Kärrgränd 86, Vällingby

3 975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Traviata 86

  Adress

  Kärrgränd 86 - Vällingby

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  2 plan med källare

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1967

  Boarea

  114m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  54m2

  Tomtarea

  161m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Kälvesta

  Utgångspris

  3 975 000 kr

  34 868 kr/m2

  Toppenläge i populära, barnvänliga Kälvesta - Ring 070-732 82 00 för visning!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Ring 070-732 82 00 för visning! Välkommen till ett av de populära och s.k. "Pepparkakshusen" med ett mycket fint läge i hjärtat av Kälvesta! På entréplan finns ett välplanerat och fint kök, samt en rymlig matbordsplats med plats för familj och stora sällskap. Från kök och matrummet är det utgång till stort trädäck, där solen kan avnjutas från mitt på dagen till sen kväll. Här kommer många trevliga måltider att kunna avnjutas i goda vänners lag. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd och dessutom en härlig öppen spis att samlas kring. På övre plan finns fyra bra sovrum varav ett med utgång till balkong samt två badrum och en rymlig klädkammare. På nedre plan finner ni ett stort allrum med öppen spis, detta kanske blir föräldrasovrum eller ett rum för tonåringen? Rummet är perfekt för spel, lek och/eller TV. Här finns också tvättstuga med skåp och bra arbetsytor, bastu för 4-5 personer samt ett WC-rum. Framför huset finns stenlagd uteplats, för frukost i morgonsolen, omgiven av staket. Husets trädgårdssida har en fin och plan gräsyta för lek och spel, här finns också fruktträd, 2 små förråd för trädgårdsredskap, allt omgärdat av uppvuxna häckar och staket. Barnvänligt och omtyckt område med busskommunikation precis invid knuten såväl till Spånga centrum som till Vällingby centrum. Till Spånga tar det endast ca 5 min, pendeln tar sedan ca 12 min in till centrala Stockholm. Även nära till förskola och skolor (F6-åk 6), mataffär, stormarknad samt strövområden.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Källarplan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉPLAN

  Hall

  Ni kommer in i huset via en glasad entrédörr med sidoglas. Hallen har ett svartgrå stengolv, vitmålade väggar och praktisk klädförvaring i liten klädkammare. I anslutning till hall finns husets gästwc.

  Kök

  Ett elegant kök med trämönstrade kökssnickerier med gott om förvaring, bra arbetsytor. En flyttbar bardisk med förvaring är perfekt för frukostätandet. Hällspis, spisfläkt, diskmaskin, fullhöjd kyl och frys. Svartgrå stengolv och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Underbart genomgående sällskapsrum med stora glaspartier, åt 2 håll, vilka ger ett härligt ljus i rummet. Centralt placerad finns en öppen spis att samlas kring och här kan ni njuta en rogivande brasa. I rummet är originalgolv i ekparkett och vitmålade väggar.

  Gästwc

  I anslutning till hall finns separat WC. Här det klinkergolv, på vägg är kakel och vitmålade väggar, handfat och WC.

  Klädkammare

  Liten klädkammare med hylla och hängare.

  ÖVRE PLAN

  Ett vitmålat trapphus och trätrappa förbinder våningsplanen.

  Hall

  Trämönstrat golv, vitmålade väggar samt 3 garderober med överskåp.

  Sovrum 1

  Ett rymligt rum med plats för dubbelsäng, utgång till balkong och fönster med fin vy över trädgårdssida och 4 garderober med överskåp. Trämönstrat golv, mönstrad tapet och vitbetsat trätak

  Sovrum 2

  Ett mindre sovrum med trämönstrat golv, vitmålade väggar, vitbetsat trätak, dörr till klädkammare och fönster mot trädgårdssida.

  Sovrum 3

  Ett mindre sovrum med trämönstrat golv, vitmålade väggar, trätak och fönster med markis, mot entrésida.

  Sovrum 4

  Ett rymligt sovrum med trämönstrat golv, mönstrad tapet, vitmålat trätak, dörr till klädkammare och fönster med markis, mot entrésida.

  Wc/Bad

  Helkaklat med vitt klinkergolv, blått/vitt kakel och trätak. Wc, bidé, handfat, badkar, vägghängt skåp och badrumsskåp. Badrummet har äldre standard.

  Wc/Dusch

  Vitt klinkergolv, rödkaklade/vitmålade väggar och trätak. Wc, handfat, duschhörna och badrumsskåp. Duschrummet har äldre standard.

  Klädkammare

  Textilmatta, vitmålade väggar, hyllor och hängare. Lucka till vindsförråd.

  KÄLLARPLAN

  Ett vitmålat trapphus och trätrappa förbinder våningsplanen.

  Allrum

  Stort och härligt allrum med fint trägolv, vita väggar och en murad öppen spis för mörka höst- och vinterkvällar. Detta rum kan givetvis användas som ett extra sovrum för den äldre tonåringen. Ett perfekt rum för TV, spel och lek.

  Förråd/Hobbyrum

  Ett bra extrarum som passar som förråd, hobbyrum eller hemmakontor. Målat betonggolv och väggar. Torktumlare, garderob, väggskåp och en extra tvättmaskin (ej inkopplad).

  Tvättstuga

  Rymlig tvättstuga med kaklad duschplats. I rummet är det målat betonggolv, vitmålade väggar, arbetsbänk, rostfri tvättho samt skåp för förvaring. Här finns tvättmaskin.

  Bastu

  Med plats för 4-5 personer.

  Wc

  Pannrum

  Tomt

  Välkomnande entrésida där morgonsolen och förmiddagssolen kan avnjutas. På trädgårdssidan av huset finns en lummig ostörd trädgård med fruktträd en plan och fin gräsmatta som omhägnas av häckar och staket. Perfekt västsydvästläge ger tillgång till solen från tidig eftermiddag till den går ner för kvällen bakom taken. Här finns ett rymligt trädäck och trädgårdsförråd.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Uppvärmning

  Vattenburen, elpanna, luft-luft v.p., öppna spisar

  TV

  Samfälligheten har ett avtal med ComHem för själva kabel-TV-nätet, och abonnerar för samfällighetens räkning på "grundpaketet" från ComHem. Betalkanaler, bredband samt telefoni står var och en själv för. Se gärna: http://www.comhem.se

  Bilplats

  2 parkeringsplatser ingår; en plats i inomhusgarage samt en parkeringsplats utomhus på däck ovan garage.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Stockholm Traviata GA:1 Planbestämmelser: Stadsplan (1966-06-03)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Övrigt

  Renoveringar av nuvarande ägare: 2019 Ny Spis 2017 Ny elpanna Nibe Compact CU 300. Nya termostater till samtliga element. Ny diskmaskin. Ny ytterdörr. 2014 Utvändig ommålning av hus 2013 Utbyte av visst elkablage. Naturstensgolv inlagt i hall och kök. 2012 Utbyte elcentral. Ny kyl och frys. Installation luft-luft värmepump 2009 Nya kökssnickerier 2007 Radonmätning (utvisande 60 Bq/m³) Renoveringar tidigare ägare 2005 Renovering wc entréplan 2004 Skorsten tätad med stålrör. Omläggning av yttertak (samfälligheten ansvarar för papp och stegar, se samfällighetens hemsida: www.traviata.nu/?q=node/116 ). Utbyte av fönster till isolerglasfönster på entré- och övre plan (okänt årtal) 2002 Delvis utbyte av fasadpanel Samfälligheten Traviata hemsida: https://www.traviata.nu/

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  59 007 kr/år

  Elkostnad:

  32 799 kr/år

  Samfällighet:

  25 808 kr/år

  Sotning:

  400 kr/år

  Total driftkostnad:

  59 007 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  I driftkostnaden som baseras på säljarens uppgifter med 4 personer i hushållet ingår: Uppvärmning/hushållsel ca 32 799 kr (ca 22 001 kWh/år) samt samfällighetsavgift 25 800 kr (i samfällighetsavgiften ingår sophämtning, kabel-TV Com Hem basutbud, vatten och avlopp, underhåll av yttertak, garage i länga, parkeringsplats, snöröjning och områdets trädgårdsskötsel - (individuell avräkning per år gällande vatten). Kostnad för hemförsäkring tillkommer

  Pantbrev:

  10 st om totalt 2 284 506 kr

  Taxeringsvärde:

  3 588 000 kr varav mark 1 387 000 kr

  Värdeår:

  1967

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Tomtarea:

  161m2

  Stomme:

  Trä och betong

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Papp -04 (samfällighets ansv.)

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2-glas, 3-glas isolerglas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen, elpanna, luft-luft v.p., öppna spisar

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  168 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-05-07

  Primärenergital:

  186 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor