Karlskronaviksvägen 21, Rönninge

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Uttringe 1:1033

  Adress

  Karlskronaviksvägen 21 - Rönninge

  Kommun

  Salem

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2008

  Boarea

  187m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 612m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Rönninge

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkommen till Karlskronaviksvägen 21 och denna imponerande familjevilla i skandinavisk stil som uppförts av välrenommerade hustillverkaren Myresjöhus. På en stor fin tomt med soligt och sjönära läge finner vi detta drömboende för den moderna familjen som uppskattar ett representativt boende med rymd och ljus, plats för familj och många gäster. Modern och ytterst välplanerad villa som erbjuder boyta om 187 kvm och 6 rum. Hög standard, generösa sällskapsytor och låga driftkostnader samt genomgående golvvärme på entréplan gör huset till en dröm! Tack vare sitt optimala läge så blir detta den självklara samlingspunkten att spendera lata sommardagar i sällskap med vänner och familj. Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls. Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området. Missa inte er chans att förvärva detta välbyggda hus där ni redan från dag ett kan börja njuta av lugnet på sjönära Karlskronaviksvägen.

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övreplan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Inbjudande entré där det skyddade läget under tak gör det enkelt att ställa ned matkassarna medan du låser upp dörren. Väl inne välkomnas du av en luftig hall med högt i tak som ger en magisk rymd. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar. Här ges gott om plats för jackor och skor. Den stora öppningen vidare mot kök/vardagsrum förhöjer det redan inbjudande intrycket ytterligare.

  Kök/Vardagsrum

  Hallen öppnar upp sig mot kök och vardagsrum vars öppna planlösning skapar ett boende som inbjuder till umgänge. På golvet ligger påkostad parkett i en ljusare ton, vilket ger en elegant touch. Generös takhöjd och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet skapar en känsla om storlek och rymd. Köket kommer från HTH-Kök, dansk design, kvalitet och tillverkning. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys samt ugn och micro, vilka båda sitter i komfortabel arbetshöjd. Alla maskinerna är från välrenommerade Siemens. Intill fönstret vid arbetsdelen har du en naturlig yta för en matplats.

  Wc

  Från hallen når du entréplanets mycket tilltalande inredda badrum där ett ljust klinker med sköna värmeslingor möter ett ljust kakel på golvet. Snygg och funktionell WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt en duschhörna med vikdörrar av glas.

  Tvättstuga med groventré

  Genomtänkt placerad i anslutning till hallen ligger den lättarbetade tvättstugan med dess praktiska groventré. Mörkt klinkergolv tillsammans med ljusa väggar. Bekvämt försedd med både tvättmaskin samt torktumlare. Plats finns till att hänga tvätt, likväl som till ytterkläderna.

  Sovrum 1 / Arbetsrum

  Entréplanets sovrum är elegant inrett med parkett i en ljusare ton och vita väggar därtill. Flera fönster ger fint ljusinsläpp. I rummet ges du gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord om så önskas.

  Sovrum 2

  Generöst och tilltaget sovrum med stort fönsterparti med fint ljusinsläpp som vetter mot baksidan av huset. Här finns plats för stor dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter vad som uppfyller behoven. På golvet ligger ljust parkett, väggarna är vitmålade samt inbyggda garderober.

  Sovrum 3

  Ett fint sovrum med plats för säng, skrivbord m.m.. Här finns två fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp, samt vita väggar och parkettgolv därtill.

  Sovrum 4

  Stor och ljust sovrum med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Ljust och fint parkettgolv samt vita väggar.

  Badrum

  Rejält tilltaget badrum som nås från allrumet. Här finns bastu,badkar, snygg och praktisk WC , stor kommod med infällt handfat och ovan sitter spegel och belysning. Kommoden har en stor utdragbar låda som underlättar mindre förvaring. Här är väggarna helkaklade i ljust och på golvet ligger något mörkare kakel.

  Allrum

  Generöst och tilltaget allrum med stort fönsterparti med fint ljusinsläpp samt en fransk balkong som vetter mot baksidan av huset. plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vedbod Cyckelförråd Isolerat varmgarage och förråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2008

  Utvändig målning av huset - 2015 Invändning målning av huset, tak och väggar i samtliga rum - 2018 Slipning av parkettgolv - 2018

  Uppvärmning

  Luftvärmepump

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Salem Uttringe GA:20 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2005-03-23) Detaljplan (2000-06-15)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  38 533 kr/år

  Försäkring:

  6 400 kr/år

  Elkostnad:

  25 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 433 kr/år

  Renhållning:

  2 700 kr/år

  Total driftkostnad:

  38 533 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Pantbrev:

  1 st om totalt 3 100 000 kr

  Taxeringsvärde:

  5 518 000 kr varav mark 1 737 000 kr

  Värdeår:

  2008

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2008

  Tomtarea:

  1 612m2

  Grundmur:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Utvändig målning av huset - 2015 Invändning målning av huset, tak och väggar i samtliga rum - 2018 Slipning av parkettgolv - 2018

  Övrigt:

  Tillägg utifrån standard: Det har 2,70 i takhöjd på nedre plan och 2,5 på ovanvåningen. Ryggåstak i entré och allrum på övre våning med takfönster Gipsade tak, inga plattor. Helkaklade badrum Lan i hela huset (uttag för TV, data och telefoni i alla rum) Rör för högtalarkablar under golv för surroundsystem i övre allrum Extra eluttag vid arbetsplats och tv Öppen spis / kamin Bastu Utvändigt Markiser för alla fönster i sydläge och västläge Uppfart och uteplatser belagda med stenplattor

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor