Gribbylund, Täby

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Gullrankan 36

  Adress

  Gribbylund - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  1992

  Boarea

  124m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  313m2 - Friköpt

  Område

  Gribbylund

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Bästa läget och med hörntomt! Ett underbart och modernt parhus i områdets bästa läge kommer snart ut till försäljning. Kontakta Martin Fröblom på 0708981190 för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 313 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1992

  Servitut, planbestämmelser m m

  Täby Gullrankan GA:5, Täby Gullrankan S:5 Planbestämmelser: Detaljplan (1989-12-14) , Fastighetsplan (1990-09-11)

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Gribbylund är en populär del av Täby som attraherar många barnfamiljer. Namnet kommer från den betydande gården Gribby Gård som var en av Täbys största. Idag består bebyggelsen av en blandning av nyproducerade villor, radhus och äldre hus. Här finns många fina promenadvägar och på sommaren lockar Ängsholmsbadet med strand, bryggor och hopptorn. Vintertid kan man ta en skridskotur på isen. På andra sidan Rönningesjön ligger Skavlötens motionsanläggning och Rönninge by med sin levande lantgård. Gribbylund har ett eget centrum med bl a mataffär, pizzeria och frisör men det är också nära till Täby centrums stora utbud och Arninges stormarknader. Komunikationerna är bra. Här finns flera busslinjer som går till tunnelbanan i Danderyds sjukhus, Roslagsbanan i Täby centrum eller norrut mot Vallentuna. Nya norrortsleden tar dig snabbt till E4:an på mindre än tio minuter. Täby har många välrenommerade skolor. I Gribbylund ligger Myrängsskolan (F-6), Löttingelundsskolan (F-5), Gribbylundsskolan (2-5) och Lilla Gribbylundsskolan (F-1). Flertalet förskolor finns också i området. Mellangårdens Förskola (Trefaldighetsvägen 14E) Lansens Förskola (Lansenvägen 54) Pysslingens Förskola (Reduttvägen 97) Pysslingen förskolor Myran (Läsargränd 6) Läsargränds förskola (Läsargränd 8)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Pantbrev:

  6 st om totalt 4 302 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 090 000 kr varav mark 1 882 000 kr

  Värdeår:

  1992

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1992

  Tomtarea:

  313m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor