Örnstigen 4, Rönninge

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Örnungen 5

Adress

Örnstigen 4 - Rönninge

Kommun

Salem

Boendeform

Radhus

Byggår

Boarea

129m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

247m2 - Tomträtt

Område

Salem

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  KOMMANDE FÖRSÄLJNING Fint radhus med tomträtt i 2 plan med stora sociala ytor i barnvänligt område. Förskola ligger 1 minut från huset. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse.

  Ansvarig mäklare

  Cecilia Eng

  Fastighetsmäklare / Föräldraledig

  070-444 80 02

  cecilia.eng@lansfast.se Läs mer om Cecilia

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 247 m² (tomträtt).

  Upplåtelseform: Tomträtt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Salem Örnungen GA:1, Salem Örnungen GA:2 Ledningsrätt Tele Planbestämmelser: Stadsplan (1985-07-17)

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Salem är en modern förortskommun med bra förbindelser till Stockholm City. Kommunen är en av de minsta i Stockholms län och består av låga flerbostadshus och gruppbyggda småhus. Salems kommun är en av de barn- och ungdoms tätaste i landet. Natur och Fritid I kommunen finns ett flertal idrottsanläggningar såsom Salemsvallen, Berga bollplan, Ishallen, Säby Sim- och sporthall samt Skogsängshallen. I Salem finns många kulturhistoriskt intressanta miljöer. Ett av dessa områden är Bornsjöområdet med orörd natur och många fornminnen. I Söderbyområdet hittar man den stora sanatoriebyggnaden och några kilometer därifrån ligger Söderby gravfält med sina fornlämningar. Service I kommunen finns ett flertal idrottsanläggningar såsom Salemsvallen, Berga bollplan, Ishallen, Säby Sim- och sporthall samt Skogsängshallen. Kärnan i Salem är dess centrum med livsmedelsbutiker, banker, flera restauranger, apotek, systembolag vårdcentral, frisör mm. Skolor och barnomsorg I kommunen finns flera förskolor och grundskolor och kan även stoltsera med en gymnasieskola belägen i Rönninge. Kommunikation Till, från och inom Salem tar man sig med pendeltåg och buss. Till Stockholm City tar det ca 30 min med pendeltåget. Pendeltågslinjen mellan Södertälje-Märsta, via Stockholm C stannar vid Rönninge station. Med bussarna tar du dig lätt till Tumba, Hallunda, Nytorp och Rönninge.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Tomträttsavgäld:

  6 900 kr / år

  Pantbrev:

  9 st om totalt 2 125 500 kr

  Taxeringsvärde:

  1 549 000 kr varav mark 647 000 kr

  Värdeår:

  1975

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Tomträttens löptid:

  2026-06-30

  Byggnad

  Tomtarea:

  247m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor