig till bl. a Åkersberga centrum och pendeltåget. Naturnära läge med med Trastsjöskogen och dess oändliga promenadstigar endast ett stenkast bort. Bad och fiskesjöarna Södersjön, Trastsjön och Valsjön nås på promenadavstånd och badstränder och klippbad nås med en cykeltur. 10-15 minuters promenad till Margretelunds centrum med mataffär, apotek och vårdcentral.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  27 600 kr/år

  Försäkring:

  4 100 kr/år

  Elkostnad:

  13 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 000 kr/år

  Renhållning:

  2 500 kr/år

  Övrigt:

  1 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  27 600 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Kostnaden för övrigt avser samfällighetsavgift till Björksätra samfällighet. Se mer www.bjorksatra.org.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 835 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 428 000 kr varav mark 975 000 kr

  Värdeår:

  1978

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1978

  Tomtarea:

  347m2

  Grund:

  Krypgrund med träbjälklag

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  1+1 kopplade i bågar

  Ventilation:

  Mekanisk frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och luft- luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2019 Målning av köksväggar, skåp och luckor. Ny bänkskiva Ny kyl, frys och spisfläkt 2018 Ventilationsrengöring 2013 Luftvärmepump ca 2005 tak över carport Början 2000 Klinkergolv med elgolvvärme i kök

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor