Gribbylund, Täby

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gribbylund - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  Boarea

  147m2

  Tomtarea

  1 304m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Gribbylund

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Snart till salu! I ett ogenerat läge med "egen skog" som granne finner ni detta moderna och underbara hus. Kontakta mig för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  2013 Uterum 2006 Altan 1998 Friggebod

  Byggnad/Renoveringar

  2016 Fiber draget 2014 Installation av robotgräsklippare 2012 Nytt kök 2005 + 2011 Ommålning av fasad

  Bredband

  Fiber draget till huset

  Uteplats/Balkong

  1, Stor altan med förmiddagssol på framsidan. Utgång från matplatsen vid köket. 2, Generöst uterum på 21 kvm från vardagsrummet där man vidare når altanen med sol hela dagen.

  Bilplats

  Plats för 2 bilar på uppfarten.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden kring Rönninsgesjön som bara ligger ett stenkast från bostaden, en sjö som vintertid bjuder på skridskoåkning och sommartid finns det flertalet badplatser att välja bland. Bra förskolor och skolor i området och närhet till allmänna kommunikationer. I området finns 4 skolor, 2 kommunala (Myrängen & Löttingslundsskolan) och 2 st friskolor (Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan)

  Kommunikation

  På grund av att man aldrig drog fram Roslagsbanan till centrala Gribbylund så domineras kommunikationerna härifrån av bussförbindelser. För er som jobbar i Stockholm eller Danderyd går buss 605 och 609 mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund, via Gribbylunds centrum, och sedan vidare till Löttingelund och Kulla Vägskäl.

  Tjänster i området

  Gribbylunds centrum erbjuder en välsorterad ICA-butik, postutlämning och restaurang mm.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  41 200 kr/år

  Försäkring:

  4 000 kr/år

  Elkostnad:

  16 000 kr/år

  Uppvärmning:

  17 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 500 kr/år

  Renhållning:

  1 600 kr/år

  Sotning:

  100 kr/år

  Total driftkostnad:

  41 200 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Pantbrev:

  4 st om totalt 1 972 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 304m2

  Renoveringar:

  2016 Fiber draget 2014 Installation av robotgräsklippare 2012 Nytt kök 2005 + 2011 Ommålning av fasad

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor