Dold adress , Tyresö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bollmora 2:480

  Adress

  Dold adress - Tyresö

  Kommun

  Tyresö

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1966

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  5m2

  Tomtarea

  160m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4-4 sovrum

  Ett fint radhus i två våningar med nya våtrum och härlig grönskande baksida.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Letar du efter ett radhus med den perfekta kombinationen av ett naturskönt, soligt och barnvänligt läge, smakfullt renoverat badrum, tvättstuga och toalett med funktionell planlösning med mycket goda förvaringsutrymmen? Leta inte längre! Med promenadavstånd från såväl Tyresö Centrum som till natur har du möjlighet att skapa din egen drömbostad. Entréplan med fint nyrenoverat badrum samt tvättstuga med bytta rörstammar 2016. Ett praktiskt arbetskök med angränsande matplats med utsikt mot den gröna trädgården. Köket och vardagsrum binds ihop naturligt av den strategiskt planerade matplatsen - där du också finner utgången till den grönskande trädgården. Entrévåningen har allt du behöver för att socialisera, äta och njuta av familjen samt alla nödvändigheter såsom förvaring och tvättstuga. Den övre våningen har fyra härliga rum med stora fönster som står dig fritt att inreda utifrån dina önskemål. I dagsläget nyttjas samtliga rum som sovrum med inget talar emot att inreda exempelvis ett hobbyrum, ett inredningsrum och ett master bedroom. Även badrummet på övervåningen är nyrenoverat samt med fantastiska materialval. På övervåningen finner du dessutom två klädkamrar samt givetvis bra med utrymme för förvaring i de olika sov-/arbestrummen.

  Ansvarig mäklare

  Isabelle Björkstrand

  Fastighetsmäklare/Kontorschef

  0700-67 88 19

  isabelle.bjorkstrand@lansfast.se Läs mer om Isabelle

  Extra kontaktperson

  Hampus Widén

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-13 34 19

  hampus.widen@lansfast.se Läs mer om Hampus

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Charmig hall för avhängning

  Smart och smakfullt inredd och planerat hall med WC, naturliga avhängningsmöjligheter och klinkergolv - vilket är perfekt under den slaskiga vintern..

  WC entréplan

  Direkt in till vänster från ytterdörren når du en separat WC. Vilket är praktiskt ur flera aspekter. Dessutom med en separat dusch och dito WC kan huset inrymma fler familjemedlemmar än liknande bostäder.

  Tvättstuga

  Tvättstuga med tvättpelare, tvättställ/handfat en stor arbetsbänk och dessutom dusch och vädringsmöjligheter gör kanske inte tvättandet roligare - men garanterat mer effektivt. Att det dessutom finns en extra dusch är ett stort plus.

  Kök

  Du når köket från hallen men också via matrummet. Du får naturligt ljus via matplatsen till detta välplanerade arbetskök med mycket förvaring.

  Vardagsrum

  Du når vardagsrummet direkt från hallen. Genom detta får du en fin översikt och en känsla av den rymd som bostaden har. Från vardagsrummet når du den övre våningen samt kök och matrum. Utsikt över den grönskande tomten genom . Fina parkettgolv och målade väggar.Ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum med många möjligheter. En härlig detalj är längs ena kortsidan vetter ett fönster mot den grönskande innergården.

  Tomt/Altan

  En tomt med rejäl potential. I dagsläget är det en oas av grönska som går att beskåda från två av sovrummen, balkongen samt både matrum och vardagsrum. Det finns lika många användningsområden och utseenden på tomterna på Akvarievägen som det finns fastigheter.

  Matplats

  Härlig matplats för ca 6 personer. Dessutom utsikt över den fina grönskande uteplatsen genom altandörren och ett stort härligt fönster. Härligt och naturligt ljusinsläpp och möjlighet att vädra. Du når dels vardagsrummet men även det praktiska köket från matrummet.

  Övre hall

  I en bostad skall övriga ytor, som inte är bostadsytor, vara praktiska och smart planerade. Precis som denna hall på övre våningen. Du når badrummet, förrådet, klädkammaren samt de fyra sovrummen utan att det känns trångt. Bra planlösning helt enkelt.

  Badrum

  Ett superfint badrum med såväl badkar som dusch. Stort tvättställ med bra förvaring och en rejält tilltagen spegel. Precis som i tvättstugan bör du titta lite extra på de fina golven.

  Sovrum

  Rymligt sovrum, idag rödmålade väggar med ett fint ljust parkettgolv. Ett rum som alla kan trivas i då de är lättmöblerat och lite extra lyxigt med utgång till husets balkong - med utsikt över den grönskande tomten.

  Sovrum 2

  Det blå rummet är ett av de större sovrummen. Rejält med yta att få plats med de möbler som önskas. Fina golv och en härlig fondvägg dessutom. Ett rum att trivas i.

  Sovrum 3

  En fantastisk tapetserad fondvägg. Rymligt rum med fint ljusinsläpp och möjlighet att möblera på många sätt. De flesta önskar ju få plats med skrivbord, en garderob och en TV - vilket passar perfekt i detta rum.

  Sovrum 4

  Det mindre av husets fyra (sov-) rum. Går att använda som hobbyrum, arbetsrum eller något annat du önskar. Passar perfekt till minstingen i familjen.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1966

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Tyresö Bollmora GA:1, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Bollmora GA:2, Samfällighet: Tyresö Bollmora S:1 Last: Officialnyttjanderätt Tele, 01-IM8-42/1929.2 Planbestämmelser: Stadsplan (1963-04-08)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Pantbrev:

  9 st om totalt 850 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 305 000 kr varav mark 1 200 000 kr

  Värdeår:

  1966

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1966

  Tomtarea:

  160m2

  Fasad:

  Puts

  Fönster:

  2-glasfönster

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  96 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-12-14

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor