Verdandivägen 63, Upplands väsby

3 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 17 Nov 13:00 - 13:45

Öppen visning men anmäl er gärna

Mån 18 Nov 17:00 - 17:30

Öppen visning men anmäl er gärna

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Hammarby-Smedby 2:141

Adress

Verdandivägen 63 - Upplands väsby

Kommun

Upplands Väsby

Typ

1½ plans hus

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1970

Boarea

139m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

26m2

Tomtarea

604m2 - Friköpt

Rum

6 rok varav 4-5 sovrum

Område

Odenslunda

Utgångspris

3 995 000 kr

28 741 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Stort och lättskött hus längst in på återvändsgata med en av de större tomterna i området!

    Längst in på återvändsgata finner ni detta utbyggda hus med ett av områdets största tomter i trevligt läge mot skog och allmänning! Här bor du privat i ett uppväxt och lummigt område. Här finns separat ingång vilket skapar möjlighet för en uthyrningsdel eller ett generationsboende. Huset är välskött och lättunderhållet med sitt plåttak, stenfasad och 3-glasfönster. Här finns i dagsläget tre till fyra sovrum färdiga med möjligheter att skapa minst två till, ett allrum på vardera plan och två duschmöjligheter, ett på vardera plan samt gäst-WC på ingångsplan. Stor trädgårdstomt med härlig utsikt ut mot skogsdunge. Här finns både parkeringsplats, garage, anlagda uteplats under skärmtak, förvaring i bod och gott om yta för den tidstypiska studsmattan. Området är barnvänligt med närhet till naturskön miljö och gångavstånd till såväl förskola som skola. Här bor du nära både förskolan Råbäcken och grundskolorna Breddenskolan samt Grimstaskolan. Du har även promenadavstånd till Norrvikens vatten där det bjuds på bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Längs med den vackra strandpromenaden finner man både badbryggor och mysiga lekplatser. Butiker och restauranger finns både närbelägna Bredden/Infra City och Glädjens trafikplats samt har goda busskommunikationer som tar dig ner till Väsby centrum alternativt Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Varmt välkomna på visning!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Planlösning ingångsplan

    Planlösning övre plan

    Visning

    Visning 1

    2019-11-17 13:00:00 2019-11-17 13:45:00 40 Bostadsvisning Verdandivägen 63, Upplands väsby 59,5063297566551, 17,9285518083378 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-11-18 17:00:00 2019-11-18 17:30:00 40 Bostadsvisning Verdandivägen 63, Upplands väsby 59,5063297566551, 17,9285518083378 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréhall

    Hall med plats för avhängning direkt innanför dörren och inhängning i garderobsförvaringen under trappan. Plastmatta på golvet och ljusa väggar. Längre in i hallen ligger en första sällskapsdel som idag är inredd med en soffgrupp intill fönstret.

    Gäst-WC

    På ingångsplanet finns en Gäst-WC som normalt sett har ingång från både tvättstuga och entréhall. Ingången från entréhallen används ej idag och dörrhandtagen är i dagsläget borttagna. Inredd med gäst-wc, handfat och skåp för badrumsartiklar.

    Tvättstuga

    Tvättstugan nås från köket och från hobbyrummet/sovrummet som finns på det nedre planet. Det har även en utgång till uteplatsen. Här ligger plastmatta på golvet och väggarna är ljusa. Här finns tvättmaskin, duschhörn och torkskåp.

    Hobbyrum/Sovrum

    På ingångsplanet mellan tvättstugan och garaget finns ett hobbyrum eller sovrum eller vad ägaren önskar använda det till. Här finns en separat ingång från framsidan som gör det ypperligt att använda som uthyrningsdel eller generationsboende. Från rummet finns också en dörr till garaget och ingång till tvättstugan. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är ljusa.

    Kök & matplats

    Köket är rymligt och har en praktisk uppbyggnad i u-format med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns fönster ut mot uteplatsen och är öppet ut mot matplatsen. Köket är utrustat med spis, diskmaskin samt kombinerat kyl/frys-skåp. Matplatsen ligger även det intill fönster som vetter ut mot uteplatsen och här finns även en utgång till uteplatsen. Här är idag dukat för fyra personer men kan med enkelhet dukas för de större sällskapen. Golv av plastmatta och ljusa väggar.

    Duschrum

    På det övre planet finns ett duschrum intill trappan med ingång från den övre hallen. Utrustat med våtrumstapet och plastmatta på golvet. Här finns duschkabin, wc-stol och handfat med kommod och spegelskåp ovanför.

    Sovrum

    På det övre planet finns tre stycken sovrum, samtliga i bra storlek med fullstora fönster med trevlig utsikt.

    Allrum

    På det övre planet finns även ett extra allrum som byggts ut under 80-talet ovanför garaget. Här finns plats för en stor soffgrupp eller annan möblering. Pricken över i:et är braskaminen och utgången till balkongen som vetter mot husets framsida. Detta rum kan givetvis göras om och användas som ett spatiöst och luftigt sovrum.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är väl tilltaget i yta och ligger på ingångsplanet. Vardagsrummet är tack vare sin storlek möjligt att dela av om du som köpare skulle behöva ett extra sovrum eller arbetsrum på ingångsplanet. Här ligger ett ekparkettgolv och väggarna är ljusa.

    Tomt

    Tomtarea 604 m² (friköpt). Trädgårdstomt med ett härligt gavelläge. Här finns stora gräsytor runt huset och gott om yta för spring och lek. I trädgården finns möjlighet till två uteplatser och här kan du njuta av en fantastisk vy mot skog och grönska. Huset är placerat i en återvändsgränd utan genomfartstrafik.

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1970

    1980 - tillbyggnad 2017 - Varmvattenberedare

    Uppvärmning

    Direkt el, luft/ luftvärmepump

    TV

    Bredband via ADSL

    Bredband

    Antenn

    Uteplats/Balkong

    Med utgång från köket och från tvättstugan nås en uteplats med skärmtak ovanför. Uteplatsen är byggd i söderläge med sol större delen av dagen.

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Odenslunda är ett äldre uppvuxet villaområde med blandad bebyggelse. Inom området finns flera förskolor att välja mellan och närmsta skola är Odenskolen F-5, Frestaskolan F-5 och Södervikskolan. På kort promenadavstånd når man natursköna omgivningar och friluftsområde med bl a elljusspår. På gångavstånd från området ligger närbelägna Glädjens trafikplats och områdets närmaste mataffär, Infra City med dess breda utbud av butiker och restauranger. Ytterligare ett par km bort ligger Väsby Centrum vars utbud är stort och bjuder på butiker, restauranger och livsmedelsaffärer och apotek. I närheten av centrum ligger Vilunda idrottsanläggning med fritidsaktiviteter, badanläggning och ishall. Från Upplands Väsby station kan du även enkelt ta dig vidare till Uppsala, Arlanda eller centrala Stockholm med pendeltåget

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    34 179 kr/år

    Försäkring:

    6 159 kr/år

    Elkostnad:

    24 281 kr/år

    Vatten/avlopp:

    2 694 kr/år

    Renhållning:

    845 kr/år

    Sotning:

    200 kr/år

    Total driftkostnad:

    34 179 kr/år

    Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

    8 049 kr (42 228 kr)

    Personer i hushållet:

    1 st

    Kommentar:

    I elförbrukningen finns både uppgifter för hushållsström och uppvärmning.

    Pantbrev:

    19 st om totalt 1 889 100 kr

    Taxeringsvärde:

    3 327 000 kr varav mark 1 469 000 kr

    Värdeår:

    1972

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1970

    Tomtarea:

    604m2

    Grund:

    Betongplatta på mark

    Stomme:

    Trä

    Fasad:

    Mexisten + träpanel

    Takbeklädnad:

    Plåt & Eternittak

    Fönster:

    Isolerruta + 2-glas fönster kopplade

    Ventilation:

    Självdragsventilation

    Uppvärmningssystem:

    Direkt el, luft/ luftvärmepump

    Renoveringar:

    1980 - tillbyggnad 2017 - Varmvattenberedare

    Energideklaration

    Energiklass:

    F

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    90 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-11-06

    Primärenergital:

    170 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor