Hölövägen 9, Älvsjö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Självstarten 9

  Adress

  Hölövägen 9 - Älvsjö

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1970

  Boarea

  110m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  120m2

  Tomtarea

  1 045m2 - Friköpt

  Rum

  8 rok varav 6 sovrum

  Område

  Örby

  FÖRSPRÅNGSBOSTAD ® - FÖR MER INFO - 070 574 34 99

  ** Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång ** Nu har vi äran att presentera en unik och fantastisk villa (totalyta ca 230 kvm) i vackra Örby. Villan erbjuder allt en modern villa efterfrågar. Här har vi genomgående renoverade ytor med smarta och tilltänkta lösningar. Garage med direkt tillgång till fastigheten. Tomten är en lättskött naturtomt med fina gräsytor och blomstrande rabatter. På denna lugna adress bor man med direkt närhet till kommunikationer, skolor, serviceutbud m.m. Bostaden erbjuder redan vid första inblick ett fint ljusinsläpp över de öppna och välplanerade ytorna. På entréplanet ryms en välkomnande entréhall, ett stort kök som är integrerat med vardagsrummet, tre bra sovrum samt ett badrum med alla moderniteter man kan önska sig. Från kök/vardagsrummet når man den fantastiska terrassen som är belägen ovanpå garaget, här skiner solen från mitt på dagen till solnedgång. På det nedre planet återfinns en gillestuga, tre bra sovrum/arbetsrum, tvättstuga samt relaxdel. Från nedre planet kommer man direkt till garaget. I vackra och naturnära Örby bor man i en familjeidyll med många barnvänliga samlingsplatser. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt oavsett om du väljer din egen bil eller vill åka kommunalt. En pärla med ljusa framtidsutsikter. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Första intrycket genomspeglar hela bostaden där alla detaljer går i smakfullt och modernt utförande. Från entréhallen är även trappen ned till det nedreplanet.

  Gäst-WC

  Direkt vid entréhallen finns en separat gäst-WC. Nyligen renoverad och är i utmärkt skick.

  Sovrum 1

  Bostadens första sovrum finns in till vänster från entréhallen. Detta rum ligger i hörnet och har fönster som vetter ut mot gräsområdet på bakgården. Direkt till höger i detta sovrum finns förvaring i garderober.

  Sovrum 2

  Mitt emot ingångentill sovrum 1 finns detta sovrum som med enkelhet möbleras för dubbelsäng. I detta rum finns platsbyggda garderober längs ena väggen. Fönster ut mot bakgården även härifrån. Mellan detta sovrum och sovrum 1 finns en klädkammare med mycket praktisk förvaring.

  Badrum

  Total renoverat badrum från 2012/13 som går smakfullt utförande. Här återfinns idag klinkergolv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig som värmegolv, handdukstork, badkar m.m.

  Sovrum 3/kontor

  Invid köket och vardasrummet återfinns ytterligare ett sovrum. Idag nyttjas rummet som kontor. Fönster som vetter ut i rofyllt läge utan insyn.

  Kök

  Fantastiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Här är ett skräddarsytt kök där inget lämnats åt slumpen. Funktionaliteten är i yttersta klass med goda arbetsytor och bra förvaring i köksskåp. Påskostade materialval som bra vitvaror och bänksskiva i sten. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll, inbyggnads ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl & frys.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med helt fantastiska ljusinsläpp. Här skapas en rymd i rummet som saknar motstycke. I vardagsrumsdelen möbleras med enkelhet för både stor sällskapsdel och middagsmöblemang för den stora familjen. Utgång till den enorma uteplatsen i bästa västerläge.

  Gillestuga

  Direkt när man kommer ned på det nedre planet så möts man av denna fina gillestuga som bjuder in till sällskapsumgänge. Här finns en luftvärmepump samt en öppenspis.

  Dusch/Bastu

  Intill gillestugan finns också ett helkaklat utrymme med klinkergolv. Här finns en stor bastu samt en separat dusch.

  Sovrum 4/arbetsrum

  Gillestugan har skärmats av och ytterligare ett sovrum har tagits fram. Ett bra sovrum med fönster ut mot gården.

  Sovrum 5/arbetsrum

  På det nedre planet finns även det två rum som med fördel kan nyttjas som två bra sovrum. Detta är ena av dessa två, det är ett rymligt rum med gott om plats för dubbelsäng om så önskas.

  Gäst-WC

  Även på det nedre planet finns en ingång och intill denna finns en separat gäst-WC.

  Tvättstuga

  Tvättstugan är fylld med bra arbetsytor och bra förvaring. Hör är helkaklade väggar och det finns fönster för ljusinsläpp.

  Sovrum 6/arbetsrum

  Det andra sovrummet på nedre planet ligger vägg i vägg med sovrum 4. Detta är också ett bra sovrum med gott om plats för möblemang.

  Tomt

  Fin trädgårdstomt med en total tomtarea om 1 045 m² (friköpt). På framsidan finns garageuppfart med uppställningsplats för bilar och på baksidan gräsytor.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  -09, Friggebod uppförd. -12/13, Badrummet entréplan renoverat. -14, Taket omlagt med ny papp, läkt och betongpannor. -15, Altanen renoverad med nytt plåttak under nya trädäcket. -15, Garageport utbytt till motordriven port.

  Uppvärmning

  Direktverkande el, luftvärmepump samt spisinsats.

  Bredband

  Det finns öppen fiber installerad till huset. Det finns även en parabol.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Stor terrass ovan på dubbelgaraget. Nyligen renoverad. Bästa västerläge med sol från mitt på dagen till kvällssol. Uteplats 2: Trädäckad altan på bakgården med morgonsol.

  Bilplats

  Ursprungligen var detta ett stort dubbelgarage som nu byggts om till ett enkelgarage och där ena sidan nyttjas som kontor. Garaget är vidbyggt och man kommer direkt in till det nedre planet av fastigheten. Porten är motordriven.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  34 600 kr/år

  Uppvärmning:

  30 500 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 600 kr/år

  Renhållning:

  1 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  34 600 kr/år

  Kommentar:

  Driftkostnaderna avser tidigare ägare och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor. Uppvärmningsposten avser också hushållsström.

  Pantbrev:

  13 st om totalt 6 000 000 kr

  Taxeringsvärde:

  4 094 000 kr varav mark 2 162 000 kr

  Värdeår:

  1970

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Tomtarea:

  1 045m2

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Kalksandsten/träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor, sadeltak

  Fönster:

  2-glas samt 3-glas isoler

  Ventilation:

  Självdragsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el, luftvärmepump samt spisinsats.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  -09, Friggebod uppförd. -12/13, Badrummet entréplan renoverat. -14, Taket omlagt med ny papp, läkt och betongpannor. -15, Altanen renoverad med nytt plåttak under nya trädäcket. -15, Garageport utbytt till motordriven port.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor